Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

2.elleri daha düşsün düşsün. seneye 2.0dizel otomatık cruz u 30-35 e alırız

Aynen hocam tam pusu yapılacak araba.Ben Cruze'u beğeniyorum.Tok geliyor bana araba.Fazla kullanma şansım olmadı fakat yolculuk ettim.

1.6 otomatık cıvıc kullandıgımdan sanırım gidişi performansı beni çok etkıledı. düşük km li temiz bi araç bulunursa niyetliyim civicin yanına
  • eski konuya yazdım 5 bin indirim yaparlar diye tahminlerim çıktı bi piyango bileti mi alsam napsam
  • ötv indirimi zamanları ilk haftalar alan aldı sonrası indirimin adı kalmıştı ortalıktaya, 27k ya cruze, 50k larda vw scirocco vs neler kaçmıştı neler hep hanım yüzünden şimdi hanıma araba istiyonmu? dedim baktı.. ciddiyim dedim neymiş ne kadarmış dedi ? ( sırf tipsiz bu diye ne arabaları beğenmeyen ) sıfır 20-22k lara düşmüş araç bu spark deyip google den açtım ilk çıkan renklerde bende bişey sandım demişti. taki bu fotoyu görene denk

Chevrolet de Büyük İndirim

TAMAM !!! bu olacaksa valla al demesinmi DH gaza getirti,bende çenemi tutamayınca yarına yollar göründü bana

edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 7 Aralık 2013; 2:36:26 >

• Şahinlerin yerini alacak aday belli oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

ötv indirimi zamanları ilk haftalar alan aldı sonrası indirimin adı kalmıştı ortalıktaya, 27k ya cruze, 50k larda vw scirocco vs neler kaçmıştı neler hep hanım yüzünden şimdi hanıma araba istiyonmu? dedim baktı.. ciddiyim dedim neymiş ne kadarmış dedi ? ( sırf tipsiz bu diye ne arabaları beğenmeyen ) sıfır 20-22k lara düşmüş araç bu spark deyip google den açtım ilk çıkan renklerde bende bişey sandım demişti. taki bu fotoyu görene denk

TAMAM !!! bu olacaksa valla al demesinmi DH gaza getirti,bende çenemi tutamayınca yarına yollar göründü bana

bu şekilde görünecekse bana da al abi :) ama pek sanmıyorum :)

• Yazık ya bu arabalari alanlar şimdi ne sovuyordur.

Cruze HB alınır LPG katılır rahat rahat bişiler diyemicem çünkü hulooooggg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 7 Aralık 2013; 2:51:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Eğer bu indirimleri yıl sonu diye kafadan sallama yapmamışlarsa Captiva'da 18 bin liraya varan indirim yapmışlar..harbiden 1 ay önce alanların suçu ne..

captiva şuan 90 bin çok iyi bence eski fiyatı neydi
  • Trax LT 1.4 otomatik 4x4 54K , iyi fiyat bence .
    HAnım Trax beğenmeyip Mokka beğenmişti ama arada uçurum var.
    Benim el Trax alır.
    Keşke otomatiğin 4x2'si olsaydı da birkaç bin daha ucuz olsaydı.
  • Bayi önünde kuyruktayım battaniye ile. Tamam.
  • Hanıma araba düşünüyordum, 20-22 arası. O da Spark çok şirin diye söyleniyordu. Bir işaret olmalı bu. Gidip bakayım, yolcu koltuğuna sığabiliyorsam 22'ye kaçmaz bu alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

ötv indirimi zamanları ilk haftalar alan aldı sonrası indirimin adı kalmıştı ortalıktaya, 27k ya cruze, 50k larda vw scirocco vs neler kaçmıştı neler hep hanım yüzünden şimdi hanıma araba istiyonmu? dedim baktı.. ciddiyim dedim neymiş ne kadarmış dedi ? ( sırf tipsiz bu diye ne arabaları beğenmeyen ) sıfır 20-22k lara düşmüş araç bu spark deyip google den açtım ilk çıkan renklerde bende bişey sandım demişti. taki bu fotoyu görene denk

Okurken cok guldum valla. Cok samimi bir yazi olmus

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Chvy bu fiyatlara kaçmaz! hele 5-6 sene kullanacaklar için chvy nin Türkiyeyi terk etmesi daha da iyi.. araç satılırken, yedek parça niyetine söktürülüp parça parça satılır kapış kapış gider, kar bile edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Trax LT 1.4 otomatik 4x4 54K , iyi fiyat bence .
    HAnım Trax beğenmeyip Mokka beğenmişti ama arada uçurum var.
    Benim el Trax alır.
    Keşke otomatiğin 4x2'si olsaydı da birkaç bin daha ucuz olsaydı.

Otomatikler 4×2 zaten

• Captiva pahalı maalesef. 75000 TL civarına alınır eğer inerse. 90.000 TL'ye 3 tane Cruze HB alınıyor, O sebeple Captiva alınmaz.
  • chevy nin fiyat kirmasi diger firmalarin fiyat politikasini etkiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Captiva pahalı maalesef. 75000 TL civarına alınır eğer inerse. 90.000 TL'ye 3 tane Cruze HB alınıyor, O sebeple Captiva alınmaz.

2011 de 2012 modelini 73e almistik.Bence arac 78 civarina alinabilir,o da cok uygun bence.

Hocam aslinda eder tahminleriniz fena degil ama bazen vergi sistemini hic dusunmuyorsunuz.Bu kadar elestiriden sonr mtv oranlarini incelemek hic akliniza geldi mi?

Bu arac icin soylemiyorum bunu.Genel olarak diyorum.

• Herkes neden bu kadar şaşırmış ki şuan araclar hak ettigi degerlere gelmiş normal yani olması gereken de buydu ,darısı corolla ,focus ,civic ve astra' nın başına diyelim
  • meliher M kullanıcısına yanıt
    Aveo HB 1.3 75HP Dizel LS my 13.5 için 31.500 fiyat aldım metalik renk farklı fiyata dahil.
    Spark için liste fiyatı üzerinden 1350 lira daha indirim yaparak 21.500 fiyat verdiler.

Fiyatları Chevrolet Neskar Osmangazi/Bursa'dan aldım.

Tüm fiyat alanları ilk mesajınızın altına listelerseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzgibilimonata -- 7 Aralık 2013; 9:13:31 >
  • Camarodaindirim var mı beyler alıyım bir tane?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğleden sonra 2-3 civarı bende bayide olacağım. Serviste çalışan bir tanıdığıda araya sokarak bakalım fiyat almak niyetindeyim cruze sport plus + sunroof için ve güzel bir indirim olursa almak için 5-6 sene misler gibi binilir kaza bela olmadıkça. Yalnız şunuda söylemek isterim demekki bu araçlar bu fiyatlara satılabiliyor çokta zararına sattıklarına sanmıyorum peki diğer markalar daha boş araçlarına 50-60 bin isterken bizleri enayi yerine koyuyorlar demek yalan olmaz sanırım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.