Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Güzel indirimler 1 ay önce falan alan adam isyan eder:D

Bu şekilde kasimin son haftası alan arkadaşım var dava yoluna gitse biaeyler kazanabilir mi 100000 civarı zararın var diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bayii yi aradım SPARK için bulabileceğinizi zannetmiyorum dedi. Hiç bir bayii de.

Kartal da bir tane varmış. Van'da son 1 tane kalmış. İndirimler sadece Aralık 2013 için geçerliymiş. Yeni araç üretiyorlarmış. 2016 ya kadar satış devam edecek bu fiyatlar sadece bu ay için dedi.

CRUZE 1.4 LTZ AT için 42.250 dedi nakit fiyatı.

Telefonu açan adamın sesi o kadar heyecanlıydı ki kan-ter içinde kalmış araba satmaktan sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silencebeach -- 7 Aralık 2013; 12:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snakeeyes

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Aveo HB 1.3 75HP Dizel LS my 13.5 için 31.500 fiyat aldım metalik renk farklı fiyata dahil.
    Spark için liste fiyatı üzerinden 1350 lira daha indirim yaparak 21.500 fiyat verdiler.

Fiyatları Chevrolet Neskar Osmangazi/Bursa'dan aldım.

Tüm fiyat alanları ilk mesajınızın altına listelerseniz çok iyi olur.

Neskarı aradım ben de spark için yok dediler ama telefonda mı yok diyorlar yoksa sattılarmı hepsini

nescar giden arkadas yazmış ama stoktan bahsetmemiş,hangi modeller stok ta acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

yeni Captiva hoş araba indirimden sonra beni cezbetti ama; emisyon oranı 203 gr ve bu çok yüksek. Türkiyedeki vergi sistemi AB uyumu için emisyon oranına göre değişeceği için insan yaklaşmaya korkuyor.

Sorun su ki bayiler liste fiyatına vermiyorlar.

82.000 e araç yok

• türkiye'de satışlar böyle devam ederse avrupa'da satılmayan araçları da çekeceklerdir. yalnız satış rakamlarını görünce türkiye'den çekilmekten vazgeçerlerse ne gülerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

quote:

Aveo HB 1.3 75HP Dizel LS my 13.5 için 31.500 fiyat aldım metalik renk farklı fiyata dahil.
    Spark için liste fiyatı üzerinden 1350 lira daha indirim yaparak 21.500 fiyat verdiler.

Neskarı aradım ben de spark için yok dediler ama telefonda mı yok diyorlar yoksa sattılarmı hepsini

nescar giden arkadas yazmış ama stoktan bahsetmemiş,hangi modeller stok ta acaba?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Spark manuel vites satışta sanırım. Ellerinde var mıydı?

Evet araç düz vites standart renk(beyaz) gittiğim bayide 8 tane vardı metalik renklerinde 20 gün içerisinde getirebileceklerini söylediler.

Araç düz vites başka seçenek yok.Site üzerinden daha detaylı bilgi alabilirsinizhttps://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-spark/

Ben de spark almayı düşünüyorum 2 el değer kaybını zaten 0 km olanı çok ucuza alarak kapatmış oluyoruz.

burda stoktan bahsetmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Şanlıurfa indirim yapmıyor. 1.6 Sport Plus'a 39 istedi. 35-36'ya verse düşünecektim.

ellerinde spark var mı ? şanlıurfa nın ben hiç indirim yaptığını görmedim. çayırcıoğlu da çok fena. auris alacaktım, adama dıyorum konya şu fıyat verıyor maraş şu fıyat verıyor, ancak adam hala ındırım yapmadı. gittim konya dan aldım. bu bölgenın en ucuz araba satan fırmaları maraşta tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanthomaz

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Batan GM in malları olmuş

efsane olur bu

Kesinlikle.Ama her ne kadar olaya esprili bir şekilde baksak ta mağdur olmuş tüketiciler var.GM İ kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Yok çekmeler başladı. 1.4 cruze sedan varmı arkadaşlar bilgisi olan varmı ?

hocam sen daha iki gün önce latitide bakıyordun. ne yapacan boşver chevroleyi yahu :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Ankarada spark yok, aveo 1.2 ls yok. Aceleye gerek yok bir kac haftaya liste fiyatı üzerinden indirimli alabilecegiz diye düşünüyorum. Şuan soran cok olduğu için bırakın indirimi 23.300 çekiyor bazı bayiler spark icin.

Bende Ankara da bir bayiye gittim spark yok...Bu fiyattan kapora verip alayım dedi biz sizi ararız araç durumu belli değil dediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 7 Aralık 2013; 12:54:15 >
  • Kimse yapmadı ise yapayım.

Enpara ile alınırsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Symbol 1.5 dci 90 bg 38 bin tl ye alınabiliyor.Aveo sedan 1.3 95 bg de 35 bin tl..Aveo da hiç indirim olmayacağını düşünürsek 3 bin tl için bi koşu gidip almaya değmez diyorum.

Symbol ve Aveo'yu aynı kefeye koyuyorsanız zaten yapacak bir şey yok.

Aveoyu hangi kefeye koyacağım? Symbol ile aveo aynı sınıf.Alacak olsam 3 bin tl fark için ben sümbülü tercih ederim doğrusu.Listede aveo sedan my13 1.3 lt 95 hp demiş ama oyle bir araç yok.1.3 75 hp dizel lt var 35 bin tl ye.Symbolun 90 hp 1.5 dizel versiyonu 38-39 tl ye alınıyor.
  • Volkswagen Scirocco değişmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

yeni Captiva hoş araba indirimden sonra beni cezbetti ama; emisyon oranı 203 gr ve bu çok yüksek. Türkiyedeki vergi sistemi AB uyumu için emisyon oranına göre değişeceği için insan yaklaşmaya korkuyor.

Sorun su ki bayiler liste fiyatına vermiyorlar.

82.000 e araç yok

82bin gerçekten bedava. Yalnız Chevrolet alacak adamın şunu bilmesi lazım, dışı güzel geliyor, donanım monanım da, gözle görmediğiniz, anlamadığınız en basit boltundan nutına kadar, yani sizin görmediğiniz, kayışından herşeyine, en adi malzemeyi kullanıyor. Amerikan pazarına gidiyor bunlar ve ömürleri 10 yıldır, 10 yıl sonunda çöpe gider bu araçlar. O yüzden herşey ona göre tasarlanmış.

Benim Dodge'u incelemiştim ben, Dodge bile 10 yıllık araç.

Ben kimseye alma demiyorum, ama alacağınız aracın ne olduğunu bilerek almak önemli. İç mekanda sert plastik var falan diye forumda malzeme kalitesi çok konuşulur ama, araçta görünmeyen kaç milyon parça olduğunu bilseniz, varsın konsolu sert plastik olsun diyip kaliteli bir araç tercih edersiniz.

Amerikan araçlarında maalesef, Cadillac, Lincoln, Chrysler gibi araçlar gerçekten farklı ama diğerleri çok iyi değil ki buradaki araçlar da Daewoo fabrikasından çıkma.

Bunları söyledik... Şimdi tekrar gelelim konumuza, 82 bine 2.0 motor SUV gerçekten harika bir fiyat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 7 Aralık 2013; 13:12:18 >

• 10 yıl cok fazla biz 3 yıl kullanmaya rAziyiz. Yeterki 82.000 e araç bulalım. Bu kadar açığız ama araç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gLam

10 yıl cok fazla biz 3 yıl kullanmaya rAziyiz. Yeterki 82.000 e araç bulalım. Bu kadar açığız ama araç yok.

TÜketicinin ne amaçla ne araç aldığını bilmesi çok önemli. Acele etmeyin, 89 bin lsite fiyatı olan aracı 80bine alacağınız gün gelecek, batan geminin malları çünkü

Hatta ikinci el acayip Captivalar çıkacaktır, batan geminin malları hesabı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Yok alan olmaz 4000 tl şu an ki durum için az eminim daha ciddi indirimler gelecektir millet yanaşır mı bilinmez ben olsam yanaşmam şu hali ile.

Hocam indirim 4.000TL değil 14.000TL'ye kadar varıyor.

Açıklamalarını az önce okudum. En az 10 sene yedek parça desteği devam edecek diyorlar açıklamada. Bence alınır, mis gibi binilir. Korkuya gerek yok. Orijinal parça olmasa dahii yan sanayisini üretir bizim ülkenin akıllıları. İyi kötü her türlü alınır-binilir kısacası.

Liste fiyatindan hic satilmadi ki. Gercek indirim 4000 TL bile degil.

Vatan'in her haftasonu yaptigi %30 indirimlere benzemis biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

quote:

Birazdan neskar İzmir yoluna gidilen, aveo dizel ltz aklimi fena halde çeliyor.araçlar segmentinde 10k daha ucuz diğerlerine gore.

• Biraz önce bayiyi aradım spark için 22 850 den assagı ınmıyor (trafık sıgortası dahıl) beklesekmıkı acaba
  • Geçenlerde bir haber vardı , Bu yılsonu otomobil satışı(hafif-ticari hariç) 600.000 i geçerse ötv'de artış olabilir diye .Haber çıktığı zaman ocak-ekim satışı 500.000 di. Şu anda, Ocak-kasım satışı 560.000. Bu indirimin de katkısıyla baya bir geçer 600.000 i . Araba almayı düşünenler ertelemesin bence alsın daha düşeceğini zannetmem.

Kabaca hesap etsek spark için ; 22800 / 1.18 (kdv) * 1.4 (Ötv)* 2.75 (euro/tl) =~ 5000 euro çıplak fiyatı bayi kârı dahil. Daha ne kadar düşebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.