Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssLh

Biraz önce bayiyi aradım spark için 22 850 den assagı ınmıyor (trafık sıgortası dahıl) beklesekmıkı acaba

Hangi şehirden aradınız hocam...Ankara da hiçbiyerde yok...kapora bırakıp liste fiyatımdan satışta yapmıyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: gLam

10 yıl cok fazla biz 3 yıl kullanmaya rAziyiz. Yeterki 82.000 e araç bulalım. Bu kadar açığız ama araç yok.

TÜketicinin ne amaçla ne araç aldığını bilmesi çok önemli. Acele etmeyin, 89 bin lsite fiyatı olan aracı 80bine alacağınız gün gelecek, batan geminin malları çünkü

Hatta ikinci el acayip Captivalar çıkacaktır, batan geminin malları hesabı...

Aynen, şahsen şehiriçi 10 lt yakan 2.0 dizel motor ve 203gr emisyonlu yani yüksek mtvli 4x2 captivaya 75 bile vermem.. Vereceksem bile eski kasa 4x4'üne 60 falan verir en azından uludağa tırmanırım hava atmaktan başka bir işe yarar aldığım araç.

Yalnız 1.4 140hp otm. TRAX LT 50bin altına verirlerse akar

• Daha fazla düşer bence ama ne kadar düşer 1000 tl felan bir indirim olur oda anca elde kalan araçlara zaten bayilerden bu indirimler alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

Biraz önce bayiyi aradım spark için 22 850 den assagı ınmıyor (trafık sıgortası dahıl) beklesekmıkı acaba

Hangi şehirden aradınız hocam...Ankara da hiçbiyerde yok...kapora bırakıp liste fiyatımdan satışta yapmıyorlar...

bende alabilcek bir bayi bulsam izmir'de 2. ellerine bakıp arabayı inceleyeceğim en azından ama satın alacak bir yerde olmayınca bu yagmurda uğraşası gelmiyor insanın..
  • Az önce bayideydim.Araç yok.1.6 sport sedan için de 37 bin tl fiyat aldım.Liste fiyatı 36.600 olmasına rağmen!İndirim dedikleri 3-4 bin tl birşey.Onu da her otomobil bayisi yıl sonunda yapar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatbaba

ii araçtır kullanıyorum

ayrıca tunalıhilmide 4269425 tel bir filim kafe açılmış 10 numara coook temiz güvenli cokta makul maçtır filimdir süper bir ortamda kız arkadaşımla gittik hiç rahatsız olmadık

Millet reklama başladı iyi mi
  • O değil de ikinci el chevrolet sahiplerinin bu muazzam indirimden haberleri yok. adamlar 2010-2011 model araçlarına sıfırdan fazla fiyat istiyorlar :) ben birkaç tanesine mesaj yolladım. bir iki de galericiye mesaj attım. şimdi onlar düşünsün
  • chev. ii piyasa yapmiyor elinizde patlar almayin

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Yanlış görmüşsün hocam ben latitude sattım :) kaza geçirdik satmak zorunda kaldık.

• istanbul acibademdekinde spark goremedim ben. arayan oldumu acaba?

• İzmir'de Spark varmı bayiye giden oldumu acaba?
  • bayilerin cogunda spark yok ve getirmiyorlarda bosuna heveslenmeyin
  • Demin adana arpeldeydim spark yok aveo 1.2 ls yok. Ayni sekilde onatcadada durum ayni arac yok yani bu is bos cikti.

• oaston kullanıcısına yanıt
    51bin istiyorlar. 1.4 140 hp oto'ya.

Evet arkadaşlar liste fiyatlarından indirimi de yapıp öyle söylüyorlar. Ben az önce Trax'a baktım. Çok beğendim. 51bine alınır mı, alınır.

Yalnız o araçla 100 km'de şehir içinde 8,5 litreden aşağı yakılmaz 6 ileri otomatik olsa da. Şehirlerarası da 6,5 litre.

Bizde şimdi mücadele var. Masrafı sevmem. 40k liraya dolu 95lik dizel Aveo alalım binelim paşa paşa diyorum, hanım Trax istiyor. Herhalde bir noktadan sonra ne halin varsa göre dönecek ve arabayı değiştirmeyeceğiz.

Bu arada takasa da beklediğimden daha iyi fiyat verdiler.

1.3 dizeli burada yerden yere vururlar. Anlamayıp da düz vites dizel alabilirim diyenler varsa, çekinmesinler. 1.3 90lık Astra kullandım, şehir içinde memnundum. Uzun yolda da benim 110-120-130 en fazla sollama yaparken sağınız dolu olduğu halde arkanıza dayanıp yol isteyen arkadaşlara sinir olmamak için 140-150 yapan birisiyseniz, fazlasıyla işinizi görür. Aveo B sınıfı ve gırtlağına kadar dolu.

Son birşey anladığım kadarıyla araç bulmak zor olabilir. Kiralamacılar dizellere yumulmuş.

• Forumun açık ara en popüler konusundasınız. Galerilere girdiğinizde heyecanlanmayın. Telaş her zaman hata yaptırır. "Kaçırmayayım ama!" diyenlere hatırlatayım: LPG: 3.10 TL, Mazot: 4.55 TL, Benzin: 4.90 TL.

Ayrıca 2013 MTV 2. taksit (Cruze) : 413.50 TL., 20 gün sonra zamla ortalama 440-450 TL de 2014 MTV 1. taksit (Cruze).

Ayrıca kasko şu anki fiyattan değil de eski fiyattan olur gibi, al sana 1.500 TL de kasko.

İyisi mi dikkati elden bırakmayın...
  • Nescar'a ben de telefon açmayı düşünüyordum ama sanırım telefonda umursamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: gLam

10 yıl cok fazla biz 3 yıl kullanmaya rAziyiz. Yeterki 82.000 e araç bulalım. Bu kadar açığız ama araç yok.

TÜketicinin ne amaçla ne araç aldığını bilmesi çok önemli. Acele etmeyin, 89 bin lsite fiyatı olan aracı 80bine alacağınız gün gelecek, batan geminin malları çünkü

Hatta ikinci el acayip Captivalar çıkacaktır, batan geminin malları hesabı...

Sorun su biz 82.000 liste fiyatı olan aracı almak istiyoruz 82. Ye ama yok.

89.000 istiyorlar 82.000 liste fiyatı olan araca

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    bıraz once ıstanbul çiftkurtlar chevrolet i aradım ellerınde spark olmadıgını ama ocak gıbı getırebıleceklerını soyledıler
  • bu saatten sonra fiyat artışı beklemiyorum kim alır bu fiyatları gördükten sonra şimdi alanlar mağdur oldular dediğimiz eski fiyatlardan.
  • Araç yok ellerinde. Aydın bayisine sordum cruze hb ls yok, 1.6 yok turbo var. O da pahalı. Avronun bazı da yok. Fabrika lokasyonu açmamış daha depoyu da göremiyorlarmış. Sadece bayide olan arabalr alonabiliyor. Foss çıktı yani:)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.