Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek hayalim spark 23 bin civarı ikinci eli bu para be :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

51bin istiyorlar. 1.4 140 hp oto'ya.

Evet arkadaşlar liste fiyatlarından indirimi de yapıp öyle söylüyorlar. Ben az önce Trax'a baktım. Çok beğendim. 51bine alınır mı, alınır.

Yalnız o araçla 100 km'de şehir içinde 8,5 litreden aşağı yakılmaz 6 ileri otomatik olsa da. Şehirlerarası da 6,5 litre.

Bizde şimdi mücadele var. Masrafı sevmem. 40k liraya dolu 95lik dizel Aveo alalım binelim paşa paşa diyorum, hanım Trax istiyor. Herhalde bir noktadan sonra ne halin varsa göre dönecek ve arabayı değiştirmeyeceğiz.

Bu arada takasa da beklediğimden daha iyi fiyat verdiler.

1.3 dizeli burada yerden yere vururlar. Anlamayıp da düz vites dizel alabilirim diyenler varsa, çekinmesinler. 1.3 90lık Astra kullandım, şehir içinde memnundum. Uzun yolda da benim 110-120-130 en fazla sollama yaparken sağınız dolu olduğu halde arkanıza dayanıp yol isteyen arkadaşlara sinir olmamak için 140-150 yapan birisiyseniz, fazlasıyla işinizi görür. Aveo B sınıfı ve gırtlağına kadar dolu.

Son birşey anladığım kadarıyla araç bulmak zor olabilir. Kiralamacılar dizellere yumulmuş.

Hangi bayiye baktın? Takasa da iyi fiyat verdiler deyince benimde sorasım geldi, umarım İstanbuldur

Çok km yapıyor musun? Bence senede 10-15bini geçmiyorsan yakıta çok takılma, yeni dönemde dizel yerine benzin kullanımı teşvik edilecek ve fiyat-vergi vs düzenlemeler bu yönde olacak. Trax sonuçta crossover sınıfı, aveoyla karşılaştırılamaz, hele çocukta varsa eşini hiç üzme derim

• 1000 defa yazıldı . Sattıkları araçlar için 10 yıl boyunca opel den yararlanılacak , parça , bakım vs. de

Bu arada biri şu arkadaşı uyandırsın ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-gelin-gorun-farki-sizde-anlayin-146415400/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 7 Aralık 2013; 14:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

Marketlerde promosyon yapıp büyük cife bulaşık süngeri bantlıyorlar ya; her captivaya bir spark verseler kampnya tadından yenmez

• Cruze ne ara 50 bın TL oldu da 14 bın TL ındırımle 36 bıne satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Symbol 1.5 dci 90 bg 38 bin tl ye alınabiliyor.Aveo sedan 1.3 95 bg de 35 bin tl..Aveo da hiç indirim olmayacağını düşünürsek 3 bin tl için bi koşu gidip almaya değmez diyorum.

Symbol ve Aveo'yu aynı kefeye koyuyorsanız zaten yapacak bir şey yok.

Aveoyu hangi kefeye koyacağım? Symbol ile aveo aynı sınıf.Alacak olsam 3 bin tl fark için ben sümbülü tercih ederim doğrusu.Listede aveo sedan my13 1.3 lt 95 hp demiş ama oyle bir araç yok.1.3 75 hp dizel lt var 35 bin tl ye.Symbolun 90 hp 1.5 dizel versiyonu 38-39 tl ye alınıyor.

Doğru. 3.000 TL karşılığında dünyanın sayılı güvenlik puanı almış araç yerine, teste bile girmemiş, güvenliksiz ve donanımsız bir tenekeyi tercih etmek apayrı bir erdem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oaston kullanıcısına yanıt
    Evet İstanbul. Mar otoya baktım. Silahtarda.

Kilometre işi dizel de kullandığım için, benzinli çok yakıyor diye gezmiyorsun. Gezmeyince kafadan yılda 7-8 bin kilometre uzun yol cepte kalıyor. Şehir içinde otomatik konforu demek kafadan 2-3 litre. Aveoda zaten B sınıfı olduğu için aracımız aynı sınıfta kalıp otomatik vitesten vazgeçeceğiz. Araç da dolu olacak. Farkı 1-2 yılda yakıttan kurtarıyor olacağız.

Trax için 51 bin TL bence iyi fiyat. 65 bine düz vites dizel Qashqai almaktansa 14 bin TL yakıt farkı ve otomatik konforu ile şıkır şıkır binilebilir. Turbo benzinli olması da büyük avantaj sağlıyor, 1300küsür kiloluk araç yokuşlarda yığılmaz.
  • Bana araba alış arefesindeydik. Güzel oldu bu.
  • Ne Sparkmış arkadaş. 90'lı yılların bir haftada meşhur olup iki ay sonra kendilerinden haber alınamayan pop yıldızı gibi maşallah.
  • Aradığınızda spark ve 27500 lira olan 1,2 ls aveo yok ve bu ay hiç gelmemiş gelecek ay gelmesi de muamma imiş diyorlar.en uygun aveo 32 bin lira 1,4 lt modeli.
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    yok spark izmirde malesef..
  • ocak'a kadar fabrikanin depo bahcesinde kalan sparklari getirsinler o zaman buraya ya da ne varsa

• istanbul'da spark yok. hemen hemen tüm bayileri aradım.
  • Trax otm için nr kadar fiyat aldınız arkadaşlar ?

Edirne siyah otm için son 53 dedi.

• TRAX'ın manuel 4x4 140'lık versiyonuna teyzem sahip. İstanbul şehiriçi trafik yakıt ortalaması 9.5 seviyelerinde. Otomatik ile 10 litreyi kafadan yazın kağıdınıza. Fakat 50.000 civarına alınıyorsa daha iyisi yok. Araç gerçekten çok çok çok hoş. Fakat indirimin tam olarak yansıması ve araç bulunabilmesi için sanırım ocak beklenmesi gerekicek.
  • Eskişehir alpatadan şimdi çıktım ellerinde 1 tane beyaz spark 1 tane cruze lt kalmış durumda sedan, 2 tanede hatcback sport var. Cruzelar için fiyat almadım sparka 22.800 dediler son. Kendim içinde cruze sedan sport+sunroof+metalik renk 38.500e anlaştım kapora bıraktım kredi pazartesi belli olacağından 38e ayarlamaya calısacaklarını soylediler. Tek sıkıntı r9 aracıma 4bin tl fiyat vermeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkee26 -- 7 Aralık 2013; 17:47:49 >
  • Ocakta bayilerde araç bulunur, pazarlık şansı da daha fazla olur. Kısacası acele etmemek lazım. 2015e kadar satış devam edecek deniyor ancak bu gidişle ellerindeki araçları bitiren bayiler tek tek kapatacaklar sanırım.

• lkee26 L kullanıcısına yanıt
    acele etmeyin derim. şu durumda ocağı beklemek çok daha mantıklı. stok yok ayağı yapıyorlar. ocakta seve seve stokları eritmeye başlayacaklar kafadan 2 bin lira daha iner. o sırada aracınızı satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snakeeyes

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Aveo HB 1.3 75HP Dizel LS my 13.5 için 31.500 fiyat aldım metalik renk farklı fiyata dahil.
    Spark için liste fiyatı üzerinden 1350 lira daha indirim yaparak 21.500 fiyat verdiler.

Fiyatları Chevrolet Neskar Osmangazi/Bursa'dan aldım.

Tüm fiyat alanları ilk mesajınızın altına listelerseniz çok iyi olur.

Neskarı aradım ben de spark için yok dediler ama telefonda mı yok diyorlar yoksa sattılarmı hepsini

Hocam Bursa daki Nilüfer ve Osmangazi deki neskarların 2 sine de gittim yeni eve geldim tüm spark modelleri satılmış.Traxlar ana bayinin belirlediği fiyattan 3 bin lira daha pahalı captiva üst seri olan 91 bin lira aveo ve cruz modelleri 400-500 lira ya daha pahalı ya daha ucuz olarak yazılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

acele etmeyin derim. şu durumda ocağı beklemek çok daha mantıklı. stok yok ayağı yapıyorlar. ocakta seve seve stokları eritmeye başlayacaklar kafadan 2 bin lira daha iner. o sırada aracınızı satarsınız.

Evet orası kesinlikle öyle fakat kredi kanununda oluşacak değişiklik nedeniyle kredi çekmek daha zorlaşacak belli bir miktarı elinizde bulundurmak zorunda kalacaksınız araç bedelinin ki buda benim gibi elinde çok birikmişi olmayan ama taksitleri ödeyebilecek bir geliri olan kesim için büyük bir fırsat. Ne olacağı belli değil bakarsınız zam getiriverirler 1-2 bin lira bile en az 2-3 aylık taksit demek. Ama bu değil ki siz haksızsınız sadece riske girmek benimki belki zam yerine indirim olacak kader işi napalım bekleyip görücez ama o süreci inşallah yeni aracımla geçireceğim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.