Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Trax manuel full sunroof lansman rengi için 47.000 fiyat aldım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler indirim falan yok bugün izmirde bayiye uğradım adamlar indirimden bi haber

• Urfa gapelde beyaz 1.4 sport var. Liste fiystina veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19burak03

Bugün Trax manuel full sunroof lansman rengi için 47.000 fiyat aldım...

Tam modeli ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Tam modeli ne?

1.4 140 hp lt...Araç çok hoşuma gitti ama. Suv ile jeep arası. Aklıma takılan tek şey yakıtı. Sağlam pazarlıkla 45k ya alınabilir.

15 dakika durdum showroomda...3 kişi almıştı. Aşırı kalabalıktı. Chevy vazgeçebilir çekilmeden. Salı günü yeni arabaların geleceğini söylediler ayrıca..

• 25 e aveo hb 1.2 LT yi veren varsa alabilirim

• Trax otomatik 1.4 full fiyat ne veriyorlar acaba?

• quote:

quote:

quote:

Tam modeli ne?

1.4 140 hp lt...Araç çok hoşuma gitti ama. Suv ile jeep arası. Aklıma takılan tek şey yakıtı. Sağlam pazarlıkla 45k ya alınabilir.

15 dakika durdum showroomda...3 kişi almıştı. Aşırı kalabalıktı. Chevy vazgeçebilir çekilmeden. Salı günü yeni arabaların geleceğini söylediler ayrıca..

Hangi sehir?

Zaten hal hazirda kullandigim 6 aylk Cruze aracim var fakat suan dusundugum ikinci arac olarak Spark yada dizel Aveo alabilir miyim diye.

Ayrica dun satis muduru ile yaptigim gorusmede kendisi stokta ki araclarini bitirip daha arac istemeyeceklerini soyledi yenilerini getirirler mi sirf satilsin diye bilemiyorum. Suan herkes yukleniyor beklenilse fiyatlar duser mi diye dusunmuyor degilim.

• Bu şekilde 5-6 ay devam ederler inşallah.

O zaman Golf, Focus, Astra vb gibi araçlar da mecburen 10.000 TL düşerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Symbol 1.5 dci 90 bg 38 bin tl ye alınabiliyor.Aveo sedan 1.3 95 bg de 35 bin tl..Aveo da hiç indirim olmayacağını düşünürsek 3 bin tl için bi koşu gidip almaya değmez diyorum.

Symbol ve Aveo'yu aynı kefeye koyuyorsanız zaten yapacak bir şey yok.

Aveoyu hangi kefeye koyacağım? Symbol ile aveo aynı sınıf.Alacak olsam 3 bin tl fark için ben sümbülü tercih ederim doğrusu.Listede aveo sedan my13 1.3 lt 95 hp demiş ama oyle bir araç yok.1.3 75 hp dizel lt var 35 bin tl ye.Symbolun 90 hp 1.5 dizel versiyonu 38-39 tl ye alınıyor.

Doğru. 3.000 TL karşılığında dünyanın sayılı güvenlik puanı almış araç yerine, teste bile girmemiş, güvenliksiz ve donanımsız bir tenekeyi tercih etmek apayrı bir erdem.

Saçmalama erdemle ne alakası var.Bu bir tercihtir.Aveo denen kalası da amma abarttın yok daha neler..

• Ankara opan...Yeni araba mevzusu bayiyle ilgili olabilir. Ben de zannetmiyorum genel olarak yeni araba getireceklerini...

Trax otomatik full 51 k olması lazım. Opanda kalmamıştı ama.

• http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze?sorting=date_desc

7 aralikta yigilma var (;

• quote:

quote:

quote:

Tam modeli ne?

çok iyi fiyat vermişler.indirimli liste fiyatı 55k.telefondan 53 e indiler.4x4 olan değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 7 Aralık 2013; 16:41:16 >

• Bugün 52 tane
    Dün 83 tane Cruze ilanı verilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

Biraz önce bayiyi aradım spark için 22 850 den assagı ınmıyor (trafık sıgortası dahıl) beklesekmıkı acaba

Hangi şehir ve bayi adı nedir söylermisiniz?
  • Showroomdan yeni geldim önce "Çiftkurtlar" ordan da "Gerçek" bayisine geçtik çiftkurtlardaki araçlar satılmıştı ellerinde sadece 1.6 LT vardı. (Pek de ilgilenen Tyoktu) "Çiftkurtlar"dan çıkıp "Gerçek" bayisine gittik. Orda baya iyi karşıladılar. Suan 1.4T 140HP Cruze HB'lerin yolda olduğunu söyledi ve metal boya dahil 41.300 fiyat verdi. Beyaz almak istersek de 40.500. Bu fiyata hersey dahil trafik sigortası felan... MTV konusunuda halledikçeklerini söylediler... Ailecek konuşup karar vericez. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoutubeR

Showroomdan yeni geldim önce "Çiftkurtlar" ordan da "Gerçek" bayisine geçtik çiftkurtlardaki araçlar satılmıştı ellerinde sadece 1.6 LT vardı. (Pek de ilgilenen Tyoktu) "Çiftkurtlar"dan çıkıp "Gerçek" bayisine gittik. Orda baya iyi karşıladılar. Suan 1.4T 140HP Cruze HB'lerin yolda olduğunu söyledi ve metal boya dahil 41.300 fiyat verdi. Beyaz almak istersek de 40.500. Bu fiyata hersey dahil trafik sigortası felan... MTV konusunuda halledikçeklerini söylediler... Ailecek konuşup karar vericez. :)

Gittiğiniz bayilerde spark var mıydı?
  • Sparklar bitmiş showroomda ki çalışanlar tanıdıktı,adamın dediğine göre sürücü kursundam gelenler 5 er 6 şar alıp gitmişler 20 bin tlye.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

Orijinalden alıntı: YoutubeR

Showroomdan yeni geldim önce "Çiftkurtlar" ordan da "Gerçek" bayisine geçtik çiftkurtlardaki araçlar satılmıştı ellerinde sadece 1.6 LT vardı. (Pek de ilgilenen Tyoktu) "Çiftkurtlar"dan çıkıp "Gerçek" bayisine gittik. Orda baya iyi karşıladılar. Suan 1.4T 140HP Cruze HB'lerin yolda olduğunu söyledi ve metal boya dahil 41.300 fiyat verdi. Beyaz almak istersek de 40.500. Bu fiyata hersey dahil trafik sigortası felan... MTV konusunuda halledikçeklerini söylediler... Ailecek konuşup karar vericez. :)

Gittiğiniz bayilerde spark var mıydı?

Gittiğim 2 bayide de Spark ve Aveo HB yoktu kalmamıs satılmıs hepsi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu şekilde 5-6 ay devam ederler inşallah.

O zaman Golf, Focus, Astra vb gibi araçlar da mecburen 10.000 TL düşerler.

Insallah. Demek a sinifi bir aracin ederi 21-22 olunca alan oluyor.
    C sinif full donanimi 43-45 satilabiliyormus.

Bide siz arabalarin ederi bu kadar dediginizde size takiliyorlardi

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.