Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi 1kez daha sordum. Araç 1.6 lt sunrooflu full manuel... 47.000. Özür diliyorum karışıklık için. Ankara opandan aldım fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19burak03 -- 7 Aralık 2013; 16:52:51 >
  • Neskarda dizel aveo hb kalmamış. İndirim iyi de aveo çirkin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Neskarda dizel aveo hb kalmamış. İndirim iyi de aveo çirkin..

Ben de tam arayacaktım. Daha detaylı bilginiz var mı nescardaki araçlarla ilgili ?
  • Daha fazla düşmesini bekleyenler ne bekliyor acaba? spark:15000 cruze:20000 trax:30000 captiva:50000 felan mı olacak? Her aracın bir maliyeti ötv'si kdv'sinin olduğunu unutmamak gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19burak03

Ankara opan...Yeni araba mevzusu bayiyle ilgili olabilir. Ben de zannetmiyorum genel olarak yeni araba getireceklerini...

Trax otomatik full 51 k olması lazım. Opanda kalmamıştı ama.

4x4 trax 51 bin
    4x2 1.4 140hp manuel sunrooflu 47 bin tl

Doğru mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu şekilde 5-6 ay devam ederler inşallah.

O zaman Golf, Focus, Astra vb gibi araçlar da mecburen 10.000 TL düşerler.

Yav 1 kere de mantıklı yorum yap.

Cruze yıllardır o saydığın arabalardan ucuza satılıyor.O zaman indirmediler de şimdi ellerinde kalan araçları yok parasına verince mi indirecekler?

Türkiye'deki akıbeti bilinmeyen bir markanın modeli ucuz satılıyor diye diğer markaların 10.000 TL ucuzlayacağını düşünüyorsan kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan.

Akıbeti biliniyor dostum. Dnya devi GM Motor, opel sevisi. Sen kafanı yorma git 40 bin edcek araçlara 70 bin öde sonra cruzeyi chevy karala. Akıllı olun biraz kazıklanmayı bırakın.

Cruze'yi karaladığımı nerden çıkardın?

Benim cevabım ucuz Cruze satılıyor diye diğer markaların 10.000 TL indirim yapabileceğini düşünen zihniyete.

Zamanında Daewoo kullanıcılarının durumuna düşmez umarım alan arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: 19burak03

Ankara opan...Yeni araba mevzusu bayiyle ilgili olabilir. Ben de zannetmiyorum genel olarak yeni araba getireceklerini...

Trax otomatik full 51 k olması lazım. Opanda kalmamıştı ama.

4x4 trax 51 bin
    4x2 1.4 140hp manuel sunrooflu 47 bin tl

Doğru mü?

4x4 değil 2 çeker fulları a.t

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar spark var mı yook mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

arkadaşlar spark var mı yook mu

İstanbulda 2 bayiye gittim ikisinde de yok satılmış gelir mi bilmiyorum sormadım...
  • ben almayın derim. avrupada ve türkiyede piyasa bulamadığı için chevrolet markası satışları durduruyor. o yüzden bu kadar ucuz. alıp da ileride satmayı düşünürseniz büyük sıkıntı çekersiniz diye süşünüyorum.
  • bizim komşu 3 ay önce 13 model 11.000 km de aldı 34.500 e cruze. şimdi sıfırı 35.555 tl yazıyor. yazık olmuş
  • memleket yeni şahin ini buldu hayırlı olsun
  • 1.4 T AT cruze icin 44 K
    1.4 T AT Trax icin 50K fiyat verdiler.3000 TL ye Garantili tüp takiyorlarmis deger mi bilmiyorum...
  • arkadan çekişli olsaydi olurdu (:

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Neskarda dizel aveo hb kalmamış. İndirim iyi de aveo çirkin..

Ben de tam arayacaktım. Daha detaylı bilginiz var mı nescardaki araçlarla ilgili ?

Bursa Osmangazi'deki Neskar da 75 hp dizel ls vardı 32.700 liradan satılıyordu bugün gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzgibilimonata -- 7 Aralık 2013; 17:51:39 >
  • sahibinden.com daki cruze sahiplerine fiyat listesini gönderdim cruze 1.6 sport plus at sunrof 1500 km 35.000 tl olan ilandaki kişi bana 31.000 tlye bırakırım dedi chevroletin bu indirimi şimdiden 2.el cruzelere vurdu 30 bin tl ye sıfır gibi makyajlı cruze alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 7 Aralık 2013; 17:41:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Ulan ne adamlarsınız be.. Benzine 5 kuruş zam gelse devletin anasına bacısına sövüp sayarsınız,para yok borç harçtayız diye.. Araç indirime girince düşünmeden 35-40 gaymeyi bağlayabiliyorsunuz.. İnşallah benzin mazot lpg ayırt etmeksizin 10 lira olur. sizin gibilere müstehak

.
  • şahsi fikrim bu arabayı bu fiyatlardan alanlar kısa-orta-uzun farketmez her vadede kar edeceklerdir. zaten alanların bazılarının 3 ay sonra daha yüksek fiyata satacağına eminim. sonuçta 30 bin TLye C sınıfı bir Cruze çok iyi bir arabayı seri sonu indiriminden bedavaya yakın almak gibi birşey. alınıp 5 senede binilir. tek sourn yakıt onun içinde LPG takılarak sorun ortadan kalkar. yada 1.4 turbo olanlardan alınırsa yakıtda sorun olmaz ama onun fiyatı biraz daha fazla 40 bin tl gibi. alana hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 7 Aralık 2013; 17:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Ulan ne adamlarsınız be.. Benzine 5 kuruş zam gelse devletin anasına bacısına sövüp sayarsınız,para yok borç harçtayız diye.. Araç indirime girince düşünmeden 35-40 gaymeyi bağlayabiliyorsunuz.. İnşallah benzin mazot lpg ayırt etmeksizin 10 lira olur. sizin gibilere müstehak

.

mantığınıza hayran kaldım

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.