Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi araçları sormamı istiyorsunuz tam adlarını yazın gittiğimde fiyat alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoutubeR

quote:

Orijinalden alıntı: hrvster

Cruze HB 1.4 Sport için fiyat alabilen oldu mu? Benim gittiğim bayide araç yoktu.

Ben LTZ modelini sordum 40Bin fiyat cekti hersey dahil Sport versiyonla arasında 800-1000Tl gibi bi fark var :) bence vermeye değer Mylink,Gerigörüş,Yağmur sensörü felan var :)

1.100 TL ek indirim yapılmış. Nereden aldınız bu fiyatı?
  • aveolarda indirim yok 1 sene önce aldım aynı fiyattan ama cruzelar iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

aveo sedan lt ve ltz modeli olabilir cruze da ise en az yakan hangisi olur bilmem benzinli diye korkuyorum da cruze da sorsan iyi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Neskarda dizel aveo hb kalmamış. İndirim iyi de aveo çirkin..

Ben de tam arayacaktım. Daha detaylı bilginiz var mı nescardaki araçlarla ilgili ?

Bursa Osmangazi'deki Neskar da 75 hp dizel hs vardı 32.700 liradan satılıyordu bugün gittim.

HS ?

Hatchback mi ?

Hatchback 1.3 75 beygir LS yanlış yazmışım az önce kusura bakmayın.

Estağfurullah. Hatchback olması kötü sadece. Sedan olsa Peder Bey'i gitmesi için ikna edip, para gönderip aldırtmayı düşünüyordum

Sedanın LT olanı vardı.Onun kaç olduğunu yazmamışım ama aklımda ya 37 ya 39 olarak kalmış büyük ihtimal 37.000 liraydı.400-500 lira ya daha pahalı ya da daha ucuz yazmışlardı araçlara.

37 de çok benim için. 2-3 daha koyup 1.4 cruze hb bakılır. Şu indirimi 3-4 hafta önce yapsalardı keşke

Ben şuan spark bakıyorum ancak araç bayilerde kalmamış eğer bulamazsam ben de cruze 1.4 hb sport bakmayı düşünüyorum normalde benim için de 38 bin lira büyük rakam ama c sınıfı 0 arabayı 14 bin lira ucuzlaması çok cezbedici.

Kesinlikle. Ben Gümüşhane'deyim, aile Bursa'da olduğu için babama gidip bakabilirmisin dediğimde işlerim var dedi, pek de istekli değil ama gözüm kararıyor bu fiyatlara. Zaten Cruze HB'leri uzun zamandır takip ediyordum, bir de bu fiyatlar olunca insanın alası geliyor.

Spark işime yaramaz. Alacağım araca 5-10 yıl bineceğim. Yarın tekrar gidecekmisiniz ?

Bana salı günü yeni araçların geleceği söylendi o yüzden salı günü gidicem.

Sezer bey bende sizinle aynı durumdayım finanssal olarak destek vermeyeceklerini soylemisler taksitle alamayacak miyiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasir19

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Neskarda dizel aveo hb kalmamış. İndirim iyi de aveo çirkin..

Ben de tam arayacaktım. Daha detaylı bilginiz var mı nescardaki araçlarla ilgili ?

Bursa Osmangazi'deki Neskar da 75 hp dizel hs vardı 32.700 liradan satılıyordu bugün gittim.

HS ?

Hatchback mi ?

Hatchback 1.3 75 beygir LS yanlış yazmışım az önce kusura bakmayın.

Estağfurullah. Hatchback olması kötü sadece. Sedan olsa Peder Bey'i gitmesi için ikna edip, para gönderip aldırtmayı düşünüyordum

Sedanın LT olanı vardı.Onun kaç olduğunu yazmamışım ama aklımda ya 37 ya 39 olarak kalmış büyük ihtimal 37.000 liraydı.400-500 lira ya daha pahalı ya da daha ucuz yazmışlardı araçlara.

37 de çok benim için. 2-3 daha koyup 1.4 cruze hb bakılır. Şu indirimi 3-4 hafta önce yapsalardı keşke

Ben şuan spark bakıyorum ancak araç bayilerde kalmamış eğer bulamazsam ben de cruze 1.4 hb sport bakmayı düşünüyorum normalde benim için de 38 bin lira büyük rakam ama c sınıfı 0 arabayı 14 bin lira ucuzlaması çok cezbedici.

Kesinlikle. Ben Gümüşhane'deyim, aile Bursa'da olduğu için babama gidip bakabilirmisin dediğimde işlerim var dedi, pek de istekli değil ama gözüm kararıyor bu fiyatlara. Zaten Cruze HB'leri uzun zamandır takip ediyordum, bir de bu fiyatlar olunca insanın alası geliyor.

Spark işime yaramaz. Alacağım araca 5-10 yıl bineceğim. Yarın tekrar gidecekmisiniz ?

Bana salı günü yeni araçların geleceği söylendi o yüzden salı günü gidicem.

Sezer bey bende sizinle aynı durumdayım finanssal olarak destek vermeyeceklerini soylemisler taksitle alamayacak miyiz ?

Ben cruze için ödemenin nasıl yapılacağını konuşmadım da yanımızdaki masada ödeme planı çıkarıyorlardı 20 bin kredi kalanı peşin vererek alacaklarını söylüyorlardı.

• quote:

Cruze 1.4 HB sport,LTZ, LTZ AT
    Avea Sedan 1.3 dizel 95 HP LT

Pm ile bildirim yaptım size
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoutubeR

quote:

Cruze HB 1.4 Sport için fiyat alabilen oldu mu? Benim gittiğim bayide araç yoktu.

Ben LTZ modelini sordum 40Bin fiyat cekti hersey dahil Sport versiyonla arasında 800-1000Tl gibi bi fark var :) bence vermeye değer Mylink,Gerigörüş,Yağmur sensörü felan var :)

1.100 TL ek indirim yapılmış. Nereden aldınız bu fiyatı?

İstanbul "Gercek" bayisinden :)
  • Cruze 1.6 sport plus otomatik 41.000 TL ye sipariş edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Avea Sedan 1.3 dizel 95 beygir olanların gelmeyeceğini söylediler 75 beygir olanları var.Cruze ben de almayı düşünüyorum zaten fiyatları alıp geri dönüş yaparım size.
  • Opelde de ciddi bir indirim söz konusu olabilir mi acaba ,ne dersiniz.Yani her türlü ihtimale hazırlıklı olmak lazım.Benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Cruze 1.6 sport plus otomatik 41.000 TL ye sipariş edildi

Sedan mı? Ayrıca metalik mi?
  • Arkadaşlar ltz te body kit yok ya acaba takarlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Avea Sedan 1.3 dizel 95 beygir olanların gelmeyeceğini söylediler 75 beygir olanları var.Cruze ben de almayı düşünüyorum zaten fiyatları alıp geri dönüş yaparım size.

• Opel garantisi devam edecek mi?
  • Bu zihniyetteki markalardan büyük indirimler harici birşey almamak lazım. otomobilden, giyime, elektroniğe kadar herşeyde.
  • Chevrolet'ye tecavüz eden edene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACG3

Chevrolet'ye tecavüz eden edene

Bu biraz ağır olmuş sanki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Opel garantisi devam edecek mi?

10 yıl edecek diye söyleniyor
  • 1 ay önce cruze sport plus sipariş ettim bugün telefon ettim aracım daha gelmemiş fiyat indiriminden yararlanmak istediğimi belirttim yarın gidip konuşucam trax almayı düşünüyorum 1,4 lt manuel
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.