Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 26darktemplar

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Opel garantisi devam edecek mi?

10 yıl edecek diye söyleniyor

Söylenti mi, gerçek mi?

Yazılı bir metin, fotoğraf görmedim. Geçmiş sayfalarda konuşuldu sadece

Chevrolet de Büyük İndirim

http://www.chevrolet.com.tr/pdf/customerinformation.pdf

Chevrolet de Büyük İndirim

Mobilde oldugum icin elimdekini paylastim tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkici elleri de ucuzlasin da arazi için bi tane Cruz alayim

• İzmir arkas otomotivden fiyat alan oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

hala metalik renk farkı diyor ya.

ahahahaha

• quote:

Opel garantisi devam edecek mi?

Bursa'ya özel mi bilmiyorum ama Bursa'daki chevrolet ve opel bayileri aynı hiçbir sorun olmayacaklarını söylediler.Zaten chevrolet Avrupa koordinatörü 10 yıl boyunca servislerin devam edeceği karantisi verdi.
  • Ben Trax 1.4 - 140 hp Lt - otomatik inci beyazına indirimi ile beraber 53.000 Tl fiyat ile bağlantı yaptım.
    Bayi Samsun Reis. Hafta içi teslim bilgisi verecekler. Şu an bir gemi geliyor.
    Biz boşuna panik yapmışız. Millet deli gibi Chevrolet alıyor bugün. GM'im Opeli güçlendirme kararıda bu sebepten. Chevrolet Trax varken kimse Mokka almıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

5.000 TL takas indirimi yapsınlar, bir de bayide çingene pazarlığı yapma imkanı olursa Pazartesi Cruze alırım.

Takasa alacakları aracı öldürüyorlar zaten.Piyasa değeri 28-29 olan araca 24 bin fiyat verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Şanlıurfa indirim yapmıyor. 1.6 Sport Plus'a 39 istedi. 35-36'ya verse düşünecektim.

ellerinde spark var mı ? şanlıurfa nın ben hiç indirim yaptığını görmedim. çayırcıoğlu da çok fena. auris alacaktım, adama dıyorum konya şu fıyat verıyor maraş şu fıyat verıyor, ancak adam hala ındırım yapmadı. gittim konya dan aldım. bu bölgenın en ucuz araba satan fırmaları maraşta tavsıye ederım

Valla bugün kalktım 2 tane miting alanı içinden geçmek zorunda kalarak sabırla 110 km yol teptim. İlk defa Cruze'u bu kadar detaylı alıcı gözüyle inceledim ve inanın satış temsilcisiyle konuşmadan çıktım plazadan. B segment araç düşünenler için aynı paraya kalitesiz C segment ideal ama benim hiç hoşuma gitmedi. Niyetim kendi aracımı verip üstüne 10-12 ekleyerek araba işinden sıyrılmaktı ciddi ciddi de almaya gittim ama hiç içime sinmedi.

O hüsranla dikkatimi de çekmedi açıkçası Spark olup olmadığı. Yalnız genel olarak Opel'in araçlarının da çok kaliteli olmadığını fark ettim bugün. Forumdaki Vw sempatizanlarına eskiden kıl olurdum meğer adamlar sonuna kadar haklıymış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Şanlıurfa indirim yapmıyor. 1.6 Sport Plus'a 39 istedi. 35-36'ya verse düşünecektim.

ellerinde spark var mı ? şanlıurfa nın ben hiç indirim yaptığını görmedim. çayırcıoğlu da çok fena. auris alacaktım, adama dıyorum konya şu fıyat verıyor maraş şu fıyat verıyor, ancak adam hala ındırım yapmadı. gittim konya dan aldım. bu bölgenın en ucuz araba satan fırmaları maraşta tavsıye ederım

Valla bugün kalktım 2 tane miting alanı içinden geçmek zorunda kalarak sabırla 110 km yol teptim. İlk defa Cruze'u bu kadar detaylı alıcı gözüyle inceledim ve inanın satış temsilcisiyle konuşmadan çıktım plazadan. B segment araç düşünenler için aynı paraya kalitesiz C segment ideal ama benim hiç hoşuma gitmedi. Niyetim kendi aracımı verip üstüne 10-12 ekleyerek araba işinden sıyrılmaktı ciddi ciddi de almaya gittim ama hiç içime sinmedi.

O hüsranla dikkatimi de çekmedi açıkçası Spark olup olmadığı. Yalnız genel olarak Opel'in araçlarının da çok kaliteli olmadığını fark ettim bugün. Forumdaki Vw sempatizanlarına eskiden kıl olurdum meğer adamlar sonuna kadar haklıymış.

Demekki sen arabadan anlamıyorsun :) benim kendi aracımda cruze olmasına rağmen yeni kasası çokkk hoşuma gitti o fiayata bu şekil araba imkansızzz. C sınıf en dolu 70 binden aşağı değil. Cruze 36 a düşmüş. Honda civicin 2007 modellerini 36 a bulamassın. Hemde cruze göre bom boş. Farlarını bile elinle açıyorsun. :) akıllı olan bu kampanyayı kaçırmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

http://www.sahibinden.com/chevrolet?sorting=price_asc&date=1day

Son 24 saat 159 Şevrole ilanı.

10 gün önce cruze un test sürüşüne katılmıştım. almak üzereyken eşim yılbaşını bekle, belki fiyatlar düşer dedi.
    10 gün sonra bu kadar indirim oldu. şimdi indirimleri kendisine söyledim, 1 ay daha bekle sıfıra yakın temiz bi 2. eli 20bine alırsın diyor. şaşkınlık içindeyim.

acaba 1-2 ay sonra 2. el fiyatları ne olur bu cruzeun.

• Ben kesinlikle tavsiye ederim. Sedanın 1.4 140 turbo motoru geliyormuş haftaya, galiba aracımı verip ondan alacağım. Cruze 14 140 ps ltz otomatik + sanruf beyaz renk en fullu en son 45 e fiyat aldım. Mylink navigasyon ekranlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Cruzeları haftasonu bir inceleyim. Kafama yatarsa 1.4 Full paketi alabilirim.

Tek sorun Hill Holder var mı? Yokuşta kalkış sorunu var mı? Bu önemli.

Hadi bakalım, senden yeni bir bomba bekliyorum.

Hill Holder varmıymış öğrenebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

quote:

10 gün önce cruze un test sürüşüne katılmıştım. almak üzereyken eşim yılbaşını bekle, belki fiyatlar düşer dedi.
    10 gün sonra bu kadar indirim oldu. şimdi indirimleri kendisine söyledim, 1 ay daha bekle sıfıra yakın temiz bi 2. eli 20bine alırsın diyor. şaşkınlık içindeyim.

Bu ilanların çok olmasının sebebi millet yeni model cruze almak içindir. Bizde 2 tane var, arakadaşımla ilana verdik sıfırını almak için. Hem 1.4 turbo motorlu yakıtı az performansı daha iyi.

• lethe_57 L kullanıcısına yanıt
    Otomatiklerde hillholdere gerek yok. Zaten geri kaçırmıyor. Manuellerde yok galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

quote:

Tabi ki 1-2 ay daha bekle ne 20 bini 10 bine alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

Eskişehir alpatadan şimdi çıktım ellerinde 1 tane beyaz spark 1 tane cruze lt kalmış durumda sedan, 2 tanede hatcback sport var. Cruzelar için fiyat almadım sparka 22.800 dediler son. Kendim içinde cruze sedan sport+sunroof+metalik renk 38.500e anlaştım kapora bıraktım kredi pazartesi belli olacağından 38e ayarlamaya calısacaklarını soylediler. Tek sıkıntı r9 aracıma 4bin tl fiyat vermeleri

4 bin mi ? ben 5 veriyim bana verin :)

Yarın gelin Şakası bir yana işin garibi kasım ayının 12-13'ü gibi opel'e bakmaya gitmiştim o zaman aynı eksper 5.250 demişti araca 1 ayda ne olduda 1,250 düştü fiyatı aracımın onu anlamadım

• Bende bugun chevrolet bayilerine gittim .liste fiyatindan hafif dusugune fiyat veriyorlardi.araclari inclefim.bu paraya gore gayet iyi.ikinci elde ne oldugunu bilmedigin araclara 25 ten asagi fiyat cekmiyorlar.hic olmasa sıfır arac.ilk kullanici.bence deger.

• 2. el ilanlarına bakıyorum bugün ilan koyan adamlar şuanki kampanyalı fiyattan fazla fiyata satışa koymuşlar araçları haberleri yok sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

Bende bugun chevrolet bayilerine gittim .liste fiyatindan hafif dusugune fiyat veriyorlardi.araclari inclefim.bu paraya gore gayet iyi.ikinci elde ne oldugunu bilmedigin araclara 25 ten asagi fiyat cekmiyorlar.hic olmasa sıfır arac.ilk kullanici.bence deger.

Kesinlikle katılıyorıüum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.