Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Bir bayii yi aradım SPARK için bulabileceğinizi zannetmiyorum dedi. Hiç bir bayii de.

Kartal da bir tane varmış. Van'da son 1 tane kalmış. İndirimler sadece Aralık 2013 için geçerliymiş. Yeni araç üretiyorlarmış. 2016 ya kadar satış devam edecek bu fiyatlar sadece bu ay için dedi.

CRUZE 1.4 LTZ AT için 42.250 dedi nakit fiyatı.

Telefonu açan adamın sesi o kadar heyecanlıydı ki kan-ter içinde kalmış araba satmaktan sanki.

Sanmıyorum valla davayla sonuç alacağını.

İndirimler sadece aralık ayı için olamaz , telaş yapmayın.

2015-2016 'da kesin olarak piyasadan çekileceğini açıklayan bir markanın araçları bu noktadan sonra ölü fiyata gitmeye mahkumdur.
    Ocak 2014 'te ben gidip eski fiyatından şevrole mi satın alıcam? Kim alıcak?

Bu iş iyi oldu bence, diğer markaları da rekabeti de sıkıştıracak bu gelişme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

istaşehir istanbul sanırım siz bursadasınız

Aynen Bursa da ikamet ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

Sezer 82 ye captiva veren var mı? Hangi bayi liste fiyatından satıyor yarın bende gideceğim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Bir bayii yi aradım SPARK için bulabileceğinizi zannetmiyorum dedi. Hiç bir bayii de.

Kartal da bir tane varmış. Van'da son 1 tane kalmış. İndirimler sadece Aralık 2013 için geçerliymiş. Yeni araç üretiyorlarmış. 2016 ya kadar satış devam edecek bu fiyatlar sadece bu ay için dedi.

CRUZE 1.4 LTZ AT için 42.250 dedi nakit fiyatı.

Telefonu açan adamın sesi o kadar heyecanlıydı ki kan-ter içinde kalmış araba satmaktan sanki.

Sanmıyorum valla davayla sonuç alacağını.

İndirimler sadece aralık ayı için olamaz , telaş yapmayın.

2015-2016 'da kesin olarak piyasadan çekileceğini açıklayan bir markanın araçları bu noktadan sonra ölü fiyata gitmeye mahkumdur.
    Ocak 2014 'te ben gidip eski fiyatından şevrole mi satın alıcam? Kim alıcak?

Bu iş iyi oldu bence, diğer markaları da rekabeti de sıkıştıracak bu gelişme.

Harfi harfine katılıyorum bayiler ayak yapıyor bu saatten sonra eski fiyatlardan araç satmasının mümkünatı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

1.4 T AT cruze icin 44 K
    1.4 T AT Trax icin 50K fiyat verdiler.3000 TL ye Garantili tüp takiyorlarmis deger mi bilmiyorum...

Hangi bayi arkadaşım? Trax için stok var mıydı?

İzmir hocam.Suan ellerinde yok haftaya geliyormus hepsi.Aralik ayi icinde kesin teslim dediler..Yarin baska bayilerede bakacagim arkas vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

Sezer 82 ye captiva veren var mı? Hangi bayi liste fiyatından satıyor yarın bende gideceğim de.

Bursa da chevroletin iki bayisi var ikisi de neskarın 2 bayide aynı fiyatı veriyor.Çok net hatırlamamakla beraber 89.000 olan aracın 91.000 yazmışlardı diye hatırlıyorum.Alıcı olunca ana fiyatlara çekiyorlar daha ucuza vermemek için taktik uyguluyorlar galiba.

• 82000 lt paket yok mu.

• İlginç birşey okudum diğer konuda, doğru mu bu arkadaşlar?

quote:

"Arkadaşlar Chevrolet'in 2-3 seneye kadar Opel'le olan anlaşması da sona erecek. Yani parça sıkıntısı ve servis sıkıntısı ortaya çıkacak. Bu fiyatları görünce ben hemen arkadaşımın Chevrolet bayine gittim. Alma dedi bana. Öyle söyleyeyim."

Nette genel müdürün 10 sene parça garantisi ve süresiz servis verme garantisini okudum, yukarıdaki alıntı ile çelişiyor.
    Araçlar 2-3 sene sonra sahipsiz kalırsa o iş yaş.

Rover 'a dönmesin şevrole...
  • captiva dizel otomatik 12-13 yakar diyorlar, cok degil mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

captiva dizel otomatik 12-13 yakar diyorlar, cok degil mi sizce?

8-9 lt yakıyor arkadasım kullanıyor.

• nicknick N kullanıcısına yanıt
    :)) sadece gülerim. İyi sallamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gLam G kullanıcısına yanıt
    Sergilenenler içinde üst seviye olanı mevcuttu diğer aracı sormadım.Var ya da yok demem yanlış olur.
  • Trax'in 4-5.000 TL indirime daha ihtiyacı var gibi bugün bayağı da beğendim aracı , en son piyasaya sürdükleri modeli almak daha mantıklı iki yıllığına çekiliyorsalar eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Aralık 2013; 23:28:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

:)) sadece gülerim. İyi sallamış

Yukardaki açıklamadaki ülkelerden Gürcistanda chevroletnin devam edeceğini görünce rahatladım. Chevrolet isterse yarın desteği çeksin Artvinden bütün Türkiyeye yedek parçasının dağılacağı ve işin kısa sürede sanayisinin oluşacağına adım kadar eminim
  • aveo 1.3 95 hp ve spark bitmesin
  • İlginç ama kuvvetle muhtemel bir durum da şu,

son senelerde değeri oldukça düşen Türk lirası yüzünden tüm marka modellerde fiyatlar artmıştı, ort. gelir seviyesi ise yerinde sayıyor malumunuz.
    Şimdi şevrolenin pazardan çekiliyor olması sebebiyle oluşacak fiyat dengesi sadece uygun fiyata şevrole alma şansının dışında , cirosu olumsuz etkilenecek diğer markaları da fiyat indirimine gitmeye zorlayabilir.

Bu senaryoda tek şart şevrolenin 2014 ve 2015 boyunca pazardan çekileceğini bildirmesine rağmen bol bol araç satışına devam etmesi.
    Aralık 2013 sonrası isteseler de fiyatları arttıramazlar, aklı olan kimse almaz çünkü.

Eğer araç satışı yapmazlarsa şimdi alanlar turnayı gözünden vurur, sonuçta 2. eli bitecek arabaları 2. el fiyatının da altına sıfır olarak alıyorsunuz.
    Bekleyip görelim diyenlerse soğuk su içer.

Umalım da önümüzdeki 2 sene şevrole gemi gemi araç göndermeye devam etsin Türkiyeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

İlginç birşey okudum diğer konuda, doğru mu bu arkadaşlar?

quote:

"Arkadaşlar Chevrolet'in 2-3 seneye kadar Opel'le olan anlaşması da sona erecek. Yani parça sıkıntısı ve servis sıkıntısı ortaya çıkacak. Bu fiyatları görünce ben hemen arkadaşımın Chevrolet bayine gittim. Alma dedi bana. Öyle söyleyeyim."

Nette genel müdürün 10 sene parça garantisi ve süresiz servis verme garantisini okudum, yukarıdaki alıntı ile çelişiyor.
    Araçlar 2-3 sene sonra sahipsiz kalırsa o iş yaş.

Rover 'a dönmesin şevrole...

Opel kim, chevy kim...sanki farklı firmalar..ikisi de generel motors un markası...yeter ki sıack bir konu olsun, atan tutandan geçilmiyor ortalık....her söylenene inanmayın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanthomaz

bir general mobile discovery vakası olabilir mi chevrolette de.

enpara geçerse neden olmasın
  • toros7 T kullanıcısına yanıt
    haddim değil ama hocam aklını başına al ya. megane 2 dci deki motor kalitesi ( o segmenttekiler için söyluyorum auidi bmw gibi hariç) şuan sadece vw de var. benim eniştemde var teksici 1.5dci previlige , 380 binde arabası daha tornovida değmedi motora. 50 litre mazot ile 1000 km gidiyor. yapma

• Spark'ın fiyatı cezbetti bir tane alalım, çarşı pazar işinde kullanılır dedim ama bulunmuyor, ne çabuk aldı millet bize kalmadı, boşta bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.