Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

captiva dizel otomatik 12-13 yakar diyorlar, cok degil mi sizce?

Abartmışlar. 7-8 litre falan yakan en fazla.

Yine laf olsun diye bir şeyler yazıp duruyorsun. Captiva kullananların yorumlarını okursanız görürsünüz ki , dizel olmasına rağmen tek depo ile 500 km yapabilen bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Querorz -- 8 Aralık 2013; 1:17:49 >
  • bu adamlar bu fiyatlarla 2015 sonuna kadar 100 150 bin araç bi satarsa of diyorum sadece. Diğer markalara sadece nal toplatır 2 sene boyunca.

Şimdi diğer markalar düşünsün, eğer chevrolet 2015 e kadar sınırsız araç satacağız derse mecburen indirmek zorunda kalacaklar fiyatları diğerleri.

Helal olsun sana GM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur801 -- 8 Aralık 2013; 1:19:02 >
  • 400 tork , 163 hp araçtan bahsediyoruz. Ayrıca tam otomatik -yanlışsam düzeltin-. Ayrıca eşşşek yüküyle ağır. En baba dizeli getir, en baba şanzımanı koy yine 8 litre yaktıramazsın zaten. Captiva alacak adamın kafadan 13 - 14 litreyi gözden çıkarması lazım sıkışık trafikte şahsen.
  • Arkadaşlar 1.4 HB LTZ Cruze'a LPG takma şansımız var mıdır? Evet ise olumsuz yanları ve yakıt maliyeti tahminen ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

400 tork , 163 hp araçtan bahsediyoruz. Ayrıca tam otomatik -yanlışsam düzeltin-. Ayrıca eşşşek yüküyle ağır. En baba dizeli getir, en baba şanzımanı koy yine 8 litre yaktıramazsın zaten. Captiva alacak adamın kafadan 13 - 14 litreyi gözden çıkarması lazım sıkışık trafikte şahsen.

Her yer Captiva dolu Türkiye'de. Bu insanlarda hiç mi araştırmıyorlar 100 bin lirayı çöpe atarken? Dizel SUV'a para veriyorsun ve benzinli SUV'lardan bile daha çok para harcıyorsun yakıta. Performansı'da orta seviyede üstelik. Ne diye dizelin motor sesini çekiyorsun boşu boşuna??? 20 bin indirim yapmış olmalarına rağmen muhtemelen para vermeyeceğim bir araç.
  • sanırım stok eritme amacıyla yapılan bir calışma bu.benim kaygım esas turkiyedeki doviz kurları,boyle giderse chvy de dayanamaz ucuz satmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

İlginç ama kuvvetle muhtemel bir durum da şu,

son senelerde değeri oldukça düşen Türk lirası yüzünden tüm marka modellerde fiyatlar artmıştı, ort. gelir seviyesi ise yerinde sayıyor malumunuz.
    Şimdi şevrolenin pazardan çekiliyor olması sebebiyle oluşacak fiyat dengesi sadece uygun fiyata şevrole alma şansının dışında , cirosu olumsuz etkilenecek diğer markaları da fiyat indirimine gitmeye zorlayabilir.

Bu senaryoda tek şart şevrolenin 2014 ve 2015 boyunca pazardan çekileceğini bildirmesine rağmen bol bol araç satışına devam etmesi.
    Aralık 2013 sonrası isteseler de fiyatları arttıramazlar, aklı olan kimse almaz çünkü.

Eğer araç satışı yapmazlarsa şimdi alanlar turnayı gözünden vurur, sonuçta 2. eli bitecek arabaları 2. el fiyatının da altına sıfır olarak alıyorsunuz.
    Bekleyip görelim diyenlerse soğuk su içer.

Umalım da önümüzdeki 2 sene şevrole gemi gemi araç göndermeye devam etsin Türkiyeye.

Ben bu soylemlere sadece avuntu diyorum. Vw opel ford reno alacak adam chevrolet ye zaten bakmaz. Kendimden ornek vereyimyeni arac aldim daha cogu c sinifi araci test ettim ama chevy e bakmadim. Cunku daha ust rakamlara cikabiliyordum.
    Bu durumdan:
    - yakin zamanda chevy arac alanlar agir magdur oldu
    - butcesi 30 40 araliginda olup b segment bakan vatandasa c segmentine binme sansi dogdu. Olay bundan ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

Arkadaşlar 1.4 HB LTZ Cruze'a LPG takma şansımız var mıdır? Evet ise olumsuz yanları ve yakıt maliyeti tahminen ne kadar olur?

Duyduğum kadarıyla LPG taktırılabiliyor. Servisde 3bin TL karsılığında garantili olarak takıyorlarmış. Ama benim tavsiyem LPG taktırmamanız yönünde çünkü benzinle LPG arasında pek bir fark kalmadı... Bu tavsiyem 1.4 turbo motor için eğer 1.6 atmosferik alıcaksanız mutlaka taktırmalısınız çünkü cok yakıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

İlginç ama kuvvetle muhtemel bir durum da şu,

son senelerde değeri oldukça düşen Türk lirası yüzünden tüm marka modellerde fiyatlar artmıştı, ort. gelir seviyesi ise yerinde sayıyor malumunuz.
    Şimdi şevrolenin pazardan çekiliyor olması sebebiyle oluşacak fiyat dengesi sadece uygun fiyata şevrole alma şansının dışında , cirosu olumsuz etkilenecek diğer markaları da fiyat indirimine gitmeye zorlayabilir.

Bu senaryoda tek şart şevrolenin 2014 ve 2015 boyunca pazardan çekileceğini bildirmesine rağmen bol bol araç satışına devam etmesi.
    Aralık 2013 sonrası isteseler de fiyatları arttıramazlar, aklı olan kimse almaz çünkü.

Eğer araç satışı yapmazlarsa şimdi alanlar turnayı gözünden vurur, sonuçta 2. eli bitecek arabaları 2. el fiyatının da altına sıfır olarak alıyorsunuz.
    Bekleyip görelim diyenlerse soğuk su içer.

Umalım da önümüzdeki 2 sene şevrole gemi gemi araç göndermeye devam etsin Türkiyeye.

Ben bu soylemlere sadece avuntu diyorum. Vw opel ford reno alacak adam chevrolet ye zaten bakmaz. Kendimden ornek vereyimyeni arac aldim daha cogu c sinifi araci test ettim ama chevy e bakmadim. Cunku daha ust rakamlara cikabiliyordum.
    Bu durumdan:
    - yakin zamanda chevy arac alanlar agir magdur oldu
    - butcesi 30 40 araliginda olup b segment bakan vatandasa c segmentine binme sansi dogdu. Olay bundan ibaret

Esas bu yorum avuntu olmuş. önümüzdeki yılda şevrole ithalata devam ederse diğer markaların satış baskısı altında kalacağı kesin.

70 bin tl 'ye golf alan adam önceden 1 kere düşünüyorsa şimdi 2-3 hatta 4 kere düşünmek zorunda kalacak.

Örnek cruze modeli, parasına göre zaten satın alınmayı hak eden bir araçtı düne kadar, şimdi bu indirimlerle çok daha cazip hale geldi.
    Sıfır araç satışlarının son 2 yılda ne hale geldiği belli iken ve Türk lirasının değer kaybı kolay kolay bitmeyeğine göre piyasa büyüklüğü belli, markaların pastadan kapabildikleri oran belli.

Neyse dediğim gibi satışa devam ederlerse 1-2 ay içinde satış rakamlarını hepbirlikte görürüz, o zaman görüşürüz.

• Türkiyede inanılmaz satacağından, Avrupadaki stokları buraya yığarlar mı dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Türkiyede inanılmaz satacağından, Avrupadaki stokları buraya yığarlar mı dersiniz ?

biz kendi açımızdan bakıyoruz şu anda . Acaba avrupa da da bizdeki durum mu yaşanıyor yoksa hala chevrolet e yüz mü çevriliyor .

Avrupa da buna rağmen satamazsa buraya yığılma olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 8 Aralık 2013; 2:25:53 >
  • Querorz Q kullanıcısına yanıt
    Aslında çok büyük farklar yok. SUV kavramına bir kere adım atıyorsak zaten lüks, konfor bekleyeceksin. Captiva şu anki fiyatı ile alınabilir. Türkiye sınırları içinde SUV almak kolay değil bu vergi sistemi ile. Açıkçası 82 binlik versiyon, 77 78k civarına gelirse alınır, 4 5 sene bilinir. Çok mantıksız bir seçenek değil. Dizel mantığı ile araç almak isteyen C sınıfı tercih etmeli, alsın e-hdi motorlu bir c4 mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

haddim değil ama hocam aklını başına al ya. megane 2 dci deki motor kalitesi ( o segmenttekiler için söyluyorum auidi bmw gibi hariç) şuan sadece vw de var. benim eniştemde var teksici 1.5dci previlige , 380 binde arabası daha tornovida değmedi motora. 50 litre mazot ile 1000 km gidiyor. yapma

far ampulunü değiştirmek için tamponu sökülen türünün tek örneği magane 2 . üstelik sık sık o ampulü kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Türkiyede inanılmaz satacağından, Avrupadaki stokları buraya yığarlar mı dersiniz ?

biz kendi açımızdan bakıyoruz şu anda . Acaba avrupa da da bizdeki durum mu yaşanıyor yoksa hala chevrolet e yüz mü çevriliyor .

Avrupa da buna rağmen satamazsa buraya yığılma olabilir

Ben Avrupa da buradaki gibi bir ilgi olacağını düşünmüyorum.Oradaki gelirle araç fiyatlarını düşündüğümüzde bizdeki kadar uçuk görüntüler olmuyor.Değerinin 2 hatta 3 katı ücret ödüyoruz araçlara 55 bin lira olan aracı 40 bine veriyorlar buna rağmen aracılar,ulaşım masrafları,vergi,yapım maliyetini rahatça karşılayabiliyorlar bu durum bizde böyle.

• Güle güle chevrolet

• quote:

Orijinalden alıntı: hrvster

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: BEASKRiA

Arkadaşlar bütün otomobil bayileri engelli indirimi sağlamak zorunda mı, yani ötv indirimi ile kesin alabilirmiyiz aracı? Engelli raporumuz var, bu durumda Cruz 1.4 ltz manuel yaklaşık 25 bin tl ye geliyor ötv indirimi ile, tavsiyeleriniz nelerdir acaba

Volkswagen hariç bugüne kadaar engelli indirimi yapmayan bayi görmedim, hele chevrolet bayileri bu haberden önce bile çok yardımcı oluyorlardı şimdi hayli hayli olurlar..

Engelli indirimi değil de size ÖTV ve KDV yansıtılmayacağı için arabayı oldukça ucuza almış olacaksınız. Bunu herhangi bir firmanın yapmama gibi bir durumu olamaz. Çünkü devlet alacağından vazgeçiyor. Firmayı ilgilendiren bir durum yok.

Engelli indiriminde sadece ÖTV ve yillik MTV odemezsiniz.KDVyi ödersiniz.
    Devletin verdiği imkanin bayi ayrimi ve keyfi bir uygulama olması söz konusu olamaz her bayi bu indirimle araç satmak zorundadır.

Herhangi bir bayiye gidersiniz raporunuzu verirsiniz(aranan şartlarauygun ise) aracinizi hhesaplanarak ÖTV indirimli alirsiniz.

Keyifli forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 8 Aralık 2013; 9:18:09 >

• Peki bu indirimler ne zamana kadar sürecekmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sengoku Iori

Peki bu indirimler ne zamana kadar sürecekmiş?

Aralık ayı liste fiyatları ocakta ne olur bilinmez...
  • Bilgili arkadaşlara şöyle bir soru yönelteyim.
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-hatchback/chevroletni-yarat/cruze-hatchback-sport.html
    Şu Cruze HB 1.6 Sport AT modelin liste fiyatı 37,535 gözüküyor. İnternet sitesinde iseı 43.320 tl gözüküyor. Sanırım internet sitesinde fiyatlar güncellenmemiş. Engelli indirimi sayesinde Ötv inince aşağı yukarı ne kadar iner fiyatı?
    Bilen birileri varsa cevaplarsanız çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sengoku Iori -- 8 Aralık 2013; 9:43:19 >
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Hocam sun roofta varmı? Ben 1 hafta önce sunrooflusunu 56 bine alımda, karşılaştırma yapmak istiyorum, tsk

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.