Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin ilginç yanı bu marka bu kadar indirim yapıp hala kar ediyorsa araçları ne kadara mal ediyor ve aslında araç başına ne kadar kar ediyor acaba? Captiva başına ettikleri kar muhtemelen 30-40bini buluyordur demekki. Yani bu aracı zamanında kendimiz ithal etsek çok ucuza binebilirmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

aveo 1.3 95 hp ve spark bitmesin

21 bin e bırakıyorlarsa spark'ı artık bayi önünde yatmalar başlar ortak :D sanırım bizde reis in önüne ( çadır ) kurucağız
  • Opel ile aynı motor aynı şanzıman. Yedek parça sorunu olmaz.Ancak dış ekipmanlarda ,mesela far, stoplar vs. sorun olursa bilemem.
    Ama kanunen 10 yıl yedek parça mecburiyeti var.

Bugün istanbulda bir bayiiye gittim. Trax 1.4 otomatik 51 bin TL.+800 TL metalik farkı ve 800 TL vip paketi (boya koruma, cam filmi vs) ile
    52,5 K anahtar teslimi (sigorta dahil) fiyat aldım.
    Cruze manuel 1.6 sport+ için ise 38,5 K fiyat verdi.
  • Kafam iyice uçtu.

CruZe 1.4 ltz haftaya gelecek dediler. İyide fiyat verdiler.

Kafamda trax var ancak fiyat olarak 51 falan dediler oda beni aştı. Ne yapacağımı bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruzun 140lık larına tüp takılıyor mu, araç turbolu mu ve de tüp takılıyorsa pahalı bir kit mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin galericiler almıştır bikaç güne internette ilanlar dolar aç kurt gibi saldırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

Cruzun 140lık larına tüp takılıyor mu, araç turbolu mu ve de tüp takılıyorsa pahalı bir kit mi?

serviste garantili sekilde takiyolar 3000 tl istediler.Tup fiyatlari uctu zaten degmez bence
  • Aralık indirimini bekleyen tüketiciler chevrolet ye yönelir ve diğer markalar kota sorunu yaşarlarsa seyreyle cümbüşü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Kafam iyice uçtu.

CruZe 1.4 ltz haftaya gelecek dediler. İyide fiyat verdiler.

Kafamda trax var ancak fiyat olarak 51 falan dediler oda beni aştı. Ne yapacağımı bilemedim.

Hocam ne fiyat aldın,renk ve donanım bilgisinide verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

30 binde 2012 model astra 1.3 ecoflex var kazasız belasız kullandık. Gidip cruze 1.6 sport ile takas etmeye değermi arkadaşlar lpg taktırsam 200 250 kuruşa inermi yakıtı?

1.6 eski motor yaşadığın şehire bağlı olarak değişir ama en az ortalama 8-9 litre benzin götürür.

bu da demek oluyor ki 10-11 litre lpg rahat gider

300-330 dan aşağı yakmaz

basarsan zaten yandın

yeni 140 lık motor hem performanslı hem de az yakıyor .

çok km yapıyorsan dizel aveo almanı tavsiye ederim. tüpe iyi ayar verdiler bu hafta

Aveoda da astradaki konforu bulamam. 1.4 benzinli cruze seçeneği iyi gözüküyo lpgdede dalgalanma çok dediğiniz gibi en iyisi biraz daha bekliyim teşekkürler cevap için

• Valla hocam edirne siyah otm trax a 43 dedi onca baskı yapmama rağmen yok olmaz dedi. Siyah araba sevmeme rağmen aşık oldum. Hala eksikleri var bana göre. Dijital klima yoktu mesela. Kolçak hoş değildi, testi manuel ile yaptım boyum kısa vitese hiç ulaşamadım. Arka diz mesafesi çok dar. Ancak mokkadan daha güzel.

L.burgazdan tanıdık ile yeni gelecek partiden 50.500 aldım trax otm için.

Cruze 1.4 ltz otm için 43 düz için 40 dedi. Pazartesi sabah görüşelim dedi.

Karar veremiyorum. Cruze traxa göre daha dolu geliyor gözüme. Ancak otm 140 lık cruZe 43 trax 50 :) yardımcı olun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badi Ekrem -- 8 Aralık 2013; 0:28:38 >
  • Mr.Muhendis M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 1 hafta oldu trax 1.4 otomatik alali..hesabima göre 285 krs yakıyor max 3000 devir yaptım..

• http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze?sorting=price_desc

ikinci el fiyatları epey komik görünüyor şu an :)
  • Olayın şurasını anlamadım: Madem bu adamlar 2014'de değil de 2015'de çıkacaklar Avrupa'dan, şu anda neden böyle bir şey yaptılar? Şu saatten sonra 2014 modellerini de normal fiyatlarda sunamazlar piyasaya. Olay bu noktaya geldikten sonra çekilmeleri gerekmez miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

captiva dizel otomatik 12-13 yakar diyorlar, cok degil mi sizce?

Abartmışlar. 7-8 litre falan yakan en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

captiva dizel otomatik 12-13 yakar diyorlar, cok degil mi sizce?

Abartmışlar. 7-8 litre falan yakan en fazla.

Şehiriçi fabrika verisi bile 10 litre. Adamlar salak mı 7-8 litre yakan arabaya 10 litre yazmışlar ?
  • Cruze hb 1.6 arıyorum.
    Ankarada bir kaç bayi kaldı bakmadığım, bulabilen var mı? Bizim stiloyu takasa verip alacağız zaten değiştirelim mi diye ailecek düşünürken bugün indirimi görünce bayiye koştum hemende hb ls kalmamış , sport bir tane gri var dedi oda ben bayideyken satıldı zaten. Sipariş alırız aralık sonuna gelir dedi danışman.
    Eğer stiloya takasta fena fiyat vermezse bayi hiç aklımda yokken alacağız galiba.. İnşallah lpg ile yakıtı üzmez bizi
  • Abi bu fiyatlar ne boyle yaa arabami degistirmeye yer ariyordum hemen 140lik cruze yapistirmam lazim uste 14k ve 10sene arabami degistirmem

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: BEASKRiA

Arkadaşlar bütün otomobil bayileri engelli indirimi sağlamak zorunda mı, yani ötv indirimi ile kesin alabilirmiyiz aracı? Engelli raporumuz var, bu durumda Cruz 1.4 ltz manuel yaklaşık 25 bin tl ye geliyor ötv indirimi ile, tavsiyeleriniz nelerdir acaba

Volkswagen hariç bugüne kadaar engelli indirimi yapmayan bayi görmedim, hele chevrolet bayileri bu haberden önce bile çok yardımcı oluyorlardı şimdi hayli hayli olurlar..

Engelli indirimi değil de size ÖTV ve KDV yansıtılmayacağı için arabayı oldukça ucuza almış olacaksınız. Bunu herhangi bir firmanın yapmama gibi bir durumu olamaz. Çünkü devlet alacağından vazgeçiyor. Firmayı ilgilendiren bir durum yok.

• İstanbul anadolu yakasındayız, trax veya cruze modeli üzerine duruyoruz. Otomatik vites olmak koşulu ile bu araçlara ait fiyatlar ne olur.Kredi imkanları, peşinat miktarı vs ile ilgili bilgi verir misiniz.?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.