Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redmoons
    Demekki sen arabadan anlamıyorsun :) benim kendi aracımda cruze olmasına rağmen yeni kasası çokkk hoşuma gitti o fiayata bu şekil araba imkansızzz. C sınıf en dolu 70 binden aşağı değil. Cruze 36 a düşmüş. Honda civicin 2007 modellerini 36 a bulamassın. Hemde cruze göre bom boş. Farlarını bile elinle açıyorsun. :) akıllı olan bu kampanyayı kaçırmaz.

Cruze "fiyatına göre" çok çok iyi bir araç ama bana hitap etmedi. Özellikle arka koltukları berbat. Uzun süre kullanabileceğim kalitede içime sinen bir araç asla değil. 20 bin daha verir Golf alırım satarken de değerinden satarım. Lütfen kendi aracınız diye duygusal davranmayın 37-38 bini hak etse de atla deve değil. Benim isteklerime cevap vermiyor.

Farları kendisi açacak diye beklediğim konforu bana sunmayacak bir araca para vermem. Donanım diye sunulan göz doldurmaktan başka amacı olmayan gereksiz özelliklerle avunup benim arabam çok iyi diye kendinizi kandırmayın artık. Bilmesek, kullanmasak elzem bir özellik sanacağız:)

• Önümüzdeki 3 ayın A,B,C VE SUV segmentlerindeki açık ara lideri belli oldu,tabii diğer firmalar uyanmazlarsa.Eğer uyanırlarsa seyreyleyin cümbüşü.Önüüzdeki hafta koca bir gemi dolusu Chevrolet geliyor,inşallah herkesin talebini karşılar.
  • Indirimden bi gün önce indirimsiz fiyattan araba alan adam ne yapsın şimdi. Adamın 35 bini var cebinde 8-10 bin cekip sıfır araba alıyor. Ertesi gün çektiği kredi kadar indirim var arabada. Bi de faiz ödeyecek o paraya. Yazık kere yazık. Ben bi ayakkabı alıp 1 hafta sonra yarı fiyatına satıldığını görunce zoruma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütün otomobil bayileri engelli indirimi sağlamak zorunda mı, yani ötv indirimi ile kesin alabilirmiyiz aracı? Engelli raporumuz var, bu durumda Cruz 1.4 ltz manuel yaklaşık 25 bin tl ye geliyor ötv indirimi ile, tavsiyeleriniz nelerdir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

Eskişehir alpatadan şimdi çıktım ellerinde 1 tane beyaz spark 1 tane cruze lt kalmış durumda sedan, 2 tanede hatcback sport var. Cruzelar için fiyat almadım sparka 22.800 dediler son. Kendim içinde cruze sedan sport+sunroof+metalik renk 38.500e anlaştım kapora bıraktım kredi pazartesi belli olacağından 38e ayarlamaya calısacaklarını soylediler. Tek sıkıntı r9 aracıma 4bin tl fiyat vermeleri

4 bin mi ? ben 5 veriyim bana verin :)

Yarın gelin Şakası bir yana işin garibi kasım ayının 12-13'ü gibi opel'e bakmaya gitmiştim o zaman aynı eksper 5.250 demişti araca 1 ayda ne olduda 1,250 düştü fiyatı aracımın onu anlamadım

Faiz oranı ne kadarmış?

• S.Yalçın kullanıcısına yanıt
    Benim senin yaşın kadar araç değiştirmişliğim var. İ30 dan tut hondasından renosuna seatına fiatına kadar hepside son model. Ama cruzen onlardan hiç bir farkı yok. Cruze fiyatına göre çok iyi. Tabi fiyatı 60 bin olsa almam. 40 bine seve seve alırım. Çünkü değerleri o kadar. 70 bine c sınıfı araca hayatta vermem en fazla 50 bin olabilir c sınıfı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmoons -- 7 Aralık 2013; 21:33:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2011 model Doblo multijet safeline aracımız var 10bin kilometrede. Aveo Hatchback 27bin görünüyor sizce takasa girebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Bir bayii yi aradım SPARK için bulabileceğinizi zannetmiyorum dedi. Hiç bir bayii de.

Kartal da bir tane varmış. Van'da son 1 tane kalmış. İndirimler sadece Aralık 2013 için geçerliymiş. Yeni araç üretiyorlarmış. 2016 ya kadar satış devam edecek bu fiyatlar sadece bu ay için dedi.

CRUZE 1.4 LTZ AT için 42.250 dedi nakit fiyatı.

Telefonu açan adamın sesi o kadar heyecanlıydı ki kan-ter içinde kalmış araba satmaktan sanki.

Sanmıyorum valla davayla sonuç alacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Benim senin yaşın kadar araç değiştirmişliğim var. İ30 dan tut hondasından renosuna seatına fiatına kadar hepside son model. Ama cruzen onlardan hiç bir farkı yok. Cruze fiyatına göre çok iyi. Tabi fiyatı 60 bin olsa almam. 40 bine seve seve alırım. Çünkü değerleri o kadar. 70 bine c sınıfı araca hayatta vermem en fazla 50 bin olabilir c sınıfı.

Cruze'un sürücü koltuğuna oturduğunuzda her şey çok güzel. Tekrar belirtiyorum fiyatı da sunduklarına göre çok iyi, malzeme kalitesi hiç fena değil ama bu arabanın arka koltuğunda hiç mi oturulmayacak benim 10 yaşındaki arabamın oturma pozisyonları konforu daha iyi. Bu fiyata bu aracı bayiden alıp çıkmadıysam inanın %60-70 oranında arka koltuk yapısı oldu. Geri kalanı da performanssız yakıt canavarı motoru. 12.8 sn 0-100, 9,6 lt şehir içi tüketim yazıyor resmi sitesinde bu nedir Allah aşkına.

Ha bu paraya benzinli Punto yok, Fiesta yok, Clio yok. Gerçekten çok mantıklı bir araç ama ben ısınamadım. Bir kaç ay sonra tekrar bi incelerim ama yine de araç arayışında olmama rağmen alacağımı sanmıyorum.

• hrvster H kullanıcısına yanıt
    0.92 yaparız dediler. Tabi araya tanıdık v.s soktuk onun etkisi mi bilemem normalde 0.96 ama 0,92 civarına bağlarız dediler bankayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkee26 -- 7 Aralık 2013; 22:17:46 >
  • Arkadaşlar astra h 2011 model 21 binde satılıp yerine sıfır cruze hb almak mantıklı mı sizce ?
  • mersinde araba yok :(
  • Cruze hb 1.6 ls gören duyan varsa lütfen söylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEASKRiA

Arkadaşlar bütün otomobil bayileri engelli indirimi sağlamak zorunda mı, yani ötv indirimi ile kesin alabilirmiyiz aracı? Engelli raporumuz var, bu durumda Cruz 1.4 ltz manuel yaklaşık 25 bin tl ye geliyor ötv indirimi ile, tavsiyeleriniz nelerdir acaba

Volkswagen hariç bugüne kadaar engelli indirimi yapmayan bayi görmedim, hele chevrolet bayileri bu haberden önce bile çok yardımcı oluyorlardı şimdi hayli hayli olurlar..
  • spark bulunan bayileri bilenler yazabilirler mi
  • Teşekkürler hocam,
    Bende yarın yada pazartesi uğramak istiyorum.
    Ciddi alıcı değilim ama bakmak istiyorum 13.5 lara.
  • Beyler atakoy opele gittim
    Cruze hb 1.6sport 35.700. sedan 1,6 LT 36.000 hb 1,4Sport 38,800 aveo sedan 1,3LT 36,600
  • Chevrolet inşallah 7-8 gemi araç gönderir hızlıca. Bu sayede bayiler de güzel ciro yapar.
  • Megane 2 dci yi satıp 1.4 otomatik bir cruze alsam yakıtı beni pişman eder mi acaba?

• şehir istanbul sanırım siz bursadasınız

edit-imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 7 Aralık 2013; 23:33:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.