Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sedan beyaz opak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Opel garantisi devam edecek mi?

10 yıl edecek diye söyleniyor

Söylenti mi, gerçek mi?
  • 5.000 TL takas indirimi yapsınlar, bir de bayide çingene pazarlığı yapma imkanı olursa Pazartesi Cruze alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

5.000 TL takas indirimi yapsınlar, bir de bayide çingene pazarlığı yapma imkanı olursa Pazartesi Cruze alırım.

Pazarlığa hiç yanasmıyorlar :D biraz daha zorlasak bedava verelim diyecekmiş gibiler :D
  • Tüm dünyada milyonlarca fanı ve kullanıcısı bulunan ABD'li dev otomobil şirketi GM, Chevrolet modeli arabalarını aralarında Türkiye'nin de bulunduğu bir çok Avrupa ülkesinden çekme kararı aldı. AB’deki yerini bir diğer markası Opel’e bırakmayı planlayan şirketin Avrupa’dan çıkışının maliyeti 1 milyar $’ı bulacak.

Başkan Yardımcısı Steve Girsky, 2016 itibariyle şirketin AB pazarından çekileceğini, yerini Opel'e bırakacaklarını duyurdu. Bir General Motors markası olan Opel'in Chevrolet'in boşluğunu nasıl dolduracağı ise şimdiden merak konusu oldu. Şuandan itibaren 2016'ya kadar satılan tüm Chevrolet modelleri için yedek parça ve bakım hizmeti devam ederken, 2016 yılının sonu itibariyle üretimin durdurulması kararı alındı.

Garanti süresinin 2025'e kadar devam edeceği belirtilen Chevrolet için Girsky, markanın Avrupa’dan çıkma kararının halen uygulanmakta olan iş modelinin beklenen getiriyi sağlamaması ve Avrupa genelinde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle alındığını duyurdu.

"1 MİLYAR DOLARA MAL OLACAK"

"GM Yönetim Kurulu Başkanı Dan Akerson ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada Chevroletmarkasının bu adımla kâr seviyesi yüksek diğer pazarlara yöneleceğini belirterek satışların Avrupa’da durmasına rağmen Rusya’da aralıksız devam edeceğini söyledi. Diğer yandanChevrolet’nin Avrupa’dan çıkış maliyetinin 1 milyar doları bulacağı belirtildi. Söz konusu açığın şirketin 2013 son çeyreği ve 2014’ün ilk çeyrek rakamlarına yansıyacağı duyuruldu. Chevrolet2012’de Avrupa genelinde 171 bin otomobil sattı."

TÜRKİYE'DE İSTEDİĞİ NOKTAYA GELEMEDİ

"Avrupa ve Türkiye’den çıkma kararı alan Chevrolet, Türkiye’de otomobil pazarında da çok etkin olarak yer alamamıştı. Yılın 11 ayında 10 bin 874 adet satış yapan marka geçen yıl toplam 18.4 bin adet satışa imza atmıştı. GM’nin bir diğer markası Opel’in 2013 Kasım sonu itibarıyla 11 aylık satışı 45 binin üzerinde. ABD’li devin amacı gerek Avrupa’da gerekse Türkiye’de Chevrolet’nin pazar payını Opel’in alması."

http://www.teknolojioku.com/haber/dev-otomobil-sirketi-turkiyeden-cekiliyor-15461.html

Fiyatlarin nereye kadar düşeceği bilinmez . ecele etmemekte fayda var .

görüldüğü gibi daewoo markasini alan GM kalite algisini Türkiye ve Avrupa 'li kullanicilara aşılayamadı alan bakan anladi ki Amerikan chewy ile alakasi yok yoksa kolaymi bir dev GM pazari terk etsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 7 Aralık 2013; 19:28:06 >

• quote:

quote:

quote:

Söylenti mi, gerçek mi?

Yazılı bir metin, fotoğraf görmedim. Geçmiş sayfalarda konuşuldu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

Eskişehir alpatadan şimdi çıktım ellerinde 1 tane beyaz spark 1 tane cruze lt kalmış durumda sedan, 2 tanede hatcback sport var. Cruzelar için fiyat almadım sparka 22.800 dediler son. Kendim içinde cruze sedan sport+sunroof+metalik renk 38.500e anlaştım kapora bıraktım kredi pazartesi belli olacağından 38e ayarlamaya calısacaklarını soylediler. Tek sıkıntı r9 aracıma 4bin tl fiyat vermeleri

4 bin mi ? ben 5 veriyim bana verin :)
  • cherry bile duruyor chevrolet bastı gitti ya
  • Neler dönmüş Serhat ya
  • quote:

quote:

quote:

Söylenti mi, gerçek mi?

Gercek suan pc basinda olmadigim icin yapilan aciklamayi paylasamiyorum.

• Bu otomatik cruzelarda kulakcık var mı ? Direksiyon üzerinden vites değiştirmek için :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Söylenti mi, gerçek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

BELA , KESBİİİ sevdiğim aveocular nerelerdesiniz aveo alınır mı beyler sizce bu fiyatlara parça temini vb ? iç plastik sert diyorlar bide

Malesef 5-6 gündür apartmanda net arizali. Sanirim chevrolet avrupadan cekiliyor. Bu yuzden iyi fiyatlar cikabilir. Plastigi serttir pek cok b sinifi gibi. Ben sracimdan cok memnunum. Gece 3-4 gundur sehir ici kullandim mesela misafirlerimiz vardi. Binenler dehep begeniyorlar. Ama test surusu yapmadan almayin. Gecen fluence kullandim. O bunun yaninda anca odun olur.

• Source kullanıcısına yanıt
    2 yıl kadar daha araç satışı devam edecek ve 10 yıl gibi bir zaman sorunu da ortada yok
  • spark aklımı kurcalamaya başladı. Tavsiye edermisiniz arkadaşlar araçlar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bir de o fiyat doğru değil mi?
  • Otomotivde kanuni olarak 10 yıl yedek parça sağlama zorunluluğu vardır. Bu tarih aracın satış tarihinden itibaren başlar.

• 2 yılda neler olur neler. Bu karar vazgeçilemez değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrvster

Cruze HB 1.4 Sport için fiyat alabilen oldu mu? Benim gittiğim bayide araç yoktu.

Urfa gapelde var. Bugün gittim. Liste fiyatindan indirim yapmio

• Gaziantep Teymurde, Spark yoktu. Trax sadece test araci kalmisti.
    Cruze sedan ve hb icin otomatik arac yoktu. Manuel secenekleri vardi.
    Liste fiyatlari uzerinden 500-1000 tl arasi indirim yapiyorlar.
    Hafta ici yeni araclar gelecekmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

quote:

quote:

quote:

Söylenti mi, gerçek mi?

http://www.chevrolet.com.tr/pdf/customerinformation.pdf

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.