Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

batan geminin malları misali...

Ben de bunu yazacaktım

Bir arkadaş da batan GM nin malları yazmış o daha iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durup dururken kafam karıştı şimdi aveo dizel baya sıcak geldi...
  • Ben de akşam aklıma esti dedim "aga bu Aveo 1.2 ls kaca olur en son?"
    O da yeni kampanya yapıldı ama mudur bize işletmesi yarın size dönerim çalışıp demişti. Desene zorla alacağız

Bu arada 500l lansman paketleri için kampanya var mı, şu 3 yıl sıfıra yakın faiz olayina girdi onlar da.

• 1.2 spark mı alsak ne yapsak. keyfii :) tüpe de gerek yok öyle şehir içinde takılırız, vursam çarpsam içim acımaz
  • aveo nun 75 hp çhipleniyosa alınabilir yani araç yılann
  • Aveo dizel alınası bir araba symbole gore cok avantajlı hemde 5 yıldız güvenliği var.

• Yarın Chevrolet Bursaya gidiyorum Spark'a bakıyorum arabayı alıp cıkıyorum ınsallah
  • Yalnız bir diğer chevrolet konusunda Avrupa'dan çekilmesiyle ilgili kalitesizliğinden tutun daewoo olmasına kadar markaya saydırılırken, burda da chevrolet hayranlığı ve sahip olma arzusu sarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyatli ne var? aveolarda ciddi indirim var mi arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motosiklet fiyatına spark, imkanı ve ihtiyacı olana fırsat

• bu arada 1.4 T HB OTO modelinde hill holder yok. belirtmek gerek.
  • Harikulade fiyatlar. Cruze , corollanın golfün i30un yarısından bile düşük fiyatta.
    Ah bee şu hengamede bi trax alıp uzun süre kullanacaktım kiii. Çok ters zamana denk geldi çook

• 1,6 ls chevrolet cruze de yol bilgisayarı yok mu?nasıl anlıyacağız ne kadar yaktığımızı.aveo Sedan 1.3 95HP Dizel LT mi cruze hb 1.6 LS mi chevrolet sedan mı? yani b sınıfı dizel mi c sınıfı tüplü araç mı?
  • Cruze HB LS : 14,990 € Almanya / 31.725 TL Türkiye
    14990*2,5 = 37.475
  • Cruze Sedan için LT 1.6, Sport 1.6 ve Sport Plus 1.6 karşılaştırması:(3 gün önceki fiyatlar: 41.340-42.470-44.720)(Yeni:35.555-36.685-38.935

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-sedan/ozellikler-ve-donanimlar.html

Aveo Sedan için 1.4 LT ve 1.4 LTZ karşılaştırması (3 gün önceki fiyatlar: 36.506-38.671)(Yeni: 32.377-34.542)
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/aveo-sedan/ozellikler-ve-donanimlar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: meliher

Benim tahminime göre şu anki indirimli fiyata ilaveten en az yüzde 10 indirim daha rahat alınabilir,yarın fiyat alanlar lütfen yazsın,bu fırsat kaçmaz bence

fiyat aldiginiz bayii yazarmısınız

• şu indirim sayesinde 2. araba olarak spark almayı düşünüyoruz 22.000 demişler ama 20.000e bırakırlarsa alıcaz gibi şehir içinde kullanım amaçlı sizce nasıl araç ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.