Şimdi Ara

CHEVROLET EPİCA HAKKINDA....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ara ikinci el arabalara çok bakıyorum. Chevrolet Epica dizel 2000 cc motor ile 40 - 45 arası satılıyor...bu ucuzluğu neden ? Kullanan varsa lütfen bilgi yazarmısınız ?

• devamı olmayan bi araç ondan olsa gerek.Yoksa on numara
  • Üretimden kalktımı ? Türkiye de yüksek mtv nedeniyle satışı kesildimi ?.. Blemedim ama düzgün bir araba...Her yere her topiğe AVEOOOOOOO diye yazanlar hiç EPİCA dan bahsetmediler....Yazık olmuş.....Cevabınıza teşekkür ediyorum..
  • Epica chevroletin malibu ve epica çatısı altında avrupalı alıcılar için yapılmış E sınıfı bir araçtir ülkemizde yüksek vergi yüzünden etkilenmiş kaliteli arabalardan birisidir 2.0 150 beygirlik motoruyla güçlü bir görünümü vardır iç dizaynı ve çogu sunrooflu ferahdır şuana kadar agir bi sorun çıkardıgını görmedim duymadım sağlamlıgı cruzeden iyidir chevrolet yeni malibu ve impalayı tanıttıktan sonra epicanın üretimi durdurumlmuştur fiyatına göre alınabilicek en iyi E sınıfının arabası (2.0 lık vergiyi unutmayın)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42995287/mpage_3/tm.htm

araclarimizdan biri su an baabm kullaniyor cok memnun sorunuz olursa cevaplamaya calisirim
  • Hak ettiği yerde olmayan,bu fiyata harcanan arabadır kendisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Pregio Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    vw new beetle hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.