Bildirim
CHEVROLET EPİCA HAKKINDA....
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
devamı olmayan bi araç ondan olsa gerek.Yoksa on numara -
Üretimden kalktımı ? Türkiye de yüksek mtv nedeniyle satışı kesildimi ?.. Blemedim ama düzgün bir araba...Her yere her topiğe AVEOOOOOOO diye yazanlar hiç EPİCA dan bahsetmediler....Yazık olmuş.....Cevabınıza teşekkür ediyorum.. -
Epica chevroletin malibu ve epica çatısı altında avrupalı alıcılar için yapılmış E sınıfı bir araçtir ülkemizde yüksek vergi yüzünden etkilenmiş kaliteli arabalardan birisidir 2.0 150 beygirlik motoruyla güçlü bir görünümü vardır iç dizaynı ve çogu sunrooflu ferahdır şuana kadar agir bi sorun çıkardıgını görmedim duymadım sağlamlıgı cruzeden iyidir chevrolet yeni malibu ve impalayı tanıttıktan sonra epicanın üretimi durdurumlmuştur fiyatına göre alınabilicek en iyi E sınıfının arabası (2.0 lık vergiyi unutmayın) -
http://forum.donanimhaber.com/m_42995287/mpage_3/tm.htm
araclarimizdan biri su an baabm kullaniyor cok memnun sorunuz olursa cevaplamaya calisirim -
Hak ettiği yerde olmayan,bu fiyata harcanan arabadır kendisi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X