Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
373.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun chevrolet kalos 1.4sx 114bin km de almayi dusunuyorum bildiginiz gibi 16valf. Temiz duruyor arac ilk aracim olucak 19500 fiyata kadar indim. Sizce ekspertize sokmama gerek varmi yoksa motor kaporta gostersem yeterli mi? Pek anlamiyorum bu islerden. Ekspertiz ucreti 300 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurkrcm O kullanıcısına yanıt
    Bu işlerden anlamıyorsanız sokun derim ben

• Sanayiye gorurdum yuruyende motorda bi sknti yok ancak abs ve airbagler devreye girmedigi ve surekli isik yandigi icin almadim araci

• Airbeg ışığı koltuğun altındaki sensörler kaynaklı bendede var o sorun değil bence abs ise sensör arizasi dır 150 liraya çözülecek Sorundur keşke. Alsaydiniz.ufak. sorunlardan araba bırakmisiniz. Hayırlısı. Ama kalos iyi tercih ben üç yıldır biniyorum ayrılamıyorum diyebilirim

• Airbeg ışığı bendede yanıyor dutruyor.cok onemli degil.tabı patlamamıssa.
  • Dostlar kac amper akü kullanıyorsunuz?

• ALph1940 kullanıcısına yanıt
    Orjinali 55 amper.Bende tesisat olduğundan 60 amper kapasitörlü kullanıyorum.

• Merhabalar.iyi forumlar.175 k da 2004 kalos sx almayi dusunuyorum kazasiz boyasiz beyaz renkde.lpg var km de ne kadar yakiyor sehir icinde.Birde 21.300 e anlastik sizce normal midir?tesekkurler

• kahrama_357 K kullanıcısına yanıt
    Bence normal

• Selamlar

Ben de 1.4se model kalos mevcut , 83bg lik makina için maşallah çok seri . 2004 model ve orjinal 99bin km de .

Yanlız bir sorum var , araçta ABS var eminim çünkü kontakt çevirince orta konsolda ABS ışığını görüyorum , ama ABS 'yi bir türlü devreye sokamadım ne kadar zorlarsam zorlayayım. Acaba sorun nereden olabilir ? Beyin mi sensör(ler) mi ?

Ayrıca ABS ışığı yanmıyor normal seyir halinde v.s.

edit. geçen ay başka bir nedenden dolayı bilgisayar bağlandığında bakmıştım sadece oksijen sensörü ışığı yakıyor o da lpg den dedi usta , ışığı söndürdü , bir süre sonra yeniden yapar dedi. Aynen yine oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 11 Ekim 2016; 13:38:46 >
  • TatanQa kullanıcısına yanıt
    Aracı bilgisayarlı bi servise sokun abs var ise hatası orda gözükür.Zorladığınızda sert frende araç kızaklıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Aracı bilgisayarlı bi servise sokun abs var ise hatası orda gözükür.Zorladığınızda sert frende araç kızaklıyormu?

Evet kızaklıyor ve lastiklerin durumu da gayet iyi normalde abs devreye girmesi lazım diye biliyorum .

• Bahsettigim araci aldim artik arkadaşlar 2004 hb sx kalos.bagaj Spoyleri ve uygun pioneer hoparlör bulabileceğim nere var? .Çıkma olabilir.

• Arkadaşlar, aracım 2005 model 1.2 SE olup 5. viteste hızım 80 km yi geçtiğinde motordan uğultu gelmeye başlıyor. Araçta 1-2 kişiyken fazla yapmıyor ama 4-5 kişi olduğumuz da uğultu çoğalıyor. Araçta ses yalıtımı zaten üst düzey değil ama bu sesin nedeni nedir normal midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Arkadaşlar, aracım 2005 model 1.2 SE olup 5. viteste hızım 80 km yi geçtiğinde motordan uğultu gelmeye başlıyor. Araçta 1-2 kişiyken fazla yapmıyor ama 4-5 kişi olduğumuz da uğultu çoğalıyor. Araçta ses yalıtımı zaten üst düzey değil ama bu sesin nedeni nedir normal midir?

Bugün servise götürdüm sol ön rulmaninda sorun varmış parça değişecek baya da pahalı maalesef.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.Ben de 1.4 sx var yakittan şikayetciyim yeni aldim ama adana şehir ici lpg 35 40 kuruş yakıyor.Bir sorun var sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahrama_357

Geçmiş olsun hocam.Ben de 1.4 sx var yakittan şikayetciyim yeni aldim ama adana şehir ici lpg 35 40 kuruş yakıyor.Bir sorun var sanirim.

Hayırlı olsun , bujileri ve hava filtresini kontrol ettirin , hatta değiştirin gayet ucuzlar ancak çok katkısı oluyor.
  • TatanQa kullanıcısına yanıt
    Hava filtresine baktim hocam gayet yeni ve temizdi.Bugun tüp beynine baktiracam ve ek olarak bujilere de baktirayim.teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

quote:

Orijinalden alıntı: kahrama_357

Hayırlı olsun , bujileri ve hava filtresini kontrol ettirin , hatta değiştirin gayet ucuzlar ancak çok katkısı oluyor.

Hocam baktırdım bilgisayardan programla bağlandılar.Gaz basıncı düşükmüş 0.90 civariydi 1.1 e falan getirdiler kalibrasyon yaptilar.Birde suyu eksikmis dikkat etmedim regülatör sıcaklığı 38 dereceydi arabanın oda daha fazla yakıt tüketimine sebep oluyormuş su koyunca 70 80 lere kadar geldi.Umarım su kaçağı yoktur diyorum simdi.bu işlemlerden sonra bidaha yakıt ölçüp yararı olup olmadığını yazarim.Bujilerde sorun yokmuş bu arada.

• Geçmiş olsun umarım sorun düzelmiştir. Ara ara aracın motorun altını kontrol edin yere damlayan, biriken birşey var mı diye.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.