Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaza resimleri varsa kaput sorun olmaz.. ama kaput değişimi her araç için insanlarda soru işaretine yol açar.. ilana koyun,aracınıza güveniyorsanız diğer ilanlarda istenen rakamlarla kıyaslayıp bir fiyat yazın.. fiyat konusunda size bir şey diyemem, araç sizin.. sayfanın yukarılarına bakarsanız araç arayan arkadaşlar var, özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.. iyi akşamlar..
  • Çok sağol 5 e 15 cm gibi bi alan boyandı sadece kaza fotoğrfını bulacağımı sanmıyorum ama boyanan yeri cihazla anlarlar zaten herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirsaid D kullanıcısına yanıt
    cihaz anlar doğru.. hayırlısı olsun..
  • bu aralar bazen abs ışığı turuncu yanıyor bazende fren sertleşip abs erkenden devreye giriyor. fren sertleşmesi mesela frene hafif dokunacağım zaman taş gibi ama sonra hemen düzeliyor ve frenlerde tutuyor. Nedir acaba problem, daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

• Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Bir yıldır kullandığım 90 binde kalos 1.4 sx otm aracım var yazdığınız sorunun birebir aynısını yaşıyorum birkaç haftadır henüz cevap bulamadım.

• nasa63 kullanıcısına yanıt
    benimde 112 binde 1.4 sx manuel. bazen fren çok sertleşiyor dokunduğumda sert oluyor ve korkutuyor beni. nasa63 hocam uzun yıllardır kalos kullanmakta belki yardımcı olabilir.

• merhaba arkadaşlar bende 1.4 sx (sanırım full olanı) 84binde 2005 kalos buldum sağ kapıları boyalı 18.500e anlaştık hafta başında satın alıyorum inşallah ama test sürüşü ve motor kaputa henüz baktırmadım...almadan önce ilk onlar yapılacak tabi ki dikkat etmem gereken önemli bir uyarınız varsa dinlemeye hazırım. LPG için en önemli neye dikkat etmem lazım fiyat sizce nasıl baya makul geldi eşim için daha cok bebeğimiz olacağından hb düşündük ve kalos denk geldi. Kronik sorun var mı ustaya baktırırken özellikle neresine baktırmamı tavsiye edersiniz.

teşekkürler.
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    benim aracımda abs yok. sizde var mı bilmiyorum ama.. disklere baktırın, çizilmiş olabilir.. sanayide ufak bir ücretle disklerdeki çizilmeleri düzeltiyorlar.. yarım saat sürmekte.. hidrolik kaçağı veya balata ile ilgili sorunlar zaten bakımda fark edilir. disk çizikleri konusunu çoğu usta önemsemez,siz düzeltilmesini isteyin.. ben yaptırmıştım.. geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.. kazasız sürüşler dilerim.
  • kalos 1,2 aracıma atiker gold taktırdığımı daha önce belirtmiştim. yarın 1 ay olacak.. izlenimlerim; uzun yolda 13 krş. şehir içi 16 krş. tüketmekte. değerler çok iyi. ilk dolumda benzine geçiş ikazı vermeden lpg almıştım, 482 km.yapmışım..çekiş ile ilgili bariz bir problem yaşamadım.. en azından bir vites geri düşme gibi bir sorun yok.. sadece klima açıkken bir kaç kez stop etti, takırdığım yere götürdüm sorun çözüldü. ankara 'da ikamet eden arkadaşlar için lpg montajı konusunda benim taktırdığım yeri (kendisi makine mühendisi) tavsiye ederim. buradan reklam olmasın diye paylaşmadım. pm ile cevap verebilirim..
    Değerler çok iyi maşallah, bende 1.4 sx otomatik vites+ atiker LPG kit mevcut normal olandan gold değil daha geçen gün İstanbul çanakkale yaptım 3 yetişkin artı birkaç valiz ama full klima açık hiç kapatmadım klimayı 110 km ortalama hız 20 Kr yaktı

• otomatik vites+motor+yeni nesil gold düşünüldüğünde aradaki fark makul gözüküyor. kazasız sürüşler dilerim.
    Teşekkürler, bende memnunum yakıttan 4 vites eski tip otomatik vites sonuçta benzinde 40 kuruşu geçen değerler vardı şimdi şehir içi 22-23 Kr şehir dışı 20 Kr yakıyor

• Arkadaşlar 1.4 se 2004 model temiz ve bakımlı 101bin orjinal km lpgli bakımları yapılmış kalos 18.000 alınır mı biraz acil.

Teşekkürler

• TatanQa kullanıcısına yanıt
    Arabayı görmeden birşey diyemeyiz ama fiyat iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Arabayı görmeden birşey diyemeyiz ama fiyat iyi

Teşekkürle yorum için , aracı ben kendim gördüm dün 1 saat sahibiyle beraber herşeyine baktık kendim de sürdüm gayet temiz ve diri araç helal olsun iyi bakmış.
  • Ekspertize sokuldu araç , boya vs önemsiz geri kalanda bir problem yok ama motorda üfleme bulundu , ve motor gücü %70 ölçüldü. 100bin km deki bir araç için çok düşük geldi zaten ekspertizci bu üfleme sorunu çözülürse daha yüksek çıkar dedi.

arracın motoruna baktıracağız bakalı masrafı ne kadar ve neyi var, ondan sonra karar verilecek.

Üfleme hakkında bilgili arkadaşların yorumunu rica ederim
  • Arkadaşlar bir yorumu olan yok mu ??
  • Araç alındı Allah 'ın izniyle . KAzasız belasız kullanmak nasip etsin Allah 'ım inşallah.
  • TatanQa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ne dediler araç için yani kaça yapılırmış?

• Arkadaşalr 2006 model 1.4 sx otomatik kalos aracım var 98 binde bir süredir ABS sorunu yaşıyorum zaman zaman özellikle Şehir içinde ve düşük hızda ABS gereksiz yere devreye giriyor fren pedalı takırdayıp ses yapıyor ABS ışığı da arada yanıyor araştırdım bazı kaloslarda bu şikayet oluyormuş ama bir çözüm bulamadım

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.