Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nasa63

rica ederim..
    Merhaba arkadaşlar iki hafta önce 2005 model 1.2 SE alarak bende bir Kalos sahibi oldum. Araçta anlamadığım şöyle birşey var araç belli aralıklarla uyarı veriyor ama ne uyarısı olduğunu henüz çözemedim. Önce radyodan diye düşündüm ama radyoyu sessize alınca da uyarı vermeye devam ediyor. Kemer uyarısı değil bunun haricinde başka ne uyarısı veriyor olabilir ki? Örneğin radyo çalarken uyarı verdiğinde radyonun sesi kısılıyor ve bu uyarı sesi birkaç dakika da bir çıkıyor. Sıkıcı bir hal almaya başladı bir fikri olan var mı?

Bir diğer sorum ise oksijen sensörü hatası kronik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 25 Mart 2016; 16:11:48 >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    radyoda rds on-off tuşu var, veya menüden bulunabilir..sanırım onu off yapmak gerekiyor.. sensöre gelince araç lpg'li ise sık yandığı söyleniyor..diğer sebebi de bol oksijenli, denize yakın bölgelerde sık yanar..ben kıbrıs'ta 2 yıl kullandım, çok sık yanardı.. opel özel servislerinde bilgisayara bağlayarak söndürmek mümkün..ayrıca yakıtı temiz yerlerden, emin olunan yerlerden alın..(ben yıllardır shell alırım..şaşmam..)
  • nasa63 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim radyo rds ayarını yapıcam.

Aracım benzinli zaten 1.2 motora LPG taktırırsam ne olur bilmiyorum Bilgisayara bağlayıp reset atılınca uyarı ışığı sönüyor ama daha sonra tekrar yanmaya başlıyor sizin yazdıklarınızı usta da söyledi şimdi ise orjinalini taktırmayı düşünüyorum da 500 TL para istediler ve açıkcası bana fazla geldi sizce değiştirmeli miyim? Yan sanayi içinde 350 TL istiyorlar tabi bu ücretlerin içine herşey dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 29 Mart 2016; 0:24:19 >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    pm attım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacklabel35

selam arkadaşlar , ben şu şekilde çözdüm ..
    Çift taraflı jacklı stereo uzatma kablosu aldım , dişi tarafını kestim 3 adet kablo var bunlarıda teybin arkasına minik kablo pabuçları ile tuturdum çok kolay oldu aslında 15 dk da işim bitti diyebilirim, sonra teypte menüden AUX kısmını on yaptım , telefonu bağladım canavar gibi dinledim , kabloyuda küllüğün içine gizledim ihtiyacım olunca ordan çıkarıp kullanıyorum, işimi gördü..
     ****CHEVROLET KALOS?????? ****CHEVROLET KALOS??????

Tam aradığım şey paylaşım için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Çift taraflı jacklı stereo uzatma kablosu aldım , dişi tarafını kestim 3 adet kablo var bunlarıda teybin arkasına minik kablo pabuçları ile tuturdum çok kolay oldu aslında 15 dk da işim bitti diyebilirim, sonra teypte menüden AUX kısmını on yaptım , telefonu bağladım canavar gibi dinledim , kabloyuda küllüğün içine gizledim ihtiyacım olunca ordan çıkarıp kullanıyorum, işimi gördü..

3 adet kabloyu nereye sokmuş anlamadım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

quote:

Hocam eğer menü de AUX ON-OFF ayarı varsa teybin arkasında soket olduğu anlamına gelir zaten teybin arkadaşında başka bir yer yok sadece doğru kabloları bağlayacaksın veya hazır yapılmış olanıda alabilirsin onun da fiyatı 25-30 lira civarı ama yurt dışından sipariş verirseniz 7-8 liraya mâl edebilirsiniz. Ben 2 gün önce bunu aldım bugün kargoya teslim edildi 2 hafta içinde elimde olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam eğer menü de AUX ON-OFF ayarı varsa teybin arkasında soket olduğu anlamına gelir zaten teybin arkadaşında başka bir yer yok sadece doğru kabloları bağlayacaksın veya hazır yapılmış olanıda alabilirsin onun da fiyatı 25-30 lira civarı ama yurt dışından sipariş verirseniz 7-8 liraya mâl edebilirsiniz. Ben 2 gün önce bunu aldım bugün kargoya teslim edildi 2 hafta içinde elimde olur.

25 - 30 buna verene kadar teyp alır taktırırım.50 - 60 tl usbli mp3 lu teypler var.zaten hiç bir özellik yok kendi teybinde.

http://www.hepsiburada.com/piranha-charger-a-type-radyolu-usb-sd-mmc-girisli-klasor-secme-ozelligi-p-OTPIRCHARGERA?magaza=Gelbial

http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-4015-arac-radyo-sd-usb-calar-p-OTDELTDC4015

• 2005 1.4 108.000 de benzinli arac alacagim.Atiker tup taktifmayi dusunuyorum.Bur hafta kullandim sehir ici.Benzin tuketimi yipratti.Atiker tuple nasil olir sizce fiyat
  • muratcolak55 kullanıcısına yanıt
    Kaça alıyorsunuz?
  • 19000
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

2005 1.4 108.000 de benzinli arac alacagim.Atiker tup taktifmayi dusunuyorum.Bur hafta kullandim sehir ici.Benzin tuketimi yipratti.Atiker tuple nasil olir sizce fiyat

Atiker tup perfofmansini ve yakit tuketimini merak etmistim.
  • quote:

quote:

2005 1.4 108.000 de benzinli arac alacagim.Atiker tup taktifmayi dusunuyorum.Bur hafta kullandim sehir ici.Benzin tuketimi yipratti.Atiker tuple nasil olir sizce fiyat

Atiker tup perfofmansini ve yakit tuketimini merak etmistim.

bende 2007 aveo hb.atiker sıralı sistem var.
    sehir 26-27 kuruş yakıyor.şehir dışı 20 kuruşa kadar iniyor.

not:aracım otomatik vites.

@Be_Yourself şu aux kablo işini 2 tl vererek 10 dk da hallettim sırf merakımdan.güzel çalışıyor.telefon tutacagıda taktım telefonuda cevaplayabiliyorum.ileriki zamanda ucuna aux - bluetooth ceviri takıp kabloyuda atıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 25 Nisan 2016; 8:33:39 >

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Teybi nasıl söktünüz?
  • quote:

Teybi nasıl söktünüz?

daha once teybi degisecektim gittim ustaya adam dediki bu sokmek bir saat surer normalde 40 alıyoruz bunun için 70 alıcam ıscılık.bende yaptırmadım hem iscilik hem teyp bi dunya para tutuyor.
    sonra kendim bakıyım dedim nasıl bu kadar zormuymuş diye.sagdan soldan iki parca cıkarıyorsun sonrada teybı iki viadadan cıakrıyorsun.hepsi bu.2 dk surmuyor oyle soylıyım
  • quote:

quote:

Teybi nasıl söktünüz?

daha once teybi degisecektim gittim ustaya adam dediki bu sokmek bir saat surer normalde 40 alıyoruz bunun için 70 alıcam ıscılık.bende yaptırmadım hem iscilik hem teyp bi dunya para tutuyor.
    sonra kendim bakıyım dedim nasıl bu kadar zormuymuş diye.sagdan soldan iki parca cıkarıyorsun sonrada teybı iki viadadan cıakrıyorsun.hepsi bu.2 dk surmuyor oyle soylıyım

Alıntıları Göster
     ****CHEVROLET KALOS??????

resimde gorunen birinci ve ikinci yerdeki parcaları alttan çok ince uclu duz tornovidayla.saatcilerin kullandıklarından olabilir.ama düz olsun zarar verme.veya kredi kartı kalındıgında plastık plaka gibi bir sey ama sert olsun onunla arasına sok ve kendine dogru ittir.zaten atacak o ve parca cıkacak.saglı sollu iki parca cıkınca 3. isaretteki teybın altındaki parcayı sag ve sol vidaları sok.sonrada teybin sag ve sol vidalarını sok ve cıkar hepsi bu.

Teşekkür ederim hocam hafta sonu bende deniyim.
  • Kalos 1.4 sx ruhsatta maximum tasima kapasitesi yazmiyor.TUP takmak icinde bayiler bunun onemli oldugunu soyluyor.Bu sikntiyi nasil asacagiz
  • muratcolak55 kullanıcısına yanıt
    aracın faturası ile birlikte verilen uyumluluk belgesi var.. orada yazar mutlaka hocam...
    Çinden sipariş ettiğim aux kablosu dün teslim edildi yarın söylediğiniz gibi yapacağım inşallah. Birde şöyle bir video buldumhttps://www.youtube.com/watch?v=Xu4oNDUkCKU :)
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.