Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Çinden sipariş ettiğim aux kablosu dün teslim edildi yarın söylediğiniz gibi yapacağım inşallah. Birde şöyle bir video buldumhttps://www.youtube.com/watch?v=Xu4oNDUkCKU :)

aynen boyle işte.hiç zor değil oldukca kolay.sadece dikkat et kırılmasınlar o kadar.
  • kolçak takan oldu mu hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kabloyu bağladım sonra da menü den aux ayarını on yaptım jackı telefona bağladım ama radyo çalmaya devam etti. Promlem nerede olabilir?

Bu mesaja eklenen görseller:

****CHEVROLET KALOS?????? ****CHEVROLET KALOS??????

• quote:

Hocam bende kabloyu bağladım sonra da menü den aux ayarını on yaptım jackı telefona bağladım ama radyo çalmaya devam etti. Promlem nerede olabilir?

Bu mesaja eklenen görseller:

****CHEVROLET KALOS?????? ****CHEVROLET KALOS??????

sag ust kosedeki source kısmından aux a getireceksin o kadar.

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bende kabloda bir sorun var sanmıştım söylediğiniz gibi yaptım ve çalıştı harika oldu
  • quote:

Çok teşekkür ederim bende kabloda bir sorun var sanmıştım söylediğiniz gibi yaptım ve çalıştı harika oldu

rica ederim.telefon gorusmeside yapabilmek guzel oluyor.iyi gunlerde kulanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

2005 1.4 108.000 de benzinli arac alacagim.Atiker tup taktifmayi dusunuyorum.Bur hafta kullandim sehir ici.Benzin tuketimi yipratti.Atiker tuple nasil olir sizce fiyat

Atiker tup perfofmansini ve yakit tuketimini merak etmistim.

Bizde 2006 otomatik var benzinde ank trafiğinde 11-12 lt yakıyordu çok olduğunu düşünerek 7-8 ay(5000 km önce)
    LPG(atiker) takıldı şimdi LPG de 13-14lt falan yakıyor.
    birkaç kez gösterme rağmen bu otomatikler böyle dediler.
    şimdiye kadar kullandığım en çok yakan araçlerdan biri.
    Manuel viteslerinin benzinde 8-8,5 lpg'de 10-10,5 litre yaktığını öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluksengul -- 14 Mayıs 2016; 21:16:55 >

• selam arkadaşlar kalos'un 2004 model 1.4 SE modelini buldum 60 bin km de benzin lpg 21.750 yazmışlar fiyat olarak ama pazarlıkla makul bir seviyeye indirtirim diye düşünüyorum aracı kullananlardan bilgi alabilirmiyim acaba konforu sürüşü yakıtı vb gibi bilgiler şimdiden teşekkürler
  • 2005 model sıfır aldığım 1.2 kalos'uma önümüzdeki hafta lpg taktıracağım.. ankara'da çok övülen bir yerden randevu aldım.. atiker gold olacak.. firma sahibi bu motorda subap erime sorunu olmayacağını söyledi.. hayırlısı bakalım.. izlenimlerimi aktarırım..
  • nasa63 kullanıcısına yanıt
    Neden lpg taktırıyorsunuz hocam

• tamamen duygusal :) ayrıca bizim motorlarda subap erime sorunu yaşanmayacağını belirttiler.. taktıracağım şahıs makina mühendisi. 26-27 kuruş civarı tüketim var yılda 10.000 km.yapıyorum 16 kuruşa düşse yılda 1000 tl.amorti edecek.. çekiş az da olsa düşecektir ama aracımız performans aracı değil sonuçta.. :)
  • Kalos almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artı-eksi yönlerini söyleyebilirler mi?

• kalos kullanıp sattıktan sonra "lanet olsun" diyen duymadım.. kalos ile ilgili olumsuz yorumlar kullanmayan ön yargılı kişilere aittir bence.. 2005 yılında sıfır aldığım kalos 1.2 se hb aracımı 11 yıldır kullanıyorum.. yıllık bakımlarını yaptıktan sonra sorun çıkarmaz.. aracımı 3 yıl kars iklim şartlarında ardından 2 yıl da kıbrıs iklim şartlarında kullandım, ne boyada ne iç mekanda en ufak bir deformasyon yok.. hatta geçen hafta lpg taktırdım.. binmeye devam etmeyi düşünüyorum.. 1.4 motorlar için yorum yapamam ama 1.2 motor isteğinizi karşılar... aynı paraya b yaşta bir araç bulmanız da zor gibi.. alın ve güle güle kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasa63

kalos kullanıp sattıktan sonra "lanet olsun" diyen duymadım.. kalos ile ilgili olumsuz yorumlar kullanmayan ön yargılı kişilere aittir bence.. 2005 yılında sıfır aldığım kalos 1.2 se hb aracımı 11 yıldır kullanıyorum.. yıllık bakımlarını yaptıktan sonra sorun çıkarmaz.. aracımı 3 yıl kars iklim şartlarında ardından 2 yıl da kıbrıs iklim şartlarında kullandım, ne boyada ne iç mekanda en ufak bir deformasyon yok.. hatta geçen hafta lpg taktırdım.. binmeye devam etmeyi düşünüyorum.. 1.4 motorlar için yorum yapamam ama 1.2 motor isteğinizi karşılar... aynı paraya b yaşta bir araç bulmanız da zor gibi.. alın ve güle güle kullanın..

Yakıt tüketimi konusunda nedir durum hocam? Önceki sayfaları okudum çok yaktığını söyleyen arkadaşlar var. 11-12 litreden bahsediliyor. Ayrıca yedek parça durumu nedir ben bu arabayı aldıktan sonra 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Pm atmak istemedim benim gibi bunları merak edenler varsa ya da olursa okumalarında fayda var.

Teşekkür ediyorum cevabınız için.

• Bende chevrolet kalos 1.2 düşünüyorum arkadaşlar konuyu takipteyim

Ayrıca konu başlığı açtım yeni okuyup cevaplarsanız sevinirim.
  • kalos 1,2 yakıt tüketimi 6 lt.civarındadır.. ben yıllardır tek marka benzin kullanırım.. (shell klasik 95 oktan) performans yakıtı olarak satılan yakıtlar fazla yakar, klasik 95 oktan yeterlidir ve bu değerleri yakalarsınız.. yedek parçalarının fiyat uygundur.. bazı parçalarda yan sanayi kullanabilirsiniz.. örnek 15 gün önce ön iki amortisörü değiştirdim.. orijinali tanesi 270 tl.dediler.. ben çiftini 160 tl.ye değiştirdim.. yakında trigger seti değiştireceğim komple set (devir daim motoru dahil,işçilik dahil) 400 tl.fiyat aldım.. diğer zamanlarda periyodik bakımları (yağ,filtreler vb.) uygundur.. yağ filtresi 20-25 tl. hava filtresi ve polen filtresi de 20-05 tl.civarlarında.. yakıt konusunda şunu ilave edeyim; tüm araçlarda olduğu gibi 110-120 km.hızı aşarsanız fazla yakabilir, ama 11 lt.civarını sanmıyorum.. 1,4 otomatik için belki.. benim aracım 1,2 manuel vites.. kıyaslamayı buna göre yapmalısınız.. son olarak ben memnunum 11 yıldır biniyorum.. beni hiç üzmedi.. geçen hafta da atiker gold lpg kiti taktırdım.. performans kaybı yaşamıyorum.. iyi bir usta tarafından ciddi muayene edilmiş ikinci el kalos sizi üzmez.. kullanmayanların yorumlarına bakmayın.. benim kadar uzun kullanan çok insan yoktur..alacak arkadaşlara hayırlı olsun..

• ilave bilgi olarak şunları da belirteyim;

aracım 94.500 km.de bu zamana kadar periyodik bakımlar hariç değiştirdiğim parçalar; 2012 yılında trigger seti (60.000 km. olmuştu), 2013 yılında ateşleme bobinleri (ömrü bitti), 2011 yılında akü (ömrü bitti), 2016 yılında iki ön amotrisör ( 2 yıl dayandım ses artınca değiştirdim, patlama nedeni işim gereği çok şehir gezdim.. yolların durumu vs.), 2016 yılında amortisör değişirken ön sağ z rot (20 tl), seneye bakımda alt üçgen tablalar değişecek.. durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasa63

ilave bilgi olarak şunları da belirteyim;

aracım 94.500 km.de bu zamana kadar periyodik bakımlar hariç değiştirdiğim parçalar; 2012 yılında trigger seti (60.000 km. olmuştu), 2013 yılında ateşleme bobinleri (ömrü bitti), 2011 yılında akü (ömrü bitti), 2016 yılında iki ön amotrisör ( 2 yıl dayandım ses artınca değiştirdim, patlama nedeni işim gereği çok şehir gezdim.. yolların durumu vs.), 2016 yılında amortisör değişirken ön sağ z rot (20 tl), seneye bakımda alt üçgen tablalar değişecek.. durum bu.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum hocam. Madem 1.2 manuel sizi üzmedi bende o modellere bakayım.

• Merhaba arkadaşlar
    2006 model 1.2 motor kalos var. 90 binde
    2008de aldık lpgli ön tamponda ve motor kapağında boya var. Park halindeyken kamyonet tarzı bi arabanın çarpması sonucu oldu tamponda birşey yoktu panjur ve kapakta sıkıntı oldu. Nasıl olduğunu bizde anlamadık. Aracı satmayı düşünüyoruz. Piyasası nasıldır çok anlamam açıkçası yardımcı olur musunuz?

• rica ederim.. umarım istediğiniz bir araba bulur ve kazasız belasız kullanırsınız inşallah..
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.