Şimdi Ara

Chevrolet Kalos 1.2 HB 72 HP 13 250 TL sigara içilmemiş Michelin '0' lastikle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Chevrolet Kalos 1.2 HB 72 HP 13 250 TL sigara içilmemiş Michelin '0' lastikle

Aracımı “0” aldım ilk sahibiyim. Çok temiz ve motor her zaman devrinde kullanılmıştır. 20.10.2011 tarihine kadar hem fenni hem de egzos muayenesi yapılmıştır.

Plaka 10 (Balıkesir) yapıldı. Balıkesirdeyim

Michelin 4 adet lastik yeni taktırdım.

Klima + Sürücü hava yastığı+ Blaupunk marka cd – radyo çalar 4 speaker + Otomatik ön camlar + Çocuk kilidi + Hidrolik direksiyon + merkezi kilit ve immobilizer+metalik boya+ yükseklik ayarlı direksiyon ve farlar.

Sigara içilmemiştir. Değişen parçası, kazası, taklası yoktur.

Çizikten dolayı sağ arka kapıda ve sol alt marşpiyelde küçük parça boya vardır. Ve boya yetkili Auto King’de yapılmıştır. (Kasko küçük boya işlerini ücretsiz karşıladığı için yaptırmıştım).

Tüm bakımları servisinde, zamanından 2-3 bin km önce yapılmıştır. Son 15 binlik bakımını yakın zamanda 42 000 de yaptırdım. Şuanda hiçbir masrafı yoktur. Dilediğiniz yere aracı kontrol ettirebilirsiniz.

İddia ediyorum bu kadar bakımlısını ve temizini zor bulursunuz. Az bir pazarlık payı vardır. Takas fiyatı bu değildir.

1.6 motorlu sıralı lpg li geniş bagajlı bir aile arabasıyla takas olur.

Bağlantı için splintercell315@gmail.com
    5443811495

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splintercell315 -- 4 Nisan 2010; 15:53:15 >

• 12.000falan olsaymış alırdım.temiz gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe_bryant1977

12.000falan olsaymış alırdım.temiz gözüküyor

:) 12 000'e bu kadar temiz araba kim bulsa alır. 13 000'i görürsem inşallah vereceğim.
  • cebimde 5 binim daha olsa kaçırmazdım.13 e rahat satarsınız .yeni ve tertemiz araç.eski palio alana kadar bunu almak daha mantıklı bence
  • izmir de çok uzak yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

izmir de çok uzak yahu..

Plakayı geçen ay 10 yaptım balıkesirdeyim. Sigortası daha uygun malum:)
  • Hocam bak şu topici güncel tutsaydın vallaha alırdım aracını.Ya yukarıya da yazmışım param olursa alırdım diye.Para olduktan sonrada ilanı unuttuk.Bende kalos alalı 2-3 ay oldu.Arabam temiz ama senin araban çok daha temizmiş.Balıkesirde yakın, atlar gelirdim.Neyse hayırlısı olsun artık.İstediğin paradan çok daha fazlasını hakeden bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 5 Nisan 2010; 9:36:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: splintercell315

quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

izmir de çok uzak yahu..

Plakayı geçen ay 10 yaptım balıkesirdeyim. Sigortası daha uygun malum:)

ordu ya göre izmirden pek bi farkı yok:)
  • Aracı 13.200 e verdim arkadaşlar. İlginize teşekkürler. Yerine clio grad tour dci aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splintercell315

Aracı 13.200 e verdim arkadaşlar. İlginize teşekkürler. Yerine clio grad tour dci aldım.

Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.