Şimdi Ara

Peugeot 307 1.6 Technoplus 2004 90.000'de

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar,Aşagıda özelliklerini yazdığım aracla ilgileniyorum.Etraftan duyduğum Peugeot alınmaz yok sorunlu 307 tarzında şeyler duydum.Bu araçta kaza bela yok bizzar arkadaşım satışa çıkardı 18 500 istiyo bende daha pazarlık yapmadım sizden ricam en fazla kac eder.Memnun kalırmıyım?ayrıca kapı kolları ve ön ızgara'daki Peugeot armasının yanları mikalaj bunlar orjinalimidir?Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim...

Marka Peugeot
    Seri 307
    Model 1.6 Technoplus
    Yıl 2004
    Km 96.000
    Motor Hacmi (cc) 1587
    Motor Gücü (hp) 109
    Renk Siyah
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Aktarma Önden Çekiş
    Kasa Tipi Hatchback 5 kapı

• kimse yokmu????
  • fiyat normal arkadaşım bugün pazara çıktım (BURSA) orda da 2004 xt için 18750 istemişlerdi.. kapı kolları nikelajlı ise orjinal değildir. armanınki ise orjinal. sunroof yok galiba olsaydı daha da ederdi. birde esp asr den bahsetmemişsin yokmu onlar? 6 havayastığı standart zaten bide tecnolarda 2. bir çakmak soketi bulunur varmı ona da bak arka sol koltuk arkadasında.. tabi yağmur ve far sensörünüde unutmayayım .. bu saydıklarım varsa o parayı eder hatta 19000-20000 bile edebilir.. sorun olayına gelirsek ben 1 yıldır kullanıyorum rutin bakımı dışında sorun açmıyo ancak otomatik şanzuman sa şans işi.. :) diğer olarak göze batan bi sorun çıkarmaz tabi sesli çalışan amortisörlerin dışında .. başka sormak istediğin bişiy olursa sor.. iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail RXT 2.0 -- 28 Şubat 2010; 21:09:50 >
  • Technoplus da arkada çakmak soketi yok İsmail Bey.

Ekstra paket kapsamında bir donanımsa ayrı, ancak orijinal Technoplus donanımda arkada 12V çakmak soketi yok.

İsmail Bey in de dediği gibi kapı kolları orijinal nikelaj değil.Sonradan yapılmış.

Aracın bütün elektrik aksamını kontrol et.

Her bir camı indirip kaldır butonlar doğru çalışıyor mu diye.

Motor biraz gürültülü çalışır, kronik özellik, bu yüzden dert etme.

Kapılar haldur huldur kapanabilir bu da klasik 307 sorunu, ancak ufak bir masrafla halloluyor.

Bagajdan ses gelirse sorunun kaynağı yüksek ihtimalle stepne içine konmuş bijon anahtarı ve krikoyu taşıyan

plastik aksamdır.

Arka süspansiyonlar çukurlarda bazen pat pat diye ses çıkarır.Bu da klasik 307 sorunu.ancak sorunu çözenler yok değil

Aracın kilometresi kaç binde?

Triger ve debriyaj değişimi yapılmış mı bunları öğrenmek lazım.

Zira en pahalı değişim maalesef bunlardan kaynaklanıyor.

Benzinli olduğu için yok turbo sağlam mı vs vs gibi sorunları kafana takmazsın hiç yoktan.

Yalnız agresif kullanırsan ocağına incir ağacı diker yakıt konusunda.

Ancak forumda individual ve ben aynı motorlu aracı kullanıyoruz,

Ki ben 2004 Technoplus sahibiyim,

İkimizin de sürüş stili çok benzer, ortalamalarımız ikimizin de 100km de 7,5 lt

Üstelik şehir içi ağırlıklı.

Açıkçası çok çaba sarfetmiyoruz bu değerler için.

Araçta ESP ve ASR maalesef yok.

Eğer kazası yoksa, düzgün kullanılmış ise (agresif kullanılmamışsa) alınıp binilecek bir araç

Zira donanımı fazlasıyla tatmin eder.

Ufak tefek kusurlarını da yavaş yavaş kendiniz düzelteceksiniz artık :)

Bu arada motorlarından kuşkunuz olmasın.Motor problemleri yoktur.

He bir de unutmadan, egzoz sistemi pek narin.Kolay paslanabiliyor.

Orta susturucu ve son susturucu sanayide (BİLEN marka) işçilik dahil 200TL civarında değiştiriliyor.

Misal benimki 2 kere tamir oldu, artık değişim farz.Zira kronik 307 sorunu.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Sormak istedikleriniz varsa ben buralardayım.

Hatta şu konuya da yazabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_18940568/mpage_76/tm.htm

Görüşmek üzere...

• tesekkür ederim verdiğin bilgiler için araç manuel bugun gittim sürdüm çalışırken hiç çalıştığı belli olmadı(6 yıldır diesel clio kullanan biri olarak).Sadece sol arka tamponda ufak bi ezilme bide sağ arka kapı çizikten boyalı ama onlarda bu yaşa göre normal.İçide bayağı temiz yarında bir peugeot servisine götürüp ekspertiz raporu alacam.Eğerkide anlaşırsak 17.500'e kapatmayı düşünüyorum.Bide Bu devir teslimde kaç para masraf çıkar ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shlsmn -- 28 Şubat 2010; 21:52:54 >
  • malesef esp ve asr yoktur.
    extremenvy yazmış zaten he şeyi.

ben 12v luk priz olayını söyleyeyim.
    bu ergonomi paketinin bir donanımıdır.
    yanlış bilmiyorsam bu pakette 12V luk prizin haricinde,

sürücü ve yolcu için ışıklı makyaj aynaları
    önde ve arkada kol dayama
    sürücü ve yolcu koltuğu altında çekmeceler
    arka koltuklar için 2 adet bardaklık
    ve yükseklik ayarı yolcu koltuğu da vardır.

ön kısımdaki çakmaklık economy modunda çalıştırılamazken arkadakinde herzaman enerji vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

malesef esp ve asr yoktur.
    extremenvy yazmış zaten he şeyi.

ben 12v luk priz olayını söyleyeyim.
    bu ergonomi paketinin bir donanımıdır.
    yanlış bilmiyorsam bu pakette 12V luk prizin haricinde,

sürücü ve yolcu için ışıklı makyaj aynaları
    önde ve arkada kol dayama
    sürücü ve yolcu koltuğu altında çekmeceler
    arka koltuklar için 2 adet bardaklık
    ve yükseklik ayarı yolcu koltuğu da vardır.

ön kısımdaki çakmaklık economy modunda çalıştırılamazken arkadakinde herzaman enerji vardır.

yalnış biliyomuşum demek ki :) ben 2003 model tecnoplus bulmuştum onda vardı sol arka koltuğun arka kısmındaydı da ondan yazdım.. bilgi için teşekkür ediyorum. malum bizim araçta öyle şeyler yok.. xr sonuçta.. ama sağolsun önceki sahibi zenon far ve kameralı park sensörü taktırmış araca, 16 cant yapmış bide ben aldığımda eklenecek bişiy kalmamıştı. bi yol bilgisayarlı sinyalkolu ekledim araca.. bu arada ben bişiy sorsam sunroof c.tesi yolda giderken kendi kendine açıldı bu nedendir acaba.. tşk ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Peugeot 206+ 1.4 Hdi Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç içinde kendine hakim olamayıp gaz çıkaran olursa otomatik açılıyor

Şaka bi tarafa soketini kontrol etmekte fayda var.

Benim de cam otomatiklerim sapıtmıştı.Açmak istersin tek tuş, açılmaz, kapatmak istersin bi cm yükselir durur...

Kontrol kartını temizleyince insana döndü :)

@shlsmn o kadar ezik vruk kadı kızında da olur.Hele ki istanbul aracı ise olmazsa olmazlardan.

Büyük kazası olmasın, küçük vuruk çiziklerden zarar gelmez .)

Yanlış anlama arkadaşın satıyor diye aranıza girmek istemiyorum da,

havayastıklarında döndürülen dümen aklında olsun.Can bu şakaya gelmez...
  • Yıllar önce arkadaşın polosunda, bir camı kapıyorduk öbür cam açılıyordu, ikisini birden kapıyoduk sunroof açılıyordu, en son hepsini birden açıp şovunu noktaladı, hiçbir kumanda kar etmedi bu noktadan sonra arkadaş da en son kafayı yiyip sunroofu yumruklarken görüldü, o an yetişilmekte olunan birşey olduğu için usulca oradan sıvışıldı akibeti bilinmemekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

Yıllar önce arkadaşın polosunda, bir camı kapıyorduk öbür cam açılıyordu, ikisini birden kapıyoduk sunroof açılıyordu, en son hepsini birden açıp şovunu noktaladı, hiçbir kumanda kar etmedi bu noktadan sonra arkadaş da en son kafayı yiyip sunroofu yumruklarken görüldü, o an yetişilmekte olunan birşey olduğu için usulca oradan sıvışıldı akibeti bilinmemekte

• Yanlış anlama arkadaşın satıyor diye aranıza girmek istemiyorum da,

havayastıklarında döndürülen dümen aklında olsun.Can bu şakaya gelmez...

Havayastıklarında dönen dümen derken neyi kastettin anlamadım. Açıklayabilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.