Şimdi Ara

chevrolet kalos iyi bir usta varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 2 gün önce kalos 2005 model 1.4sx aldım gri, parça konusunda usta konusunda güveneceğim tafsiye edeceğiniz usta varmı pendik çefresinde, ilk arabam ve acemiyim, ayrıca lastık acilen değişmesi gerekiyormuş ve iç malzemeler yıpranma var iyice bi elden geçirmek istiyorum tafsiyenizi bekliyorum, teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil34 -- 10 Ocak 2014; 3:39:15 >

• Çok iyi chevrolet opel uzmanı ustam var ancak avrupa yakasında maalesef size uzak.Bu arada hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    sağol Allah razı olsun.
  • ayıptır sorması kaça aldın hocam?

güle güle kullan tabiki de
  • syruse kullanıcısına yanıt
    2005 model 1.4sx 14.500 e aldım ama çok hor kulanılmış lastikleri değiştirdim daha da bi masraf lazım sanırım.
  • hayırlı olsun aracınız
    aldığınızda tüp var mıydı
    km kaçtı
    kazası boyası değişeni vs. var mı
  • STasdemir S kullanıcısına yanıt
    sağolun, evet aldığımda daha yeni tüp takılmıştı, km 104binde, sadece ufak çarpması varmış önden ve tavan bagaj kısmı hariç parça boyalar varmış. değişeni ise sol ön kapı sacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil34

sağolun, evet aldığımda daha yeni tüp takılmıştı, km 104binde, sadece ufak çarpması varmış önden ve tavan bagaj kısmı hariç parça boyalar varmış. değişeni ise sol ön kapı sacı

Ben de Sedanını aldım ama 17 ye sizin fiyatı görünce kazık mı yedik diye düşündüm. Benim aracın hiç bir kazası boyası yok tüplü 61 binde aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STasdemir S kullanıcısına yanıt
    hayrlı olsun güle güle kulanın çok iyi almışsınız, arabamı almadan önce sedanına bakmıştım 18.600 den aşağı inmedi ki çarpması boyası olduğu halde
  • cemil34 kullanıcısına yanıt
    sağolun siz de güle güle kullanın inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.