Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (287. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
464.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar chevrolet kullanıcısı olmaya dün başladım umarım sorunsuz günler geçiririz kendisi ile... ufak bir sorum olacak aveo hb 2010 model sahibi oldum aracın oto teybinde aux in girişi yanında bir adet mini usb girişi var. Bu giriş için bir kablo varmıdır nereden temin edebilirim ha tabi bir de bu kablonun iphone uyumlu olanı varmıdır bilgisi olan varsa çok teşekkür ederim şimdiden.
  • SİZE BİR SORUM OLACAK BENDEDE KALOS VAR 1. VİTESE GİRERKEN BAZEN ZORLANIYOR BU NEDENDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.EREN -- 5 Ocak 2010; 23:26:50 >
  • YANİ DEMEK İSTEDİĞİM NASIL BÖYLE YAPABİLİRİM...

kkarakoyun
    Teğmen

16 Aralık 2009, 10:12:38

quote:

Orijinalden alıntı: peacegs

sana jvc kd r306 tavsiye edeyim

Nerelerdesin ya ne zamandır girmiyosun foruma bu arada bende gördüğün teybi gidip aldığınıda hatırlatırım
    Chevrolet ve Jvc kardeşliği

CHEVROLET KULÜBÜ
    2006 Chevrolet Kalos HB 1.4 16V SX Gümüş Gri
  • ARKADAŞLAR HERŞEYİ ÇÖZDÜM FAKAT SİZE BİR SORUM OLACAK BENDEDE KALOS VAR 1. VİTESE GİRERKEN BAZEN ZORLANIYOR BU NEDENDİR
  • serviste vitesleri ayarlıyorlar, siz sorununuzu anlatın onlar halleder.

quote:

Orijinalden alıntı: M.EREN

ARKADAŞLAR HERŞEYİ ÇÖZDÜM FAKAT SİZE BİR SORUM OLACAK BENDEDE KALOS VAR 1. VİTESE GİRERKEN BAZEN ZORLANIYOR BU NEDENDİR
  • quote:

serviste vitesleri ayarlıyorlar, siz sorununuzu anlatın onlar halleder.

Zaten aracın 4yıllık bakımını yaptırdım.Triger kayışı, v kayışı, bujiler felan hep değişti. Bakımını yapan adam bujileri yukardan bırakmış yerine takarken araba tekliyodu benzindendir dedim devam ettim. Ertesi gün araba birden şahine döndü şahin gibi ses çıkarıyordu ve motor arıza lambası yanıyordu. Servise götürdüm hemen sorunu çözdüler fakat artık bu servise güvenim kalmadı açıkçası...Birde başka Chevrolet servisini deneyeceğim orda kesin sonuş alacağıma ve memnun kalacağıma inanıyorum.
  • Chevrolet ciler nerdesiniz forumu canlandıralım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.EREN

quote:

serviste vitesleri ayarlıyorlar, siz sorununuzu anlatın onlar halleder.

Zaten aracın 4yıllık bakımını yaptırdım.Triger kayışı, v kayışı, bujiler felan hep değişti. Bakımını yapan adam bujileri yukardan bırakmış yerine takarken araba tekliyodu benzindendir dedim devam ettim. Ertesi gün araba birden şahine döndü şahin gibi ses çıkarıyordu ve motor arıza lambası yanıyordu. Servise götürdüm hemen sorunu çözdüler fakat artık bu servise güvenim kalmadı açıkçası...Birde başka Chevrolet servisini deneyeceğim orda kesin sonuş alacağıma ve memnun kalacağıma inanıyorum.

Hocam,

Bujiler değiştiğinde yasal olarak, Servis size eski bujileri vermek zorundadır. Böylece siz değişip değişmediğini anlarsınız. Aman bundan sonra dikkat edin, eskilerini almayı unutmayın...

Saygılarımla...

• quote:

Hocam,

Bujiler değiştiğinde yasal olarak, Servis size eski bujileri vermek zorundadır. Böylece siz değişip değişmediğini anlarsınız. Aman bundan sonra dikkat edin, eskilerini almayı unutmayın...

Saygılarımla...

Bunu yeni duyuyorum.Söylediğiniz için çok tşk...Artık servisede güvenim kalmadı bunun için sanayide yaptırsam mı diye düşünüyorum çünkü orda arabana ne yaptıklarını görüyorsun fakat garanti yok.Servise gittim bujileri paşa paşa değiştirdiler...
  • Arkadaşlar 1.4 16 lacetti hp aracım var,ikinci bakımı(20000)geldi,bu bakımı yaptıran arkadaşlar nekadara yaptırdınız.
  • 20000 bakımını bilmem ama ben 49000 bakımını 980 TL ye yaptırdım
  • 980 ytl mi kardeş ne yaptın sen 50bindeki araca...Öyle 20000BAKIMI 380 400 CİVARI TAHMİN EDİYORUM
  • quote:

980 ytl mi kardeş ne yaptın sen 50bindeki araca...Öyle 20000BAKIMI 380 400 CİVARI TAHMİN EDİYORUM

Cidden öyle tuttu.Chevrolet parçaları, servisleri çok pahalı.Ekstradan da bir şey yaptırmadım.
  • ben de gectigimiz agustosta 49 bin km deyken aracın bakımını (özel servise) yaptırmıstım ama rutin bakımı 250 tl civarı tutmustu onun haricinde arka fren diskleri midir nedir frenlerle ilgili bi iki parcıyı da degistirdim toplamda 400 tl verdim triger setini de degiselim demisti usta ama ben o zaman icin gerek görmemistim. simdi triger icin yetkili servisten aldıgım fiyat 250 tl parca fiyatı 150 tl de iscilik 400 tl onumuzdeki ay trigeri de degisecegim.
  • Ben DE ESKİDEN KALOS VARKEN 30 BİN BAKIMINI 380YTL YE YAPTIRIYODUM
  • 400 tl felan verme servise ben otoparçasepetinden tirger seti(set sadece kayış değil kayış bilya vs..) 130tlye baskı balata setini(oda set sadece balata değil-balata ayna ve bilya v.s..) de 170 tl ye aldım dışarda ustaya 150 ye taktırdım ikisini şıır şıkır hiç sorunum yok hemde bu dediğim site kredi kartına 12 ay taksite kadar yapıyor boşa servislere para yedirmeyinnn..
  • M.eren bende aynı sorun var vitese geçerken hart diye geçiyor birde benim vites iyice laşkalaşmıştı vites mekanizmasını değiştirdiler 140 tl işçilik dahil zor geçme durumunuda baskı balata neden olduğunu söyledirler onuda değiştirdim sorun yok.
  • quote:

M.eren bende aynı sorun var vitese geçerken hart diye geçiyor birde benim vites iyice laşkalaşmıştı vites mekanizmasını değiştirdiler 140 tl işçilik dahil zor geçme durumunuda baskı balata neden olduğunu söyledirler onuda değiştirdim sorun yok.

Araba 52 000 de 65 000 de değiştireceğim.
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • Çok tşk ederiz...
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.