bende ,inş. bugun alacam karbon siyahı LS 2010 model..plaka biterse :) umarım pişman olmam alanların yasadıgı sorunları yaşamam...
EVET ALDIK YAVRUYU BAKALIM NASILMIS
ilk sürüşten gayet keyif aldım :)) bence hoş..pek ses gelmiyor benimkinden izolasyon gayet iyi..şimdilik :D
iyi bayramlar...
Tüm Chevrolet severlerin, Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım...
Umarım, Chevroletlerinizle daha nice, kazasız ve mutlu bayramlar geçirirsiniz...
Saygılarımla...
arkadaşlar ön fren balatalarını yeni değiştirdim; sonra samsun -ankara yaptım fren yapınca düşük hızda özellikle bir ıslık sesi duyuluyor sebebi ne olabilir acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: trojana
bu fiyatı blaupunkt yetkili servisi verdi. onların 4 x 50 çıkışına inanmayın hiçbiri blaupunkt un sesini veremez. Bende aracımdaki teybi değiştirmiştim yerine yine blaupunkt aldım. 60 a yaptırabiliyorsanız yaptırın, yeni alacağınızda o sesi bulamazsınız.
Çok haklıymışın dostum 4 x 50 çıkışın dışında ses kristali denen çok önemli bir parça varmışki arife günü tecrübelendim bu konuda.Media marketten 4 x 45 rms si olan kampanya ürünü goldmaster cd mp3 çalar aldım.Taktırdım bir ses var anlatamam bizim blaukpunt 4 x 40 olmasına rağmen goldmaster a göre resmen kükrüyor.Aracımda müzik tesisatıda var inanılmaz kötü bir fark oldu bass desen bass yok tizler en sonda ama boğuk.Baktım olacak gibi değil geri verdim ürünü jvc cd mp3 player aldım.4 x 50 çıkışlı bunun yanındada bizim blaukpunt sönük kaldı.Yani işin içinde tesisat varsa teyp te ucuza kaçmıycaksın bunu anlamış oldum.Herekeze iyi forumlar...
arkadaşlar bu araçların (kalos-aveo) aux girişi nerede acaba? teyp orijinal blaupunkt?
quote:
Orijinalden alıntı: alperen89
arkadaşlar bu araçların (kalos-aveo) aux girişi nerede acaba? teyp orijinal blaupunkt?
valla ona bende bakmıştım ama gözüme çarpmamıştı giriş fakat menüsünde vardı aux diye seçenek.Benim jvc de mesela ön panelinde girişi var.
arkadaşlar 2005 model kalosum var acaba buji hava filtresi polen filtresi ne kadar tutar değişimi bir fikri olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: bohr
arkadaşlar 2005 model kalosum var acaba buji hava filtresi polen filtresi ne kadar tutar değişimi bir fikri olan var mı?
buji bosh marka 4 tırnak performans bujisi taktırdım 45 tl.hava filtresi 25 tl polen filtresi 20 tl.benzin ve yağ filtresi 20şer tl civarı.
MERHABA
REZZO MODELI NASIL SIZCE ? 15 000 17 500 TL YE 75 000 KM 50 000 KM FELAN VAR 12 000 TL YE FELAN BULUNABILIRMI ACABA
Ne olur yapma Rezzo çok çirkin bir araba ya... :)
Chevrolet'ten uzak durun. Güney Kore'de Daewoo fabrikasında üretilen araçlarda düşük kalite malzeme kullanlıyor. Beş sene önce aldığım Chevrolet Rezzo takır takır takırdıyor,çatır çatır çatlıyor. Her yerinden ses geliyor,motor performansı düşük,plastik aksamı çatlıyor. 2004 model araba şimdiden hurdaya döndü. Ön konsol her yerinden çatladı. Ön cam yakında yerinden çıkacak. Kimseye tavsiye etmiyorum. Gidin daha güzel bir araba alın. Tecrübe ettim,duygusal davranıp benim Chevrolet'im iyi demeyin,aynı fabrikanın ürünü dökülüyor,paranızı heba etmeyin,kolay kazanılmıyor.
Bizim araçlarımız çok şükür dökülmedi, fakat rezzoyu tipinden dolayı bende beğenmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Aslanbattalgazi
Chevrolet'ten uzak durun. Güney Kore'de Daewoo fabrikasında üretilen araçlarda düşük kalite malzeme kullanlıyor. Beş sene önce aldığım Chevrolet Rezzo takır takır takırdıyor,çatır çatır çatlıyor. Her yerinden ses geliyor,motor performansı düşük,plastik aksamı çatlıyor. 2004 model araba şimdiden hurdaya döndü. Ön konsol her yerinden çatladı. Ön cam yakında yerinden çıkacak. Kimseye tavsiye etmiyorum. Gidin daha güzel bir araba alın. Tecrübe ettim,duygusal davranıp benim Chevrolet'im iyi demeyin,aynı fabrikanın ürünü dökülüyor,paranızı heba etmeyin,kolay kazanılmıyor.
Kolay Gelsin Chevrolet Kalos 1.4 - 16v Otomatik Vites araç sahibiyim.
Bursa Neskar Chevrolet Servis'de bu hafta içinde Landi Renzo Kit Taktırdım.
Araç çekişi benzine göre biraz daha performanslı. Şuan benzin-lpg çalışması arasındaki fark motorun biraz daha gürültülü çalışması
Araç sabah çalışınca 200-500m sonra lpg'ye kendisi geçiş yapıyor.
Gün içinde kullanımda motor sıcaklığına göre lpg geçiş süresi çok daha kısalıyor. hatta en kısa 5-10 sn sonrasında gaza geçiş olarak görüldü. Bir aylık kullanım sonrası LPG tüketim bilgilerimi ve diğer tecrübelerimi de paylaşmaya çalışırım.
Hiçbir Chevrolet'i beğenme,Calos,Rezzo,Cruzue,Aveo hepsi Güney Kore'de aynı fabrikada üretiliyor.Amerika'da üretilenlerden çok farklı,daha düşük kalitede. İlk zaman iyi gibi görünür ama,kadranda kilometreler çoğaldıkça sorunları görürsün. İyi araba yolda belli olur,vitrinde değil.
Chevrolet sürücülerine tüm kulüp üyelerine kazasız iyi sürüşler dileklerimle;Arkadaşlar chevrolet 2010 model aracı olan arkadaşlardan yanıt beklemek için yazıyorum.sıfır aldığım aracımı 13 km de gelen seslerden dolayı servisine götürdüm ama netice alamadım aracım 1235 km ye ulaştı sanki Demir tekerlekli At arabaları vardı eskiden bilirmisiniz onlar benim aracımın yanında daha sessiz kalıyo üretici firma ve servisler tüm chevrolet araclarda bunların kullandıkca dahada çok olacağını söylüyorlar nasıl bir anlayış nasıl bir pazarlama anlayışı bu araçların alt takımlarına bi çare bulunmazmıki sizler nasıl kullanıyosunuz ne gibi önlemler aldınız düzelme olasılığı olmadığına göre kulüp üyeleri hiç seslerini çıkartmıyormu motor performansı aracın dizaynı gayet güzel ama alt takımlardan çok ama çok rahatsız eden seslerden dolayı chevrolet aracımı kullanmaktan nefret ediyorum aracı alırken satıcı firma ile üretici firma bu seslerin kesilemiyeceğini sizlere söyledilermi bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız mutlu olacağım tüm kulüp üyelerimize saygılar sunarım kazasız huzurlu günler dileklerimle
quote:
Orijinalden alıntı: Aslanbattalgazi
Hiçbir Chevrolet'i beğenme,Calos,Rezzo,Cruzue,Aveo hepsi Güney Kore'de aynı fabrikada üretiliyor.Amerika'da üretilenlerden çok farklı,daha düşük kalitede. İlk zaman iyi gibi görünür ama,kadranda kilometreler çoğaldıkça sorunları görürsün. İyi araba yolda belli olur,vitrinde değil.
Dostum aracım 2006 model kalos.43000 kmde aldım aracı şu an 96000 kmde.56000 kmde sıralı sistem lpg taktırdım 40000 kmdirde lpg de kullanıyorum.Araç periyodik bakımları dışında en ufak bi sorun bi masraf açmadı bana.Aracımdada en ufak bi ses yok.Aracımla aynı model 1.4 bi corsayla kıyaslandığında motor dizayn ve donanım olarak daha üst seviyede sadece plastik aksam daha geride ama bariz bi şekilde değil.Araçların korede üretildiği doğru fakat orda üretilmesi kötü olduğu anlamına gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: MFT1954
Chevrolet sürücülerine tüm kulüp üyelerine kazasız iyi sürüşler dileklerimle;Arkadaşlar chevrolet 2010 model aracı olan arkadaşlardan yanıt beklemek için yazıyorum.sıfır aldığım aracımı 13 km de gelen seslerden dolayı servisine götürdüm ama netice alamadım aracım 1235 km ye ulaştı sanki Demir tekerlekli At arabaları vardı eskiden bilirmisiniz onlar benim aracımın yanında daha sessiz kalıyo üretici firma ve servisler tüm chevrolet araclarda bunların kullandıkca dahada çok olacağını söylüyorlar nasıl bir anlayış nasıl bir pazarlama anlayışı bu araçların alt takımlarına bi çare bulunmazmıki sizler nasıl kullanıyosunuz ne gibi önlemler aldınız düzelme olasılığı olmadığına göre kulüp üyeleri hiç seslerini çıkartmıyormu motor performansı aracın dizaynı gayet güzel ama alt takımlardan çok ama çok rahatsız eden seslerden dolayı chevrolet aracımı kullanmaktan nefret ediyorum aracı alırken satıcı firma ile üretici firma bu seslerin kesilemiyeceğini sizlere söyledilermi bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız mutlu olacağım tüm kulüp üyelerimize saygılar sunarım kazasız huzurlu günler dileklerimle
Böyle bir ses var ve yetkili servis bu seslerin artacağını bişey yapılamayacağını söylüyor hemde sıfır arabada.Çok ilginç gerçekten.
Merhaba arkadaşlar! Foruma yeni katıldım.2005 model Chevrolet Kalos sport 1.2 sahibiyim.Arabam 120 binde ve benden başkası kullanmamıştır.Araç konusunda sorularınıza yardımcı olabilirim.