Şimdi Ara

chevrolet tavsiye edermisiniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• alabilirsen cruze al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef aşıyor hocam bütçe max. 21
  • Merhabalar, tavsiyeden ziyade kendi yaptıklarımı anlatacağım. iki Kalos kullandım 1i sedan manuel biri hb otomatik. 2 Aveo kullandım biri sedan manuel biri otomatik son kasa. Bütün araçlardan memnun kaldım. Ufak tefek arızaları ve bakımları oldu ancak hiçbiri arabaya özgü değildi. Su deposunun çatlaması, klima bakımı, balata vs. değişimi. Şuan kullandığım araç Aveo LTZ 2012 HB otomatik 37.000KM deki aracı 32.200TL ye aldım. LPG yi taktırdım. 4bin KM yaptım. İyi ki almışım diyorum gerçekten memnunum. Şehir içi 25 kuruş yakıyor. Uzun yolda ne yakacak bu hafta göreceğim :)

Özellikle Kalos Sedanların 94bg manuel olanları gerçekten iyi gidiyor ve Chevrolet'nin araçlarının içi diğer araçlara göre daha geniş incelemenizi tavsiye ederim. Yakıt konusunda da LPG lilere bakarsanız en iyi seçenek olur.
  • ben de eşimin 2012 ltz aveo otomatik hb sinden acayip memnunum. bu keyfi ve güveni verebilecek tüm arabalar bu arabanın fiyatının iki katı şu anda.
  • iş yerinde arkadaşalr alma bulaşma fln deyince soğur gibi oldum da sanırım bana göre bi araba olacak. peki bu avrupadan çıkma durumu parça sorunu/ usta bulamama gibi bi duruma sebep olur mu ?
  • Kullanmayanlar çamur atar Chevy ye genelde, kullananlar memnundur.

Ben 2009 Aveo HB otomatik kullanıyorum 6 senedir memnunum gayet :) ama biraz zorlarsanız yeni kasa Aveo almanızı kesinlikle öneririm, bizim eski aveolarla alakası olmayan, sınıfının en Güvenli ve donanımlı Arabası.

Arabalar motor şanzıman ve diğer parcalar olarak opeller ile ayni Parçalar kullaniliyor bu yuzden Parça sıkıntısı cekmezsiniz. Zaten Chevrolet 2025 yılına kadar resmi olarak Parça v.s desteği sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 20 Ağustos 2015; 15:57:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    16 binde 32 bin tlye aldım. Sedan ltz otomatik. Şimdi bakıyorum uçmuş fiyatlar. 35 bin lira teklif eden var ancak su ortamda satmak istemiyorum.

Benzinli 10 lt yakiyor. Lpg düşünmüyorum ama cok yakiyor meret

• werrol kullanıcısına yanıt
    Lpg nasil dostum sikinti çıkardımi acaba. Kaca patladi ve hangi marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: tt.us
    bütçe max. 21

Nissan düşünürseniz maxima öneririm.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-limuzin-konforu-207891386/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 20 Ağustos 2015; 16:17:14 >
  • Bütçene göre çok güzel Astra G ler var bakabilirsin.

Sağlamlığını ben test ettim, sorun yok
  • 2008 chevrolet aveo kullaniyorum yaklasik 2.5 yil oldu.Kesinlikle tavsiye ederim.Genel bakim disinda bir sikinti cikarmadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Lpg nasil dostum sikinti çıkardımi acaba. Kaca patladi ve hangi marka.

Nette arastirirken cok fazla LPG sikayeti gordum. Tamamen farkli arac ve LPg firmalarinda bile. Titreme stop vs. Tanidik araciligi ile uygun fiyata 1600 landirenzo taktirdim. Hicbir sorun yasamadim. Klima arti lpg olunca haliyle biraz performans gidiyor o kadar :) 40 45 kurus benzin yakarken 25 kurusa dustu. Memnunum.

• İki senedir 2009 aveo sedan var.Diğerlerine göre iç hacmi bana geniş geldi bagaj da iyi.Özellikle ön camın büyük oluşu iyi görüş sağlıyor.Sürüşüde zevklidir,uzun yolda konforlu ve sessizdir.Motor sesi titreşim vesayire hissettirmez kolayca,konforludur. Kısacası aynı fiyat diğer araçlara gore daha iyi,parasının hakkını verir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.