Şimdi Ara

CHEVROLET YENİ AVEO TAKIMI (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.845
Cevap
24
Favori
130.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam , aveocular araçlardan memnun ses çıkmıyor bizim bir whatsapp grubu var 40 kişi kadar çoğunluk İstanbul da isterseniz sizide eklettirim , orda her telden muhabbet oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeze kazasız belasız yolculuklar diliyorum gecen hafta 2012 aveo 1.3 lt aldım. palio dan sonra arac on numara sadece parca sıkıntı diye dusundum parcacılar aveo diye sorarsan yuksek fiyat yada yok deniliyor ama elinde parca ile parcacıya gidersen daha uygun fiyata bulabiliyosun. sadece vites topuzu bulamadım ankarada :( onuda cinden verdim

sizden yardımcı olmanızı diliyorum
    ilk sordum debriyaj sert geldi bana
    birde bakım yapdırdıkdan sonra yakıt artı 7 litrenin altına düsmedi (toplamda 125 km yapdım bu arada) depoyu full ledim 3 cizgi dusdu 125 km de normal gelmedi bana yarın bir daha full tekrar bakacam kac litre yakdıgına sell den aldim mazotu
  • arkadaslar aveo lt de teyp kodu varmıdır.
  • musases M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun , parça konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum opel ile hocam ortak platform parça kullanıyor , bu arada 7 litre biraz fazla gibi gerçi kışta geldi soğuk ve kısa mesafede dizel fazla yakar , birde daha önceki aracınız benzinli ise alışana kadar biraz zaman geçer , debriyaj yayı biraz sert normalde . ayrıca teyp koduda istemiyor

• tesekkurler bu hafta sonu uzun yol yapcam dizel arac 1.3 lt diger sorunumda yedek su deposundan kapakdan su kacırıyordu yeni kapak aldım bu seferde deponun fazla suyu atma yerınden su atıyor. bu sorunu yasayan varmı
  • su akıtma sorunu cözdüm bidonla kapan arasında tırnak varmıs tırnak kırılmıs fazla sıkıyomusum kapagı sorun cözüldü. yakıt hala 7 litre onuda cözecem parasına göre on numara araba 1.3d lt moıdedi partekul filtresi birde enjeksiyonları temizletcem arabam 160 binde 2012 model cekiş motor sesi güzel usta yinede enjeksiyon ve partekül temizleyelim dedi 160 bin oldugu icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: musases

herkeze kazasız belasız yolculuklar diliyorum gecen hafta 2012 aveo 1.3 lt aldım. palio dan sonra arac on numara sadece parca sıkıntı diye dusundum parcacılar aveo diye sorarsan yuksek fiyat yada yok deniliyor ama elinde parca ile parcacıya gidersen daha uygun fiyata bulabiliyosun. sadece vites topuzu bulamadım ankarada :( onuda cinden verdim

sizden yardımcı olmanızı diliyorum
    ilk sordum debriyaj sert geldi bana
    birde bakım yapdırdıkdan sonra yakıt artı 7 litrenin altına düsmedi (toplamda 125 km yapdım bu arada) depoyu full ledim 3 cizgi dusdu 125 km de normal gelmedi bana yarın bir daha full tekrar bakacam kac litre yakdıgına sell den aldim mazotu

Hocam hayırlı olsun , kazasız belasız inşallah.

Ayıptır sorması kaça aldınız ? geçen hafta ben de 2013 modelini 37k 'ya aldım. sedan .

• SİZEDE HAYIRLI OLSUN
    35000 BİN ALDIM 160 BİNDE TEK DERDİ VAR KAPAKDAN HALA SU ATIYOR DEPODA SU KALMIYO ARABA SOGUYUNCA DEPODA SU OLUYOR DEPOYU DEGİŞTİRCEM ANKARADA USTA ONERECEK KİM SE VARMIDIR. BİRDE SU DEPOSU YUVARLAKMI SİZİNKİLERİN YOKSA YATAYMI
    YAKITTA UZUN YOLDA BASTIM 4.7 DÜSTÜ 95 LE 170 KM HIZLA COGUNLUK 110 KM HIZDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: musases

SİZEDE HAYIRLI OLSUN
    35000 BİN ALDIM 160 BİNDE TEK DERDİ VAR KAPAKDAN HALA SU ATIYOR DEPODA SU KALMIYO ARABA SOGUYUNCA DEPODA SU OLUYOR DEPOYU DEGİŞTİRCEM ANKARADA USTA ONERECEK KİM SE VARMIDIR. BİRDE SU DEPOSU YUVARLAKMI SİZİNKİLERİN YOKSA YATAYMI
    YAKITTA UZUN YOLDA BASTIM 4.7 DÜSTÜ 95 LE 170 KM HIZLA COGUNLUK 110 KM HIZDA

Öneri üzerine Şaşmazda Yasin Ustaya (Seçim Opel) gitmiştim. Ustalığı iyi büyük bir opel/chevrolet servisi. Nakit çalışıyorlar sadece. Seçim Opel olarak bulabilirsiniz.
  • Selamlar

Geçen hafta ikinci el aldığım aracıma detaylı temizlik yaptım pazar günü tertemiz oldu yanlız bir tek sedan aracımın 3.stop lambasının olduğu yer tozlu ve kirli kaldı elim girmediği için. Bu arkadaki pandizotu sökmenin kolay yolu var mı ? 1 saat uğraştım çıkmıyor yerinden . alttan bakınca bagaj tarafında 2 ve içeride koltukları yatırınca 2 adet olarak toplamda 4 adet mavi renkli plastik klips var. Bunları çıkarsam da pandizot gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

CHEVROLET YENİ AVEO  TAKIMI

Bir de dün akşam internetten aldığım sustalı anahtarlığa , eski anahratlığın içini taşıdım süper oldu tertemiz. ;) aldığım ürün şu :https://urun.n11.com/diger/chevrolet-cruze-anahtar-kumanda-kabi-sustali-anahtarlik-aveo-P220836983

Bir tane daha alsam sustasız ikinci anahtar uyar mı acep ? daha küçük 2. anahtar , devresi de farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 6 Aralık 2017; 8:16:20 >

• Merhaba

0 olarak aldığım ve büyük memnuniyetle binmeye devam ettiğim Aveo sedan 1.3 D lt aracımda size bir yağ önerisinde bulunacağım.

Castrol 5w30 c3 dexos2 onaylı yağ.Mobilde kullandım,gm marka kendi yağını da kullandım ama ne çekişte,ne sessizlikte ne de tüketimde Castrol'ün hissettirdiği gibi hissettirmediler.

0 araç fiyatlarının kontrolsüz tırmanmaya devam ettiği şu dönemde,Şu an bile satışta olsa sınıfının en fiyat performans arabası diyebileceğimiz Aveolarımızın kıymetini bilelim derim.

Kalın sağlıcakla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibarı ile aracımı satmış bulunuyorum 4.5 yıllık birlikteliği noktalandırdık ,arkadaşlar kazasız belasız araçlarınız ile mutlu seneler dilerim
  • kapakdan su atması olayı devam ediyor conta yakma suda hafif kaynama var. dizellerde conta yakma olayı kronikmidir basına gelen varmıdır.birde fan tek kademe mi calısıyor
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun Kaan hocam.hayırdır neden yolları ayırdınız aveo ile?
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    2 sınıf üste geçecem hocam fırsat aracı kolluyorum evde bir araç daha var sıkıntı olmuyor
  • 2013 model 1,3 d aracımda fren basılı kalması problemi yaşıyorum
    daha doğrusu fren ışıgı sönmüyor balatalarda kasıntı olduğunu farketmedim
    bu sıkıntıyı yaşayan çözüm bulabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilmi

2013 model 1,3 d aracımda fren basılı kalması problemi yaşıyorum

Hocam buna benzer konu chevrolet forum sitesinde geçmişti, çözüm sağlayan fren pedalına bir yay daha taktırıp ustasına gresle de pedalı yağlatmış sorun düzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

quote:

Hocam buna benzer konu chevrolet forum sitesinde geçmişti, çözüm sağlayan fren pedalına bir yay daha taktırıp ustasına gresle de pedalı yağlatmış sorun düzelmiş.

nasıl bir yay acaba örneği varmıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

quote:

nasıl bir yay acaba örneği varmıdır?

Bilemiyorum hocam nasıl bir yay ama asıl olay pedalın yağlanmasıydı , ikinci yayı sırf içi rahat etsin diye takmış usta hikayesine göre.

google dan aratın ilgili forum linki çıkacaktır ben forumdan baktım bulamadım.

aracımı ilk aldığımda bana da biraz garip geldi , geri bırakırken nazlı geliyordu. Lastikleri değiştirmeden önce balataları değitiştirdim daha iyi oldu fren pedalı şimdi hızlı geliyor. Ama hemen gelmiyor eski aracıma göre. Ben de bir ara uğradığımda yağlatacağım.

fren balata markası VEKA taktı usta 70TL gayet güzel dedi , ben de beğendim dengeli bir frenajı var.

• ben aracımı servise bıraktım arıza tesbiti yapacaklar 3 gün sürer dediler
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.