Şimdi Ara

Chinese Bow Skiller Hakkında Yardım lutfen!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 100 pacheon 100 fire diger 100 u ne olarak kullaniyim light mi cold mu Bi yardımcı olur musunuz ?

• Ben dayanıklı bir char olmak istiyorum, 2 vs 1 yapmak istiyorum dersen cold. Orta halli bir char olmak istiyorum birazda hızlı olsun diyorsan lght.

Bir bowman sahibi oalrak benim sana tavsiyem cold açman yönünde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 4 Ağustos 2009; 23:33:23 >
  • Cold yapıp garment giyebilir veya Light yapıp pro.. set giyebilirsin.Tercihim Cold.
  • Ya soyle dusunuorum light acarsam el yakma ile daha fazla damage alirim ama bir yandan da cold un verdigi pyschal defanslar var Snow shield falan
  • light ı 80 yapıp cold u 20 yapabilirsin
  • Örnegin 60 light 40 cold veya ne biliyim misal ne olabilir o tarzda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay

Örnegin 60 light 40 cold veya ne biliyim misal ne olabilir o tarzda

Öyle yapıcağına 3. sikil ağacını hiç kullanma. 60 light sana hiçbirşey vermez ( adam gibi) 40 colddan gelcek defanslada hiç bir şey yapamazsın. 100 COLD YAP al %100'lük durugunu krallar gibi yap pvp'ni. Skillerini çorba gibi yaparsan herkezin altına yatarsın haberin olsun.

Cold açsan bile garment önermiyorum, protector set ideal.. Tabi blader kesmek istiyorsan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 4 Ağustos 2009; 23:51:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok ben 35 e kadar light vermistim skiller falan acik neyse kapatam onlari cold aciyim da neden garment yerine pro onu anlamadim ??
  • Dostum ben yeni açtım pacheon farmlı 50 Lv oldu ama 52 lvl fire-light ı 52 lvl fire-force ları alıyorum. cold-fire yapar garment giyersen gerçekten tank gibi bi char oluyorAçtım pişman değilim sen de pişman olmassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Dostum ben yeni açtım pacheon farmlı 50 Lv oldu ama 52 lvl fire-light ı 52 lvl fire-force ları alıyorum. cold-fire yapar garment giyersen gerçekten tank gibi bi char oluyorAçtım pişman değilim sen de pişman olmassın.

Hmm peki el yakma yi cold mu fire mi yaptin ?
  • Çift el yakma sp yeter diyorsan.. kasarken cold,savaş pvp vb fire
  • 100 Pacheon(Bicheon / Heuksal) - 20 Cold - 80 Light - 100 Fire

İddia ediyorum en iyi Chinese Str build'i..
  • bnce en mantıklı build full str bow Fire Cold neden diorsan fireın gücü snow unda defansı vs... tam bi tank çar oluyorsun
  • Snowu da str charda fazla abartmamak lazım wizz bir vuruyor mp bitiyor skill basamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Snowu da str charda fazla abartmamak lazım wizz bir vuruyor mp bitiyor skill basamıyorsun

%25 ' lik snow kullanıyorum. Bir kere bile pvp'de mp sıkıntısı çekmedim. 7/1 hybrid yaptım yapılandırmayı.. El yakma konusuna gelince henüz deneme fırsatım olmadı fakat 98 cold / imbuesi çok feci donduruyor diyorlar. Ben 2 sinide açıcam eskiden cold el yakma açıktı 5 level yukarıdaki adamları kesiyordum. garment giyersen nukerlere yatmazsın ama bladerlerede fazla dayanamazsın. Defansı en ideal şekilde ayarlamak istiyorum diyorsan
    100 pacheon/100 fire /100 cold Protector set .

• Fire aç armor giy.Classic.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.