Arkadaşlar benim 94Lv Nuker'im var. Yapılandırması 94 Fire + 92 Light + 92 Cold FF sadece Nukeler ile kasıodm ancak setim sağlam bluelara sahip olmadığı için bicheon açmak istedim Nukelere mp yetiştiremiyorum ve Cave'e gidip gelmek çok zor oluyor... [Not: char. full int ]
Ne yapmalıyım?
- Cold Fire Bicheon [ sanırım bu durumda hybrid olmalı ] - Fire 100 Cold 60 Light 40 Bicheon 100 - Fire Light Bicheon - Yada başka bir build [ Heuksal // Spear'da olabilir..]
İnt bir karekter icin en gereksiz skill Fredir. Olmassa olmazları Cold ve ligh kesinlikle şart. Cold Defans icin Ligh özellikleri saymakla bitmez zaten.. Wepon skili icin Bicheon en iyisi dene bilir Heuksal acanda cok tur fakat cok sağlam bir set yapman gerekir heuksal icin..
Fire' nin Nuke leri çok etkili ve el yakması nın çok yüksek mag. atağı var ayrıca FF olduğu için kapamam imkansız.. Mag. Def. var ve phy atack arttıror.
Bu konu baya bi tartışıldı forumda. Bence konu açmadan önce forumu şöle bi gezersen baya verimli şeyler bulabilirsin.
100 cold 100 light 100 bicheon
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
Fire' nin Nuke leri çok etkili ve el yakması nın çok yüksek mag. atağı var ayrıca FF olduğu için kapamam imkansız.. Mag. Def. var ve phy atack arttıror.
Yapmak istediğin yapılandırma ile sadece mob kesersin Fire yi kapaman şart .. Ligh da koşma+parry ratio+ magical vuruşu %18 artıran skill var. Cold defans ve snow icin şart. Firenin faydaları bu skill ler karşısında sonuk kalır.Fire Str char lar icin olmassa olmazdır..
teşekkürler ama; Ya ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz Fire kapatamam 200000 tane cursed heart toplayamam..
Fire kapamadan ne yapabilirim onu öğrenmek istiyorum sadece onun dışında Fire kapa yazcaksanız yazmayın kapayamam.
@AMD-123 linki yollada bende öğreniyim.
Peki Fire olan nuker yapılandırması yok mu hiç? Okadar videolar ss'ler gördüm oyunda karakterler gördüm 96Lv Meteoru atan..
Bizim serverda Hera yane Fire-cold-bicheon olan 2-3 tane Full int nukerler mevcut...ve baya iyi bir şekilde pvp olsun kasarken olsun iş yaptıklarını gördüm...ama arkadaşın dediği gibi light-cold-bicheon benimde sana önerceğim bir builddir..
Light-Cold-Force'da önerebilirim.Çok değişik ve eylenceli bir builddir...
quote:
Orijinalden alıntı: ArgeSsS
100 cold 100 light 100 bicheon
Öneririm. . .
Gerçek bir nuker 100 cold - 100 fire - 100 light olanınıdır. sonucda chınese nuker - Eu wızard gıbı. ama benım onerebılecegım zevklı olan 100 spear - 100 cold - 100 fire kasarken swort kullan pvp de separ yerı geldıgı zaman spear ıle kasabılırsın mesela farm yapıyorsan dusuk lv de kendınden dusuk lvde farm yaparken...
Lightnin'de mag atack2ı %18 arttıran buff olduğu için fire'dan daha çok mag atak vurmanı sağlıyor.Cold zaten int char için olmazsa olmaz.Yani Lightning-cold-bicheon.
Eğer bicheon açacaksan fireyi kapaman lazım çok -si var fireyin. En iyisi light + cold + bicheon ayrıca 60cold 40light fasa fisolarına da girme charı berbat edersin.
yardım eden herkese teşekkürler cold fire bicheon açıcam..
100 bicheon 100 cold 100 fire yap bence benm çarımda full int gerçi benmki heuksal ama olsun oyundan arklar var iyiki fire açmışım diyen kimisi lihgt diyo ama salla cold uda kesın aç kolay gelsın
quote:
Orijinalden alıntı: tonntini
100 bicheon 100 cold 100 fire yap bence benm çarımda full int gerçi benmki heuksal ama olsun oyundan arklar var iyiki fire açmışım diyen kimisi lihgt diyo ama salla cold uda kesın aç kolay gelsın
sağol
quote:
Orijinalden alıntı: djsisse
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
Arkadaşlar benim 94Lv Nuker'im var. Yapılandırması 94 Fire + 92 Light + 92 Cold FF sadece Nukeler ile kasıodm ancak setim sağlam bluelara sahip olmadığı için bicheon açmak istedim Nukelere mp yetiştiremiyorum ve Cave'e gidip gelmek çok zor oluyor... [Not: char. full int ]
Ne yapmalıyım?
- Cold Fire Bicheon [ sanırım bu durumda hybrid olmalı ] - Fire 100 Cold 60 Light 40 Bicheon 100 - Fire Light Bicheon - Yada başka bir build [ Heuksal // Spear'da olabilir..]
arkadaşım COLD'da MP DAMAGE AZALTICI VARDIR YANI AZ MP HARCARSIN GOREMEDINMI 90 üstü seviye olmuşsun haleen daha klasık nukker kasıonuz ya..
Sen bi oyunu öğrende ona göre yorum yap bence o skill vuruşları mp den düşer ve skill bastığımızdada mp gerektiği için yetersiz kalıyor.