bizim accredited g5 (normal grademiz g1) clanımız war ve uzun pelerinli bi allymiz war. Ben pelerini accrediteddeki boyama panelinden renk seçip onayladıgımda you dont have authorization purchase a cape diye bir uyarı alıyorum nedeni nedir bunun
not:36k clan cont istiyor galiba bizde 100k np bagısı war toplam ama yapamadımbi türlü
Clan Point ile bağışlanan np farklıdır. Clan point yetmiyor olabilir. Clan penceresinden bakabilirsin 2 ayrı sayı var üstteki bağışlanan np alttaki clan point sanırım.
tam bilmiyorum ancak .. alyden alınan pelerinler renksiz ve sadece desenli oluyor... ve boyanmak istendiğinde boyanmıyordu sanırım yalnış ise düzeltin bende tam bilmiyorum.. çünkü bizim clanda boyayamamıştı ally pelerini
Ally pelerini boyanmaz diye biliyorum yanlışta olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
Ally pelerini boyanmaz diye biliyorum yanlışta olabilir
Acredit isen boyanır. VaTaN clanı royal g1 di ally si IVaTaNI acredit g3 dü 2 sindede charımız vardı 2 sininde pelerini damalı kırmızı idi...
Accredite clanı için ilk pelerinler 36k np ister ayrıca boyatmak içinde 36k np ister yani toplam 72k np istiyor.L.J in dediği alttaki puan ortalamadır..Toplam np/36 yı gösterir diye biliyorum (clanlar 36 kişilik olduğu için)..
Eğer boyalı accredite pelerinini aldıktan sonra royal bir klanın alyysi olursanız seçtiğiniz renkte uzun bir pelerininiz olur..Pelerinin şekli üst klanınızın pelerin şeklinde ancak rengi sizin seçtiğiniz pelerinin renginde olur..Eğer şu an ally iseniz bence bide allyden çıkıp deneyin..Önce renkli kısa pelerininizi alın sonra alyye girin..
önce accredited pelerin alıp boya sonra allye gir o siizn pelerinin uzunu olur
önce allyden çıkıp renkli pelerin alıp tekrar allyemi girmen lazım ne öle biliyorum belkide yanlıştır ama sen yinede tam bilen birinden ögrensen daha iyi olur bizim allyde bizimle aynı renk pelerin ama ally acredit g5 :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme