Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet59

Merhaba
    Yeni Astra J Edition 1.3 Dizel 95hp aldım bu araca nasıl bir uygulama yapılır Mehmet Bey gücü arttıralım ve tabi oluyorsa yakıtta düşsün

garanti dışı kalma gibi bir durum varmıdır?

Yeni aracınız hayırlı uğulu olsun.. Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.

Aracınızı 120hp yapabiliriz. Artan Düşük devir performansı size daha ekonomik sürüş imkanı sunacaktır.

Garantiniz etkilenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman2000

2011 captiva problem yakıt aracın gücünü fazla kullanmıyorum.
    Anladığım kadarıyla siz aracın beynine program atıyorsunuz.
    Hangi değerlerle oynuyorsunuz Pompa basıncını yükselterek mi yakı tkarışımını zenginleştirerek mi?
    Daha önce uygulama yaptığınız captiva varmı? Facede görebilirmiyiz.

Evet Captivaların ortak sorunu..

Chiptuning uygulayarak motorunuzun torkunu üretmeye başladığı devir bandını daha aşağıya çekiyoruz. Böylelikle daha az gaza basarak aracınızı yerinden kaldırıp, hızlandırabileceksiniz. Bu durum ekonomi yapmanıza olanak tanır.

Biz Ekonomi odaklı çalışmalarımızda genel olarak üreticinin araca uyguladığı tork limitasyonunu kaldırıp, çok düşük devir performansını arttırmak amaçlı yakıt basıncının erken yükselmesini sağlarız.

100 üzeri Captiva yapıldı, Face de ve Sitemde onlarcasını görebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: OR-PATİENCE

Sayın Gazihan 2010 Fluence 105 Bg DCİ chip sonrası 2013 16 130 bg DCİ değerlerini yakalarmı

çok rahat ykalar. Biraz tork eksiği kalsada en az onun kadar cevik olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Merhaba Mehmet bey, bende citroen c3 1.4hdi 68hp var ve performansından hiç memnun değilim. Acaba chip uygulansa nasıl bir performans artışı olur
    Bir de linkteki gibi ürünler var gerçekten bunlar işe yarıyor mu? Sizin yaptığınız işlemlerin ne gibi farkı var? Teşekkür ederim
    http://www.chiptunning.eu/citroen/190-chiptuning-citroen-c3-14-hdi-68-hp.html

Linkte tanıtılan ürün tarzı powerbox uygulamalarından çok Chiptuning daha faydalı olacaktır.

68hp lik aracınızı 92hp yapar performans sıkıntılarınızı ortadan kaldırırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

2008 model 1.4 tdi poloya sadece yakıt tasarrufunu düşünerek chip yaparsak,tahmini hp ve tork,yakıt tüketimi değerleri ne olur acaba?

95hp 255nm ile %12-16 arası yakıt ekonomisi elde edebilirsiniz..

@34UD5759 Nickli Barış Abimiz senelerdir programlanmış bir Polo Kullanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Merhaba hocam.

Ben de aracıma düşünüyorum.

206 1.4 HDi 68 hp.

İşlemle ne kadar bi güç artışı sağlanır ve fiyatı nedir??

Teşekkürler.

68 lik 206 lardan 92-95hp elde edebiliyoruz.Tork ise 225nm civarında olacaktır. 650tl tutar 1 saat sürer. Arzu ettiğiniz anda randevu alıp orjinal haline ücretsiz dönebilirsiniz. Yine istenildiğinde orjinal programınızın bir yedeğini size sunabiliriz. Uygulama öncesinde ve sonrasında Dinamometre ölçümleri ile belgelenir ve bu ölçümler size ücretsiz sunulmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

@chiptuning Merhaba

1-hyundai i30 dizel otomatik (2013) aracıma Chip tuning yaptırabilirmiyim?
    2-yakıt ekonomisi için en optimum değeri ne olur ?
    3-EGR iptali şart demişsiniz bunu yapmasak olurmu? Bu konuyu biraz açabilrmisiniz ?
    4-Benim Garantim devam ediyor 5 yıl dahada sürecek dolayısıyla servis tuning i anlayabilrimi? her servise gittiğimde orjinal yazılımımı yüklemem gerekecek?

Teşekkürler.

1 Tabiki yaptırabilirsiniz.
    2 Elde edeceğiniz yakıt ekonomisi Doğru Kullanımda %12 -15 dolaylarında olacaktır.
    3 EGR iptali şart değil, ama yapılsa iyi olur. Motor sağlığı için mühim. Bu konu önceki sayfalarda ve diğer başlıklarda detaylı olarak anlatıldı, arama çubuğunu kullanabilirsiniz.
    4 Servis araca yüklediğimiz programı farkedemez. Garantiniz riske girmz. Orjinal programa dönmenize gerek yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: rsase

Mehmet bey;

1,3Mjet doblo max powerbox kullanıyorum egr iptali düşünüyorum bunun bana avantajı veya dezavantajı ne olur ücreti nekadar olur egr iptali sonrasında araç dolu yokuşları çıkarken hissedebilirmiyim ?

geçen gün yazlıktan geliyorduk şileden şöyle bir kaba taslak hesap yaptım

1320 kg araç yolcular + bagaj 1894 kg intercooler prolemi olmadan önce 5 vites dip gaz çıkabiliyordu yokuşları egr yi iptal edersek aracta rahatlama olurmu yakıt tüketimine katkısı olurmu aracı tek kullanırken etkisini daha iyi anlarmıyım.

EGR iptali performans arttıran bir uygulama olarak düşünülmemeli. Motor sağlığını düşünüyoruz. Sakin kullanımlarda bir miktar ekonomi de kazandırabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

Merhaba 2008 1.2 otomatik clio hb arabam var chip taktırırsam tork beygir yakıt tüketimi ve maliyet ne olur

%12-15 dolayında verim elde edilebilir. 650tl tutar. tüketim %5 kdr düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanevren

Mehmet Bey,

Corolla 1.33 Life
    Maksimum güç 73/6000 KW/dd
    Maksimum tork 128/3800-3800 Nm/dd

Artis ne sekilde olur ve garantiyi bozar mi?

Simdiden tesekkurler.

Bu araçlara uygulayamıyoruz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Merhaba Mehmet bey, bende citroen c3 1.4hdi 68hp var ve performansından hiç memnun değilim. Acaba chip uygulansa nasıl bir performans artışı olur
    Bir de linkteki gibi ürünler var gerçekten bunlar işe yarıyor mu? Sizin yaptığınız işlemlerin ne gibi farkı var? Teşekkür ederim

Linkte tanıtılan ürün tarzı powerbox uygulamalarından çok Chiptuning daha faydalı olacaktır.

Kayseri'deki megachipse gittim ama yapamadılar, alt devirlerde sorun oluyormuş. Tekrar orjinal yazılım yüklendi, sorun nedir acaba?

• quote:

quote:

quote:

Kayseri'deki megachipse gittim ama yapamadılar, alt devirlerde sorun oluyormuş. Tekrar orjinal yazılım yüklendi, sorun nedir acaba?

Motor kontrol ünitenizin Bana kargolanması gerekiyor. Böylelikle Chiptuning uygulanabilir.

• Merhaba yeriniz tam olarak nerde taksit yapıyormusunuZ clio3 1.2lere daha önce chip yaptınızmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    EGR iptal ücreti ve
    Carbonclean ücreti ne kadar olur kart geçerlimi taksit seçeneği varmı ?

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

Merhaba yeriniz tam olarak nerde taksit yapıyormusunuZ clio3 1.2lere daha önce chip yaptınızmı

Merhaba

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir TEM Yanyol

Tatlısu mh. Akif İnan sk. No10 Ümraniye İST

02164711282

Evet 1 adet yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsase

EGR iptal ücreti ve
    Carbonclean ücreti ne kadar olur kart geçerlimi taksit seçeneği varmı ?

İyi çalışmalar.

Biz nakit çalışıyoruz.

Carbon Clean 75tl
    EGR iptali 250tl
  • Bu chip benzin&lpg"li araçlara oluyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osman2000

2011 captiva problem yakıt aracın gücünü fazla kullanmıyorum.
    Anladığım kadarıyla siz aracın beynine program atıyorsunuz.
    Hangi değerlerle oynuyorsunuz Pompa basıncını yükselterek mi yakı tkarışımını zenginleştirerek mi?
    Daha önce uygulama yaptığınız captiva varmı? Facede görebilirmiyiz.

Evet Captivaların ortak sorunu..

Chiptuning uygulayarak motorunuzun torkunu üretmeye başladığı devir bandını daha aşağıya çekiyoruz. Böylelikle daha az gaza basarak aracınızı yerinden kaldırıp, hızlandırabileceksiniz. Bu durum ekonomi yapmanıza olanak tanır.

Biz Ekonomi odaklı çalışmalarımızda genel olarak üreticinin araca uyguladığı tork limitasyonunu kaldırıp, çok düşük devir performansını arttırmak amaçlı yakıt basıncının erken yükselmesini sağlarız.

100 üzeri Captiva yapıldı, Face de ve Sitemde onlarcasını görebilirsiniz..

Ben antalyadayım bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.

• Lacetti 1.4 se aracima yapabilirmisiniZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

2008 model 1.4 tdi poloya sadece yakıt tasarrufunu düşünerek chip yaparsak,tahmini hp ve tork,yakıt tüketimi değerleri ne olur acaba?

95hp 255nm ile %12-16 arası yakıt ekonomisi elde edebilirsiniz..

@34UD5759 Nickli Barış Abimiz senelerdir programlanmış bir Polo Kullanıyor..

doğrudur yaklaşık 90bin kmdir ve 5 yıldır Poloyla mesut mutlu bir hayat yaşamaktayız, şükür hiç bir sıkıntım yok.. Mehmet sağolsun yaptığı işin arkasında ve ilgilidir..

benim uzun bir süredir yakıt ekonomisi veya top speed gibi bir kaygım-önceliğim yok açıkçası, neticede 1.4 hacimli 3 silindir fındık motorlu bir arabadan bahsediyoruz.. Polonun güncel tork ve hp değerlerini de bilmiyorum ama 2-3-4 viteslerde gaza bastığında arabanın kendini bir ileri atışı var ki böyle olduğunda benim 2 yaşındaki ufaklık arkadan "baba küçük küçük git" diye sesleniyor

İstanbul şehir içi dur-kalk trafikte de bu düşük viteslerdeki performans bana yetiyor, standart PoloTDI sürdüğümde farkı çok daha rahat görebiliyorum.. çok basitçe farkı şöyle ifade edebilirim, stock Polo ayağınıza ağırlık bağlayıp koştuğunuzdaki durum ve chipli Polo ise bu ağırlığı çıkarıp koştuğunuz durum oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 19 Ağustos 2013; 1:00:21 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.