Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chip tuning fiyatının maliyetine göre çok yüksek olduğunu düşünüyorum fiyat makul seviyelere düştüğünde deneyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

bende yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat bana şuan yüksek geliyor

artık ilerleyen zamanlarda yaptıracağım inşallah
  • 2012 dizel otomatik c4 için neler yapılabilir... teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan
    Chip tuning fiyatının maliyetine göre çok yüksek olduğunu düşünüyorum fiyat makul seviyelere düştüğünde deneyebilirim

Nedir bu işin maliyeti? Sadece bilgisayarın harcadığı elektrik mi? Yoksa içerisinde dükkan kirası, dükkana yapılan yatırım (alet edavat, dyno, bilgisayar, yazılım lisans ücretleri vs.), Stopaj, gelir vergisi gibi kalemler de dahil mi?
  • bir parçamı takılıyor maliyet ne? 1000lerce mühendis windowsu hazırlıyor 100 dolara satılıyor. onların maliyeti dahamı düşük
  • quote:

bir parçamı takılıyor maliyet ne? 1000lerce mühendis windowsu hazırlıyor 100 dolara satılıyor. onların maliyeti dahamı düşük

Evet bir maliyeti yok. Ama ticari giderleri var..

• valla ben fikrimi söyledim isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Bu chip benzin&lpg"li araçlara oluyor mu ?

japonlar hariç oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman2000

Ben antalyadayım bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.

antalya temsilcim size yol gösterecektir.

Chip Tuning Hakkında Herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoVeYouEZikk

Lacetti 1.4 se aracima yapabilirmisiniZ

daha önce denemedim. kontrol için getirirseniz bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

2012 dizel otomatik c4 için neler yapılabilir... teşekkürler

Bu otomobil için en uygun uygulama Chiptuning(remaping) dir.

biran önce yaptırmanızı tavsiye ederim, sonra kendinize neden daha önce yaptırmadım diy ekızacaksınız ((:
  • quote:

valla ben fikrimi söyledim isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz

fikirlere saygılıyız

ama bu iş ile ilgili hiçbişey bilmediğiniz ortada,

lütfen bilmediğiniz meseleler ile ilgili fikir yürütmeyin, özellikle benim konumda..
  • 70 beygirlik 1,3 motor albea için de chip yapılabiliyor mu? yapılıyorsa fiyatı ve ne kadar güç artışı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 24 Eylül 2013; 23:39:48 >
  • Merhaba

Sanirim yapilmiyor ama genede sormak istiyorum 2012 jazz fun cvt aracim var.

Herhangi bir guc arttirimi olabilir mi?

Hatta sadece torkta olabilir. Yokusta araba bagirmakta ama gitmemekte...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 tdı caddy manual ve dsg için kaç hp ye kdr çıkarılabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

valla ben fikrimi söyledim isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz

fikirlere saygılıyız

ama bu iş ile ilgili hiçbişey bilmediğiniz ortada,

lütfen bilmediğiniz meseleler ile ilgili fikir yürütmeyin, özellikle benim konumda..

Yeterince bilgim var fikrim isinize gelmedi diye yazarken sizden izin almam bence basit bir yazilim icin abarti para istiyorsunuz yinede isteyen yaptirir istemeyen yaptirmaz

• Opel astra 2007 hb 1.9 cdti var 120 bg
    280 nm tork aractan gayet memmunum. Sehir disi 5.3 civari aehir ici 7.8 yakiyor ne dersiniz chip uygulamasi yaptirilirmi ?

• quote:

Yeterince bilgim var fikrim isinize gelmedi diye yazarken sizden izin almam bence basit bir yazilim icin abarti para istiyorsunuz yinede isteyen yaptirir istemeyen yaptirmaz

Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış..

Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş... Ve onu 'Renklerin Ustası' anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş...

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş.....

Ranga Guru ise;

- Sen artık ressam sayılırsın Raciçi.. artık senin resmini halk değerlendirecek. diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kırmızı bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş. Raciçi denileni yapmış... Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor... Çok üzülmüş tabii. Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki.. Alıp resmi götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün olduğunu belirtmiş.

Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş. Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru... Ama bu defa yanına bir palet dolusu çesitli renklerde yaglı boya, birkaç fırça ile birlikte... Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmış...

Birkaç gün sonra gittiği meydanda görmüş ki resmine hiç dokunulmamış, firçalar da, boyalar da kullanılmamış... Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış..

Ranga Guru ise;

Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşabileceğini gördün...

Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı...

Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin... yapıcı olmak eğitim gerektirir... Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi...

Sevgili Raciçi mesleğinde usta olman yetmez, bilge de olmalısın.. Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın... Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur..

Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartışma.

• quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

70 beygirlik 1,3 motor albea için de chip yaplabiliyor mu? yapılıyorsa fiyatı ve ne kadar güç artışı oluyor?

Albealardan 18-20 hp ekstra elde edebiliyoruz.

650tl tutar ve 1 saat sürer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Merhaba

Sanirim yapilmiyor ama genede sormak istiyorum 2012 jazz fun cvt aracim var.

Herhangi bir guc arttirimi olabilir mi?

Hatta sadece torkta olabilir. Yokusta araba bagirmakta ama gitmemekte...

Malesef sandiginiz uzre yapılamıyor. Belki Ekomax.com.tr deki ürün ile bi miktar extra tork elde edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.