Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adil_57

2.0 tdı caddy manual ve dsg için kaç hp ye kdr çıkarılabilir..

177hp 420nm

Chip Tuning Hakkında Herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: tick1988

Opel astra 2007 hb 1.9 cdti var 120 bg
    280 nm tork aractan gayet memmunum. Sehir disi 5.3 civari aehir ici 7.8 yakiyor ne dersiniz chip uygulamasi yaptirilirmi ?

Bence yaptırın. Kıymetli bir arabanız var. Daha güçlü ve torklu olması kullanım konforunuzu arttıracaktır.
  • golf gt 1.4 tsi 170 hp 240 tork orijinal değerler yazılımdan sonra maximum alınabilecek değer nedir ? birde kaç çeşit güç değeri var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 27 Ağustos 2013; 16:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

280 nm tork aractan gayet memmunum. Sehir disi 5.3 civari aehir ici 7.8 yakiyor ne dersiniz chip uygulamasi yaptirilirmi ?

Bence yaptırın. Kıymetli bir arabanız var. Daha güçlü ve torklu olması kullanım konforunuzu arttıracaktır.

Kusura bakmayin cok soru soruyorum ama ortalama bi fiyat ne kadara gelir ? Birde chip uygulamasinin kulaktan dolma motora zarar verdigi dogrumudur? Yakiti etkilermi ?

Simdiden degerli bilgileriniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Bey , 2011 linea 1.3 90 hp multijet araç var.Aracın performansını sağlıklı bir şekilde artırıp yakıtı da az da olsa düşürmek istiyoruz.Kaç beygir ve tork olur bu araç?Kaç paraya olur bir de motor ömründe azalma olur mu?Bunu yaptıracak arkadaşım 1 hafta deneme süresi istiyor beğenirse parasını verip devam edecek...İkamet Samsun da bu arada.....
  • quote:

quote:

2.0 tdı caddy manual ve dsg için kaç hp ye kdr çıkarılabilir..

177hp 420nm

Arac dsg miydi acaba

• Mehmet ustam VW Golf MK1 veya MK2 turbo dizelli araçlara chip yapılır mı? 1500-2000 tl bütçeyle ne gibi iyileştirilmeler olur?
  • hocam mmerhaba... galerinizde göremedim kia sportage yeni kasa
    2012 sportage gdi motor 135hp 170 nm chip maliyeti nedir ,
    performans değerleri ne kadar arttırılabilir,yakıt ekonomisi olursa ne düzeyde olabilir
    çiğli/ izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfantom -- 31 Ağustos 2013; 21:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

golf gt 1.4 tsi 170 hp 240 tork orijinal değerler yazılımdan sonra maximum alınabilecek değer nedir ? birde kaç çeşit güç değeri var ?

Evet Farklı güçte yazılımlar uygulanabilir.. bence 200hp idealdir.
  • quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayin cok soru soruyorum ama ortalama bi fiyat ne kadara gelir ? Birde chip uygulamasinin kulaktan dolma motora zarar verdigi dogrumudur? Yakiti etkilermi ?

Simdiden degerli bilgileriniz icin tesekkurler.

650tl tutar. Aynı motor platformu 180hp ye kadar kullanıldı.. Yakıtı düşürürsünüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Mehmet Bey , 2011 linea 1.3 90 hp multijet araç var.Aracın performansını sağlıklı bir şekilde artırıp yakıtı da az da olsa düşürmek istiyoruz.Kaç beygir ve tork olur bu araç?Kaç paraya olur bir de motor ömründe azalma olur mu?Bunu yaptıracak arkadaşım 1 hafta deneme süresi istiyor beğenirse parasını verip devam edecek...İkamet Samsun da bu arada.....

110-115hp 255-265nm olur

SAMSUN la konuyu bi istişare edin. Ödemesi yapılmayan araba teslim edilmez normalde.

• quote:

Arac dsg miydi acaba

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

Mehmet ustam VW Golf MK1 veya MK2 turbo dizelli araçlara chip yapılır mı? 1500-2000 tl bütçeyle ne gibi iyileştirilmeler olur?

Malesef.. o paralara turbo takılır.. performans verileri 2ye katlanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfantom

hocam mmerhaba... galerinizde göremedim kia sportage yeni kasa
    2012 sportage gdi motor 135hp 170 nm chip maliyeti nedir ,
    performans değerleri ne kadar arttırılabilir,yakıt ekonomisi olursa ne düzeyde olabilir
    çiğli/ izmir

150hp 185-190nm 750tl %5-8 ekonomi mümkün.
  • Ben kendi aracıma taktırdım da Golf R'yi merak ediyorum. En fazla kac cekebilirsiniz bu aractan

• İyi günler Mehmet bey aracım 2012 Citroen C4 112 bg. e-hdi mcp.Yazılım yaptırmayı bayadır düşünüyorum ama yarı otomatik olduğu için çekiniyorum, aracımın tork sınırının 300 nm olduğu doğrumudur? ben açıkçası yakıt ekonomisi yerine canlı bir performans istiyorum aracın motoru zaten yeteri kadar ekonomik.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Ben kendi aracıma taktırdım da Golf R'yi merak ediyorum. En fazla kac cekebilirsiniz bu aractan

kac model ?
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

İyi günler Mehmet bey aracım 2012 Citroen C4 112 bg. e-hdi mcp.Yazılım yaptırmayı bayadır düşünüyorum ama yarı otomatik olduğu için çekiniyorum, aracımın tork sınırının 300 nm olduğu doğrumudur? ben açıkçası yakıt ekonomisi yerine canlı bir performans istiyorum aracın motoru zaten yeteri kadar ekonomik.Teşekkür ederim.

hep söylerim bu sanzuman otomatik değil, bildiğimiz manuel sanzuman.. sadece vites kolunu ve debriyajı robotlar kontrol ediyor. Bu arçlardaki uygyulamalarımız gayet sorunsuz. İyiki yaptırmışım diyeceğinizden eminim.
  • Mehmet Abi,

Özel mesaj alımını açabilir misin acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.