Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rahimavci

Hemen haaa e oburleri 50bg yükseliyor

Ne kasar tutar bedeli peki

500tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkangeze

Merhabalar,
    Konuyu nerdeyse baştan sona gezdim neredeyse fakat hiç Accent Era [2011 model 1.5 dizel 110 bg. vgt (değişken geometrili turboşarj)] uygulaması yada yorum göremedim.Aracıma uygulayabilirmiyiz acaba ve yaklaşık olarak tork bg. değerlerim ne olur bilgi verirseniz sevinirim.

130-135hp güce ulasılabilir. 40-50nm kadar tork da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lega

Merhaba. Bmw 2011 model E87 1.16i 116beygir otomatik olan araca uygulama mümkün müdür? Sonuçlar nasıl olur? Ayrıca araçta lpg takılı.. tamamen performansa yönelik işlemler düşünülüyor tasarruf değil. Lpg çok fark yaratıyorsa lpg sökülebilir.

Merhaba

Tabiki mümkündür

130-135hp elde edebiliyoruz.

LPG li otomobilleri Benzinde kullandığnızda LPG nin bir önemi kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

Hemen haaa e oburleri 50bg yükseliyor

Ne kasar tutar bedeli peki

500tl

degmez o zaman teşekkürler
  • quote:

quote:

Merhaba. Bmw 2011 model E87 1.16i 116beygir otomatik olan araca uygulama mümkün müdür? Sonuçlar nasıl olur? Ayrıca araçta lpg takılı.. tamamen performansa yönelik işlemler düşünülüyor tasarruf değil. Lpg çok fark yaratıyorsa lpg sökülebilir.

Merhaba

Tabiki mümkündür

Fiyat ne kadar? Ankara'dayım şubenizin linkini atarsanız orda ki yetkili kişiyle de bizzat gidip bilgi almak görüşmek isterim. Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Tabiki mümkündür

Fiyat ne kadar? Ankara'dayım şubenizin linkini atarsanız orda ki yetkili kişiyle de bizzat gidip bilgi almak görüşmek isterim. Teşekkürler.

Chip Tuning Hakkında Herşey

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Tabiki mümkündür

Hocam Honda Civic FD6 125hp için chip ücretleri ve alınan performans ortalamaları hakkında bilgi alabilir miyim?

• 1.6 115 hp 320 Tork Dizem Manuel Alfa Romeo Giulietta'ya chip atsak veriler ne olur, yakıt şuanda 22 krş daha ne kadar düşer.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Hocam Honda Civic FD6 125hp için chip ücretleri ve alınan performans ortalamaları hakkında bilgi alabilir miyim?

malesef bu araca uygun bir hizmetimi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

1.6 115 hp 320 Tork Dizem Manuel Alfa Romeo Giulietta'ya chip atsak veriler ne olur, yakıt şuanda 22 krş daha ne kadar düşer.Teşekkürler.

145hp 390nm olur. 22krş çok düşük bir tüketim değeri. daha da düşürebileceğimizi düşünmüyorum.
  • Slm. Giulietta 1.4 multiair 170 hp tct için bir çalışmanız oldumu ? Eğer olduysa,değerleri ve tct şanzıman ile uyumu nasıl ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak reis

Slm. Giulietta 1.4 multiair 170 hp tct için bir çalışmanız oldumu ? Eğer olduysa,değerleri ve tct şanzıman ile uyumu nasıl ? Teşekkürler.

205hp ye ulastırabiliyoruz. gayet uyumlu calisiyorlar.
  • Sonunda karar verdim,teşekkürler Mehmet GAZİHAN...

Mehmet Bey,

Öncesi ve sonrası dyno verilerini yorumlayabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofbe -- 19 Eylül 2013; 8:28:31 >

• Selam, 128 HP CRDi Cee'd için alınabilecek optimum değerler nedir? Aynı zamanda aşırı zorlamadan.
    .
  • 2013 model Hundai İX35 1.6 135 bg ChipTuning işlemi yapılıyor mu?verim nekadar
  • Merhaba,

2011 model 206+ 1.4HDI 70HP kullanıyorum. Sürekli otobanda cruise ile 90kmh ile seyrediyorum ve 100km'de 3,6lt yakıyor aracım. Bu 3,6lt/100km'yi nasıl 3 litrenin altına indirebilirsiniz? Aracım 35.000km de intercooler yok herşeyiyle orjinal. re-map, downpipe, egr iptali, intercooler montajı, büyük boy turbo.. piyasada beygiri fazla araba çok ben 2-2,5lt yakan araba istiyorum:)

işlem öncesi yani şu anda tüm kmler litreler excel sheet üzerinde kaydediyorum ve hep depo fullediğim için yakıt ölçümünü depodan yaparım malum yol bilgisayarı hesabı remap sonrası değişiyor. Sizden haber bekliyorum teşekkürler
  • İyi akşamlara 2006 c-max 110 beygir 200 tork herhalde bunu ne kadar arttırabiliriz Samsunda yaşıyorum fiyatı ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofbe

Sonunda karar verdim,teşekkürler Mehmet GAZİHAN...

Mehmet Bey,

Öncesi ve sonrası dyno verilerini yorumlayabilirseniz sevinirim.

Özellikle Turbo benzinli otomobillerin genel sorunu olan gücün erken kesilmesi ilk dyno grafiğinde gözlemlenebiliyor. Tuning sonrası kesilme son bulduğu gibi dahada artarak yükseliyor. Sizin asıl işinize yarayacak olan tork üretiminin daha erken zamanda ve daha yüksek müktarda olması, bu sayede daha az yakıt tüketerek daha sessiz ilerleyebileceksinz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Selam, 128 HP CRDi Cee'd için alınabilecek optimum değerler nedir? Aynı zamanda aşırı zorlamadan.
    .

160hp 320nm iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu23

2013 model Hundai İX35 1.6 135 bg ChipTuning işlemi yapılıyor mu?verim nekadar

Evet yapabiliyoruz. 150hp 190nm elde edilir. rampalarda bayılması bi nebze iyileşiyor aracın. 750tl tutar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.