Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigit+

Merhaba

İstanbulda size getirebilirim. Dacia duster 1.5 dci 90hp.

Sonuc hp-tork verisi nasil olur?
    1-Chip isteğimin tek bir sebebi var uzun yolda 100kmh ile giderken insanlık disi (5.1-5.2)yakıyor arac. 80-90arasi giderek 5'in altina inebiliyorum. Ayni motorlu Megane ile 4.0 lt yakıyordum, duster 5'in üzerinde kalıyor. Sehir icinde daha az yakiyor (4.8). Arac 4x2. Bu düzelir mı? Dusterli müşteriniz çoktur, tecrübe paylaşırsanız sevinirim.
    2-ne kadar tutar?
    3-garanti disi kalır mı?

1- Yakıt Tüketiminiz iyileşecektir. Duster daha ağır ve büyük bir araba , daha fazla tüketmesi normal. 90 lık Dci motorlar bu açıdan verimli, çok olumlu müşteri yorumlarını FAcebook profilimden yakalayabilirsiniz.

2- 650tl tutar.
    3- Garantiniz etkilenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: jayyjayy

Mehmey Bey merhaba;

Aracım 2013 model Skoda Rapid 1.6 tdi cr 105 Hp manuel

Şu an aracımı teslim almadım daha ancak aldıktan sonra 2000-2500 km de yağını değiştirip yanınıza geleceğim kısmetse. Ortalama bir kullanıcıyım. Ara sıra gaza gelirim ışıklarda falan ama çoğunlukla uslu kullanırım araçlarımı. Kia sportage 1.6 gdi aracım için sizi aramıştım o zaman yazılım olmadığını söylemiştiniz (kasım 2012). Bende zaten araca pek ısınamadım yakıtından vs den dolayı sattım. Sormak istediklerim;

1. Motor bileşenlerine zarar vermeden olabilecek en üst seviye bir yazılım, egr iptali, downpipe, kutu içi filtre ve gerekirse orta ve/veya son susturucu iptali(sizin önerinize bağlı) ile ne kadar bir güç alırım. Bunların yapılması durumunda yakıt tüketimim değişir mi? Tüm bunların bana maliyeti ne olur ?Garanti ile işim yok. Duman vs de önemli değil. Amacım 7 lt karışık tüketimi geçmeden 160+ HP
    2. Sadece yazlım ve egr iptalinden sonra dpf bana ikide bir sorun çıkartır mı eğer sökmezsek. Downpipe yapmaya değer bir kazanç sağlar mı hp olarak?
    3. Maslakta çok bilindik bir servise 1.3 fiorinomu chipletmiş ve stock araçla denediğimizde hemen hemen kafa kafaya yürümüşlerdi. Böyle bir hayal kırıklığı ile karşılaşma ihtimalim var mı?
    4. Bu motor hakkında gördüğünüz en büyük eksi yön nedir? Debriyaj konusunda sıkıntı yaşarmıyım. Araç boş 1250 kg civarı.
    5. H&R marka yay aldım şimdiden araç için, sizin orada veya yakınınızda montaj imkanı var mı?

1- Sorunsuz 160hp için DPF iptali ve yazılım yeterlidir. Kutu için filtre veya susturucularla oynamak gereksiz. Tam istediğiniz gibi olur.
    2- eğer DPF iptali yapılmazsa 145hp nin üzeri can sıkabilir.
    3- Uygulamalarımız müşteri memnuniyeti garantilidir.
    4- şuan için EGR valfinin çabuk kirlenip bozulması dışında sorunla karşılaşmadım, duymadım..
    5- Yayların montajını sağlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Mehmey Bey merhaba;

Aracım 2013 model Skoda Rapid 1.6 tdi cr 105 Hp manuel

Şu an aracımı teslim almadım daha ancak aldıktan sonra 2000-2500 km de yağını değiştirip yanınıza geleceğim kısmetse. Ortalama bir kullanıcıyım. Ara sıra gaza gelirim ışıklarda falan ama çoğunlukla uslu kullanırım araçlarımı. Kia sportage 1.6 gdi aracım için sizi aramıştım o zaman yazılım olmadığını söylemiştiniz (kasım 2012). Bende zaten araca pek ısınamadım yakıtından vs den dolayı sattım. Sormak istediklerim;

1. Motor bileşenlerine zarar vermeden olabilecek en üst seviye bir yazılım, egr iptali, downpipe, kutu içi filtre ve gerekirse orta ve/veya son susturucu iptali(sizin önerinize bağlı) ile ne kadar bir güç alırım. Bunların yapılması durumunda yakıt tüketimim değişir mi? Tüm bunların bana maliyeti ne olur ?Garanti ile işim yok. Duman vs de önemli değil. Amacım 7 lt karışık tüketimi geçmeden 160+ HP
    2. Sadece yazlım ve egr iptalinden sonra dpf bana ikide bir sorun çıkartır mı eğer sökmezsek. Downpipe yapmaya değer bir kazanç sağlar mı hp olarak?
    3. Maslakta çok bilindik bir servise 1.3 fiorinomu chipletmiş ve stock araçla denediğimizde hemen hemen kafa kafaya yürümüşlerdi. Böyle bir hayal kırıklığı ile karşılaşma ihtimalim var mı?
    4. Bu motor hakkında gördüğünüz en büyük eksi yön nedir? Debriyaj konusunda sıkıntı yaşarmıyım. Araç boş 1250 kg civarı.
    5. H&R marka yay aldım şimdiden araç için, sizin orada veya yakınınızda montaj imkanı var mı?

1- Sorunsuz 160hp için DPF iptali ve yazılım yeterlidir. Kutu için filtre veya susturucularla oynamak gereksiz. Tam istediğiniz gibi olur.
    2- eğer DPF iptali yapılmazsa 145hp nin üzeri can sıkabilir.
    3- Uygulamalarımız müşteri memnuniyeti garantilidir.
    4- şuan için EGR valfinin çabuk kirlenip bozulması dışında sorunla karşılaşmadım, duymadım..
    5- Yayların montajını sağlayabilirim.

1. Maddede bahsettiklerimi yapmak için kapınızı aşındıracağım kısmetse. Maliyet belirtmemişsiniz ?

Teşekkür ederim cevabınız için. Bol kazançlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayyjayy -- 20 Ekim 2013; 19:08:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

merhaba mehmet bey sanirim istanbuldasiniz. benim arac clio 2007 dizel. 65 bg. antalyada sube niz varmi. birde ucreti ne kadar olur. tesekkurler

Merhaba

Antalya yükleme merkezim için 0 537 466 08 58 i arayabilirsiniz.

tesekkurler. fiyat hakkinda da bilgi verebilirmisiniz. ayrica performans olarak ne kadarlik artis olur. indirime etkiniz oluoysa yardimci olursaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet bey s.a. ,

Ustam bir kaç suv için sizden hem performans hemde yakıt tasarrufu açısından uygun olabilecek stabil düzey HP ve özellikle TORK bilgisi, ardından da telefondan duruma göre fiyat bilgisi almak istiyorum. Marka ve modeller şunlardır:

- 2005 model İnfiniti fx35

- 2005 model Bmw E53 kasa x5 3.0d 218hp olan model

- 2006 model Bmw E53 kasa 3.0 benzinli 231Hp olan model

- 2013 model yeni Ford Kuga 1.6 ecoboost 180HP olan model

- 2010 model Hyundai ix35 2.0 CRDİ 184HP olan model

- 2013 model Chevrolet Captiva 163HP olan model

Sizden haber bekliyorum inşallah...
  • Mehmet Bey merhaba;

2011 model volvo v60 T4 powershift araca sahibim. Aracımda fordun focuslarda da kullandığı 1,6L 180 HP ecoboost motor bulunuyor. Aracımla ilgili volvonun kendi performans şirketi olan Polestar tarafından chip tuning yapılıyor ancak servisin bu işlem için istediği ücret 3.000 TL civarında.

Benim araçla ilgili 0-100 km hızlanması ve yakıt tüketimi (Şehir içi 13-13,5 litre tüketim) ile ilgili şikayetlerim var. Size sormak istediklerim;

1- Polestar ın yaptığı değerlerde bir hüç artışı ve aynı tork eğrisini araca uygulayabilir misiniz?
    2- Size göre bu araçtan alınabilecek en optimal HP ve Tork değerleri nedir?
    3- Polestar chip sonrasında yakıt tüketiminin değişmeyeceğini söylüyor ancak ben bir miktarda yakıt ekonomisi olmasını istiyorum. Sizin yapacağınız işlem sonrasında nasıl bir değer yakalayabiliriz.
    4- Polestar verilerine göre 0-100 km hızlanması 9,2 sn den 8,9 sn ye ye düştüğünü söylüyor. Sizin chipleyeceğiniz bir araçta daha iyi değerler elde edebilir miyiz?

İstanbulda ikamet ettiğim için sizden gelecek cevaplar sonrasında bir karar verip hemen işlemi yaptırmak istiyorum.

• Merhaba Mehmet bey,
    Opel combo 2007 model, 48000 km, 1,3 dizel 69 hp 190 tork araç için işlem yapabiliyor musunuz? Değerler ne kadar artar? Fiyatı ne kadar? Teşekkürler.

• Mehmet Bey Merhaba,

2013 Volvo V40 T4 aracım 1.6 litre benzinli turbo motoruyla 180HP güç ve 240Nm tork üretiyor. Bu aracta daha ekonomik ve performanslı rakamlar elde edilebilir mi? Şanzıman olarak çift kavramalı powershift kullanıyor.

Teşekkürler.
  • merterbas M kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı sonradan fark ettim. Sizinkiyle aynı motor ve şanzımana sahip araçlarımız. Ben de hemen yaptırmak istiyorum. Uyarsa belki sizinle aynı zamanda götürebiliriz araçlarımızı.

Mehmet Beyden bu işlem için fiyat bilgisi de rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

quote:

Orijinalden alıntı: kntrkral

Mehmet hocam kafama takılan bir iki şeyi sorsam kızmazsınız herhalde.
    1- chiptuningden sonra 20 bin km lik olan bakım aralıklarım ne olacak
    2- motor üzerinde bu uygulama herhangi bir zarar verir mi

DCI motor yazilimdan sonra aşırı kurum biriktiriyo. 10binde bir 5w 40 yag degisimi yapın. Hava filtresi icin de 20 bini beklemeyin.
    40bine gelince carbon clean yaptirin.
    Gerisi ekonomi ve performans.

Degerli ustam bu yoruma değerlendirme yapmamışsınız
    Yazılımdan Aşırı kurum birikir mi?
    10000 de bir mi yağ değiştireceğiz (dizel 15000 de bir bakım yerine)
    Hava filitresi zamanı değişecek mi
    Carbon clean (her ne ise ) 40000de bir yapılacak mı
    Bir de aynı motor araçlara farklı değerler verilmiş nedenini anlamadım (mesela skoda 1,6 tdı ile golf 1,6 tdı veya leon 1,6 tdı veya superb 1,6tdı arasında)

• Merhaba
    Clio 4 1.2 75Hp nasıl bi verim alınabilir bu motordan ve ücreti nedir ?
  • Merhaba
    Seat Leon 5f kasa 1.2 tsi araca uygulanabiliyor mu?Ayrıca turbonun değiştirilmesi gerekir mi?
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Tabiki aynı zamanda yaptırabiliriz ancak Mehmet Bey bu bölümü pek ziyaret etmiyor gibi gözüküyor. Siz bir bilgiye ulaşabildiniz mi?
  • Merhabalar , 2012 megane 3 1.5 dci 85 bg aracim var bu uygulamayla en verimli dunan atmadan kac bg olur ve garanti disi kalir mi arac ? Ve tabiki fiyat neye malolur ?

• Mehmet Bey,

re-map lediğiniz aracımı bugün satıyorum yeni alacak olduğum dizel araç için re-map fiyatınız nedir? yaptığınız program araçla gittiği için eller boş kaldı :)
  • >Mehmet Bey selam

Leon 1.4 tsi için işçilik ücretiniz nedir?

Tşk..
  • quote:

1. Maddede bahsettiklerimi yapmak için kapınızı aşındıracağım kısmetse. Maliyet belirtmemişsiniz ?

Teşekkür ederim cevabınız için. Bol kazançlar..

Bu araç henüz programlanamadığından maliyet belirtemiyorum. Programlanabilir duruma geldiğindeki pozisyonuna göre fiyatlandırabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba mehmet bey sanirim istanbuldasiniz. benim arac clio 2007 dizel. 65 bg. antalyada sube niz varmi. birde ucreti ne kadar olur. tesekkurler

Merhaba

Antalya yükleme merkezim için 0 537 466 08 58 i arayabilirsiniz.

tesekkurler. fiyat hakkinda da bilgi verebilirmisiniz. ayrica performans olarak ne kadarlik artis olur. indirime etkiniz oluoysa yardimci olursaniz sevinirim..

Fiyatı o telefondan öğrenebilirdiniz. Arkadaşlar yardımcı olurlar. 65hp den 82hp ye çıkartabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: merterbas

Mehmet Bey merhaba;

2011 model volvo v60 T4 powershift araca sahibim. Aracımda fordun focuslarda da kullandığı 1,6L 180 HP ecoboost motor bulunuyor. Aracımla ilgili volvonun kendi performans şirketi olan Polestar tarafından chip tuning yapılıyor ancak servisin bu işlem için istediği ücret 3.000 TL civarında.

Benim araçla ilgili 0-100 km hızlanması ve yakıt tüketimi (Şehir içi 13-13,5 litre tüketim) ile ilgili şikayetlerim var. Size sormak istediklerim;

1- Polestar ın yaptığı değerlerde bir hüç artışı ve aynı tork eğrisini araca uygulayabilir misiniz?
    2- Size göre bu araçtan alınabilecek en optimal HP ve Tork değerleri nedir?
    3- Polestar chip sonrasında yakıt tüketiminin değişmeyeceğini söylüyor ancak ben bir miktarda yakıt ekonomisi olmasını istiyorum. Sizin yapacağınız işlem sonrasında nasıl bir değer yakalayabiliriz.
    4- Polestar verilerine göre 0-100 km hızlanması 9,2 sn den 8,9 sn ye ye düştüğünü söylüyor. Sizin chipleyeceğiniz bir araçta daha iyi değerler elde edebilir miyiz?

İstanbulda ikamet ettiğim için sizden gelecek cevaplar sonrasında bir karar verip hemen işlemi yaptırmak istiyorum.

1- Onlar kadarını geçtim, daha fazla güç ve tork elde edebiliyoruz.
    2- 215-220 hp idealdir. Kazanılacak olan 60nm kadar extra tork size çok daha konforlu sürüş imkanı sunar.
    3- Tüketim kullanıma paralel değişir. sakin ve sabit kullanımlarda yer yer %10 lara varan ekonomi değerleri mümkündür.
    4- Daha da iyisi elde edilebilir, bu hususda motor gücü kdar yola tutunabilmek de önemlidir.

0 532 243 73 66 dan randevu alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.