Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihktk

İyi akşamlara 2006 c-max 110 beygir 200 tork herhalde bunu ne kadar arttırabiliriz Samsunda yaşıyorum fiyatı ne olabilir

Samsun Temsilciliğim için 0 545 804 05 55 arayabilirsiniz.
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • mehmet bey iyi günler. aracım chevrolet cruze 1.4T SW. 140 hp. ben bursada oturuyorum. bizim aracımıza bu işlem uygulanırsa, 0-100 değeri iyileşir mi? yakıt tüketimi azalır mı? aracı genelde zorlamazsam 3000 devire kadar kullanırım. ama özellikle 0-100 değeri 9.5 sn olmasına rağmen ilk kalkışı bana hantal geliyor ve düşük devirlerde bir ağırlık söz konusu. bu söylediklerim chip işlemiyle düzelir mi? 0-100 değeri ne olur? ara hızlanmaları ataklaşır mı? bu tip motora, opel yada chevrolet'e yaptırıp memnun olan yada olmayan oldumu? ve son olarakta aracı size getirmeden dyno'ya soksak çıkıncada dyno'ya soksak değerlerde sizin bahsettiğiniz artışı görecekmiyiz. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jediedi

mehmet bey iyi günler. aracım chevrolet cruze 1.4T SW. 140 hp. ben bursada oturuyorum. bizim aracımıza bu işlem uygulanırsa, 0-100 değeri iyileşir mi? yakıt tüketimi azalır mı? aracı genelde zorlamazsam 3000 devire kadar kullanırım. ama özellikle 0-100 değeri 9.5 sn olmasına rağmen ilk kalkışı bana hantal geliyor ve düşük devirlerde bir ağırlık söz konusu. bu söylediklerim chip işlemiyle düzelir mi? 0-100 değeri ne olur? ara hızlanmaları ataklaşır mı? bu tip motora, opel yada chevrolet'e yaptırıp memnun olan yada olmayan oldumu? ve son olarakta aracı size getirmeden dyno'ya soksak çıkıncada dyno'ya soksak değerlerde sizin bahsettiğiniz artışı görecekmiyiz. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

Merhabalar

0-100 hızlanmanız tabiki iyileşecektir. 1sn civarı kısalma olur. Bahsettiğiniz düşük devir hantallığı bi nebze iyileşir. Yaptığımız biçok 1.4T Opelin Dyno verilerini sitemizden veya facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bursa temisilciliğimin iletişim bilgileri içinhttps://www.facebook.com/pages/Megachips/308480769170957

• Megane 3 1,5dci edc vites sorun yaratir mi Mehmet Bey?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Bey merhaba,

Seat leon 1.6 tdi dsg aracımda işlem sonrası durum nasıl olur?Ücreti nedir?
  • Merhabalar Mehmet BEY
    2008 honda city 1.4 84hp otomatik ve 2012 bmw 520d 184hp uygulamalardan sonra ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 9 Ekim 2013; 12:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Bey bayramda İzmir'e bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 13 Ekim 2013; 19:53:51 >
  • Merhaba,
    1.6 TDİ Comman rail (105 hp)motora ne katabiliriz performansta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

İyi günler Mehmet bey aracım 2012 Citroen C4 112 bg. e-hdi mcp.Yazılım yaptırmayı bayadır düşünüyorum ama yarı otomatik olduğu için çekiniyorum, aracımın tork sınırının 300 nm olduğu doğrumudur? ben açıkçası yakıt ekonomisi yerine canlı bir performans istiyorum aracın motoru zaten yeteri kadar ekonomik.Teşekkür ederim.

hep söylerim bu sanzuman otomatik değil, bildiğimiz manuel sanzuman.. sadece vites kolunu ve debriyajı robotlar kontrol ediyor. Bu arçlardaki uygyulamalarımız gayet sorunsuz. İyiki yaptırmışım diyeceğinizden eminim.

merhaba mehmet bey sanirim istanbuldasiniz. benim arac clio 2007 dizel. 65 bg. antalyada sube niz varmi. birde ucreti ne kadar olur. tesekkurler

• Mehmet Bey merhabalar.

Aracım 2012 E90 3.20D 184hp / 380 NM Acaba nasıl bir güç elde ederiz?. Yakış değişir mi?.

Bmw bu motoru 163 177 184 204 ve sanırım en son 215 lere çıkardı yapısal olarak fark var mı acaba aralarında sadece yazılım mı değişiyor?. Hala 163 lük ED satılıyor.

Teşekkür ederim.
  • Merhaba

İstanbulda size getirebilirim. Dacia duster 1.5 dci 90hp.

Sonuc hp-tork verisi nasil olur?
    1-Chip isteğimin tek bir sebebi var uzun yolda 100kmh ile giderken insanlık disi (5.1-5.2)yakıyor arac. 80-90arasi giderek 5'in altina inebiliyorum. Ayni motorlu Megane ile 4.0 lt yakıyordum, duster 5'in üzerinde kalıyor. Sehir icinde daha az yakiyor (4.8). Arac 4x2. Bu düzelir mı? Dusterli müşteriniz çoktur, tecrübe paylaşırsanız sevinirim.
    2-ne kadar tutar?
    3-garanti disi kalır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 14 Ekim 2013; 23:00:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmey Bey merhaba;

Aracım 2013 model Skoda Rapid 1.6 tdi cr 105 Hp manuel

Şu an aracımı teslim almadım daha ancak aldıktan sonra 2000-2500 km de yağını değiştirip yanınıza geleceğim kısmetse. Ortalama bir kullanıcıyım. Ara sıra gaza gelirim ışıklarda falan ama çoğunlukla uslu kullanırım araçlarımı. Kia sportage 1.6 gdi aracım için sizi aramıştım o zaman yazılım olmadığını söylemiştiniz (kasım 2012). Bende zaten araca pek ısınamadım yakıtından vs den dolayı sattım. Sormak istediklerim;

1. Motor bileşenlerine zarar vermeden olabilecek en üst seviye bir yazılım, egr iptali, downpipe, kutu içi filtre ve gerekirse orta ve/veya son susturucu iptali(sizin önerinize bağlı) ile ne kadar bir güç alırım. Bunların yapılması durumunda yakıt tüketimim değişir mi? Tüm bunların bana maliyeti ne olur ?Garanti ile işim yok. Duman vs de önemli değil. Amacım 7 lt karışık tüketimi geçmeden 160+ HP
    2. Sadece yazlım ve egr iptalinden sonra dpf bana ikide bir sorun çıkartır mı eğer sökmezsek. Downpipe yapmaya değer bir kazanç sağlar mı hp olarak?
    3. Maslakta çok bilindik bir servise 1.3 fiorinomu chipletmiş ve stock araçla denediğimizde hemen hemen kafa kafaya yürümüşlerdi. Böyle bir hayal kırıklığı ile karşılaşma ihtimalim var mı?
    4. Bu motor hakkında gördüğünüz en büyük eksi yön nedir? Debriyaj konusunda sıkıntı yaşarmıyım. Araç boş 1250 kg civarı.
    5. H&R marka yay aldım şimdiden araç için, sizin orada veya yakınınızda montaj imkanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

Megane 3 1,5dci edc vites sorun yaratir mi Mehmet Bey?

EDC Vites kutusu hakkında hiçbir şikayet almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozdem

Mehmet Bey merhaba,

Seat leon 1.6 tdi dsg aracımda işlem sonrası durum nasıl olur?Ücreti nedir?

1.6 TDI 105hp 250nm > 143hp 300nm %8 Daha Az Tüketim 650tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdinc1

Merhabalar Mehmet BEY
    2008 honda city 1.4 84hp otomatik ve 2012 bmw 520d 184hp uygulamalardan sonra ne olur ?

Honda yı programlıyamıyorum malesef.

BMW 184hp 380nm > 235hp 470nm %12 Ekonomi 650tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Mehmet Bey bayramda İzmir'e bekliyoruz :)

Bu bayram İzmir e gelemedim malesef. Dhaa Sonra İnşAllah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Merhaba,
    1.6 TDİ Comman rail (105 hp)motora ne katabiliriz performansta?

140-150hp motor gücü elde edebiliyoruz.

350nm lere varan tork değeri mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

merhaba mehmet bey sanirim istanbuldasiniz. benim arac clio 2007 dizel. 65 bg. antalyada sube niz varmi. birde ucreti ne kadar olur. tesekkurler

Merhaba

Antalya yükleme merkezim için 0 537 466 08 58 i arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Mehmet Bey merhabalar.

Aracım 2012 E90 3.20D 184hp / 380 NM Acaba nasıl bir güç elde ederiz?. Yakış değişir mi?.

Bmw bu motoru 163 177 184 204 ve sanırım en son 215 lere çıkardı yapısal olarak fark var mı acaba aralarında sadece yazılım mı değişiyor?. Hala 163 lük ED satılıyor.

Teşekkür ederim.

BMW 184hp 380nm > 235hp 470nm %12 Ekonomi 650tl

BMW bu motor yıllar içinde geliştirdi, daha iyi turbo daha iyi yakıt sistemi kullanarak motor gücünü ve torkunu arttırdı..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.