Anladım hocam teşekkürler. Alışverişi yaptık iyi oldu bu 1000e 400tl kampanyasi 90 liradan 6 kg somon 1.5 kgde kıyma güzel oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Anladım hocam teşekkürler. Alışverişi yaptık iyi oldu bu 1000e 400tl kampanyasi 90 liradan 6 kg somon 1.5 kgde kıyma güzel oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
afiyet olsun.Yalnız yarın yatacak 225 chippin süresi 2 hafta.Dikkat edin,hemen siliyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 12 Aralık 2023; 19:21:49 > |
Evet gördüm yarın harcayacağım hemen:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana 3 adet 100TL puan gelmiş. Hepsinde ilk alışverişe 200tl üzeri yazıyor. İlk alışverişte birini kullanınca diğerleri siliniyor mu? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayır.Puanlar şimdilik chippin market ve opet harici yerlerde geçerli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 13 Aralık 2023; 7:50:44 > |
cüzdana tıklayın ve kart ekleyin.O kadar. |
chippine de nazar değdi.Her ay kampanya alt limiti artıyor.500-600-750 derken carrefouru bu ay 1000 yaptılar.Yuhh be. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 1 Ocak 2024; 8:58:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocalar Bekodan beyaz eşya alışverişinde bulundum. 1250TL chippin verdi. Bunu nasıl ve nerede harcama yapabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
migros ve carrefour'dan sonra kim market de chippine dahil olmuş. |
Ama cashback oranları o kadar artmıyor. Verdikleri 50-100 tl.Değmez. |