Şimdi Ara

Chipset Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://imageshack.us/photo/my-images/35/1000000000029521o.png/
    Burda Resimde qördüqüünz qibi Bnm chipsetleri Deqiştiricem Ama Uyuşurmu Bilemedim Bnden İstenen Bilgiler Nedir Anakart Budur Hp compaq presario v6500 İşlemci Amd turion Mobile tecnology 64 x2 Tl -58 Ekran krtı İse Nvidia GeForce 7150M nForce 630M Paylaşımlıdır Ekran chipseti deqiştirsem Oyunlardaki Kasma Sorunu Çözülürmü Ekranım Donuyor Ram 2.5 GB Ama Eqer Çözülür Derseniz ALıcam Deqiştiricem Ve İşlemci 1.9 GHZ bunu Yükseltsem Oyunlardaki en Düşük Çözünürlükteki Kasma qidermi Sizce Direcxt 11 Destekli Win 7 Kurulu Size şimdiden Tsk Ederim Lütfen Yardım

• Bu parçaların değişebileceğini, değişse bile yerine takılabilecek parçaların türkiyede insani fiyatlarla bulunabileceğini sanmıyorum. Çünkü laptop parça değişimi hem zor hem de çok masraflı bir iştir. ikisini değiştirmek size standart bir desktop fiyatına patlayabilir. Değiştirmeniz durumunda illa ki bir performans artışı olacaktır ama zaten bunlar öyle bilgisayarcıdan alayım takayım diye değiştirilcek parçalar değil. Değişimi için üreticinize başvurmalısınız.
  • değiştirseniz bile çalışmayacaktır laptop anakartları o çipe özel hazırlanmıştır diğer bazı parçaların değiştirilmesi gerekebilir bios bile desteklemeyebilir

boşuna zamanınızı ve paranızı harcamayınız
  • -yapacagın en akıllıca sey uyumlu ve daha hızlı bı ıslemcı takmak

-kırmızıyı degıstırmek akla fıkre uygun degıl o degıstımı anakartı çöpe bassss asla duzen tutmaz o parça yenılendıgı zaman...
  • Sadece işlemci değişirse çipset darboğaz yapar onunda değişmesi gerekir. Açıkcası ölü yatırım olur bence hiç uğraşmayın biraz daha para katıp masaüstü toplayabilirsiniz.
    Ayrıca çipset değişirse çalışır tabiki uyumlu olduğu sürece. Ek bilgi sağlam bilgisayarcı bulmanız gerekir bga makinasında değişebilir entegre parçalar
  • cok teşşkürler hepineze Allah razı olsun hepnizden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.