Şimdi Ara

CHKDSK C: /R /F komutunu iptal edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma disk kontrolü için CHKDSK C: /R /F komutunu verdim ve yeniden başlattım. 4. adımda % 21 de kaldı. ne kadar süreceği hakkında de bir bilgim yok. iptal etmem gerekiyor.nasıl iptal edebilirim??? yardımlarınızı bekliyorum. herkese iyi geceler

• Bas reseti
  • abi dizüstünü güç düğmesinden kapattım. yeniden açtım tekrar başladı disk kontrolüne. ne accayip bi şey bu ya başka çözüm öneriniz var mı?
  • orda

stop/pause gibi bi olay olması lazım...ya da close
    durdur/kapa gibi bişiyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearkartal

abi dizüstünü güç düğmesinden kapattım. yeniden açtım tekrar başladı disk kontrolüne. ne accayip bi şey bu ya başka çözüm öneriniz var mı?

Bitirip sana sonu raporunu okutana kadar çıkar o. Sistem geri yükleme yap belki düzelir
  • yok malesef . mavi ekran üzerinde ingilizce yazılar var valla . şöle bi cancel butonu koymak zor bi şey mi ya ?? nedir bu windowstan çektiğim

bu halde sistem geri yükleme nasıl yapılabilir ki?? canceli koymayan adam sistemi de geri yükletmezki yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearkartal -- 10 Mart 2008; 0:05:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nofearkartal

yok malesef . mavi ekran üzerinde ingilizce yazılar var valla . şöle bi cancel butonu koymak zor bi şey mi ya ?? nedir bu windowstan çektiğim

bu halde sistem geri yükleme nasıl yapılabilir ki?? canceli koymayan adam sistemi de geri yükletmezki yaw

Windowsu güvenli kipte açmayı deene... Nasıl dersen ???

* Bilgisyar açılırken sürekli olarak F8 e bas. Karşına ufak bi mavi ekran gelirse herhangii birini seç enter le ve tekrar F8 e basmaya devam et. Sonra karşına seçenekler çıkacak. Orada en üstte Güvenli Mod yazacak. Büyük ihtimal acarsın bilgisayarı. Zaten açtın mı direk sistem geri yükleme uyarısı gelicek. Hayır diyip açıcaksın ve istediğin zamana alıcaksın

Kolay gelsin...JANTİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .sys uzantılı yazılar çıktı bekliyorum inşallah dediğin olur bari ya
    şu kodları hiç sevmemişimdir zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.