Şimdi Ara

chkdsk nasıl kapatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk açılışta chkdsk hizmeti çalışıo c ve d sürücüleri için fakat c yi kapatım ama d surucusu için aynı şey geçerli olmadı
    ve disk birleştir yapmak istediğim zaman c sürücüsüne yapıo ama d sürücüsü için şu ifade çıkıo
    '' Disk birleştirici chkdsk in bu diskte çalıştırılmaya zamanlandıgını algıladı: (D:), chkdsk /f komutunu çaıştırın şimdi ne yapmam gerekio yardımcı olursanız sevinirim.....

• quote:

Orjinalden alıntı: cyclonm

ilk açılışta chkdsk hizmeti çalışıo c ve d sürücüleri için fakat c yi kapatım ama d surucusu için aynı şey geçerli olmadı
    ve disk birleştir yapmak istediğim zaman c sürücüsüne yapıo ama d sürücüsü için şu ifade çıkıo
    '' Disk birleştirici chkdsk in bu diskte çalıştırılmaya zamanlandıgını algıladı: (D:), chkdsk /f komutunu çaıştırın şimdi ne yapmam gerekio yardımcı olursanız sevinirim.....

başlattan çalıştıra cmd yazıp entera bas ve chkdsk /x komutunu verin açılınca bir kere daha yapar sonrasında yapmaz

• Başlat - Tüm Programlar - Donatılar - Sistem Araçları - Zamanlanmış Görevler'i tıklayın, Zamanlanmış görevler listesinde Chkdsk veya Autochk öğesini varsa üzerine tıklayın Klasör Görevleri altında Bu öğeyi sil'i seçin..

Kolay gelsin..
  • saolun söylediğiniz yontemlerin hepsini yaptım ama bir turlu duzelmedi hala ilk açılışta d yi chkdsk yapıo....
  • başlat- çalıştır- chkntfs /x c: yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-system1 -- 27 Nisan 2007; 23:04:50 >
  • Ayrıca;

Başlat - Çalıştır - regedit yazın,

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager\ anahtarına gelin, BootExecute'ye çift tıklayın

açılan pencerede sadece autocheck autochk * olacak şekilde ayarlayıp Tamam'layıp çıkın..

Kolay gelsin..
  • SAOLUN TESEKKUR EDERİM aynen uyguladım...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Raid dizini nasıl iptal edilir
    14 yıl önce açıldı
    Raid nasıl kaldırılır.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chkdsk hizmeti söz konusuysa siz sabit diskinizi bir sector kontrolünden geçirir misiniz yine de....
  • PEKİ SECTOR KONTROLÜNDEN NASIL GECİRİCEM
  • başlat çalıştır : chkntfs /x c:

bunu yapınca düzelmesi lazım d: yi yapıyosa c: yi sil d: yaz oke
  • verdiginiz bilgiler işime çok yaardı saolun :::::::::::::
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.