Şimdi Ara

Cho'Gath

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm ve geçmiş kandiliniz mübarek olsun .
    Cho'Gath :/ Bu yaratık arkadaşımız hangi lanede kimin karşısında oynanmalıdır ? Nasıl itemler tercih etmeliyiz . Şimdiden teşekkürlerimi sunarım .

• Q: yerden kazık çıkarır
    W: bağırır
    E: tırnakları uçar
    R: adamı yer

Masteries 30-0-0
    Rune full ap
    Itemler ap veren her şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top , Jung , Mid , Sup oynanır

Genelde Top tercih edilir ..

Rakip kata geldiyse mid alınması iyi olur.

Gizli oplardandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Q: yerden kazık çıkarır
    W: bağırır
    E: tırnakları uçar
    R: adamı yer

Masteries 30-0-0
    Rune full ap
    Itemler ap veren her şey

Şakacı cho

• Caster şampiyonlara ve aşırı kırılgan şampiyonlara karşı alınabilir

• Topta Pant, Yorick, Jayce, Lee Sin gibi herolara karşı iyi gider. Midde Zed, Kata, Akali gibi assassin varsa güzel counterlar, bu heroların genel özelliği burst damage ama Cho'da bol bol hp ve sustain var bu yüzden tamamen iptal olurlar karşıda. Jungle oynayan çok ama ben hiç önermiyorum. Çok yavaş dönüyor kampları, gapcloser yok, kaçma skilli yok, ganklar ağır etkisiz.

Ulti stacklendiğinde 4000HP'yi geçebiliyorsun 18 20. dakikadan sonra ölümsüz oluyorsun resmen ortanca tank itemleri ile.
  • Top lanede e fulleyip oynayabilirsin basit ataklar e yi fullediğinde can acıtıyor , sustaini çok sağlam tanky itemler gidebilirsin ama top laneden oyun taşıman zor 2 killden sonra kule altından çıkmıyor adamlar ,durum öyle olunca dive gerekiyor bu da risk getiriyor ya da snowball olamıyorsun . Ben geçen sezon bıraktım top oynamayı kalmadıkça tercih etmemeye çalışıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aleyküm Selam Eyvallah
  • Mid git mid de iyi oluyor. Geçende oynadım sürekli "oha cho o nasıl dmg" benzeri muhabbetler döndü. İlk defa ap cho görmüş heralde bebeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Mid git mid de iyi oluyor. Geçende oynadım sürekli "oha cho o nasıl dmg" benzeri muhabbetler döndü. İlk defa ap cho görmüş heralde bebeler

hani full ap değilde azcıkta tank kassak iyi olur bence . Ayrıca kesin alınması gerekenleri söyler misin ? skill sırası falan filan .
  • mid cho'gath oynayan sayılı kişilerdendir
  • Gel o zaman dostum biraz akıl ver yahu
  • Mid Cho buildimi vereyim, ilk item çabuk ölmemek için asırlık, daha sonra büyü nüfuzu botu, rabadon, hiçlik. Bunları her maç çıkarım. Eğer karşıda assasin varsa ölmemek için rylai çıkıyorum, zhonya da olabiliyor. Son item size kalmış. Late de ulti 1200 true damage vuruyor. Skill sırası w ve q ilk, duruma göre yer değiştirebiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swe Parckles

Gel o zaman dostum biraz akıl ver yahu

Bende mid cho oynuyorum buyur gurban

Cho'Gath
  • mid cho git Roa-Rabadon-Abyssal-Iceborn falan al ortaya karisik offtank ap mid epey viable. O true damage varya o true damage ....
  • Bende aliyim onerileri

• quote:

Gel o zaman dostum biraz akıl ver yahu

ap-def veren itemların hepsini al işte fazla düşünme

ama çok fazla uçan kaçan champ pickleniyor Q tutmazsa, cho'çöp oluyor karakter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mid git mid de iyi oluyor. Geçende oynadım sürekli "oha cho o nasıl dmg" benzeri muhabbetler döndü. İlk defa ap cho görmüş heralde bebeler

hani full ap değilde azcıkta tank kassak iyi olur bence . Ayrıca kesin alınması gerekenleri söyler misin ? skill sırası falan filan .

Bot-Dfg-Rabadon-Zhonya-Void-banshee buildi yapıyorum ben. Dfg atıp w-q-r-ignite yapınca adam garanti ölür zaten. Bu benim tek atan buildim Dfg yerine rod of age alırsan biraz daha tank olursun. Nerften sonra randuin tercih etmiyorum.

Biraz mana sıkıntısı oluyor mana itemi almadığım için ama double doran ve mavi buff ile idare ediyorum. Pasif de yardımcı oluyor zaten.

Skill sırasında w önce fullenir. q skillinin hasarı birazcık daha fazla olsa da w hem tutturması kolay hem de puan verdikçe silence uzuyor.

• gaza geldikten sonra hemen oynadım :D alttaki maç jungle . Üstteki maç counter yedim ama sona doğru toparladım . Xin nefes aldırmıyordu . Oyun sonu 5.5 hp vardı :Dhttps://store.donanimhaber.com/57/28/15/57281576e349be95a6c9f6a2617eb2a4.PNG
     Cho'Gath

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swe Parckles -- 14 Haziran 2014; 0:12:00 >

• quote:

quote:

quote:

Skill sırasında w önce fullenir. q skillinin hasarı birazcık daha fazla olsa da w hem tutturması kolay hem de puan verdikçe silence uzuyor.

ben genelde E fullüyom gardaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.