Şimdi Ara

Chopper/Cruiser tarzı motorlar hakkında sorularınızı alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır chopper/cruiser tarzı motor kullanıyorum , ayrıca motorsiklet klüpleri ile iç içeyim . Bir çok model ve markayı deneme imkanım oldu . Deneyimlerimi siz motorsiklet severler ile paylaşacağım.Kendim ise Yamaha Dragstar 1100 kullanmaktayım.

Soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 24 Mart 2024; 21:18:58 >

• Selamlar, daha önce motor kullanmamış, hep şöyle ağırbaşlı bir HD motor kullanmak isteyen birisiyim. Yavaş yavaş motorlara karşı ilgim artıyor, yakında ehliyet ve eğitim sürecinden geçip 250'lik bir Chopper/Cruiser modeli ile kullanmaya başlamak istiyorum. Eğer saçma bir sorum olursa veya lisanı yanlış kullandıysam affola, yabancı olduğumdan soruyorum.

Genel olarak sorularım şunlar;

1. Özellikle şehir içi kullanımında yaşadığınız sıkıntılar neler?
    2. Dikkat edilmesi gereken, yapılması gereken ekstra şeyler var mı diğer motor türlerine kıyasla? (Bakımı için olabilir, kullanımı için olabilir, ben biraz daha oturaklı, sakinliği seven sürücülerdenim (Arabada da böyleydi motorda da arzum bu yönde), bu şekilde kullanmak, biraz daha araç sürer gibi motora davranmak doğru mu Chopper modellerde veya nasıl yaklaşmalı?)
    3. Yeni başlayan birisine önerebileceğiniz bir motor var mı? Malum fiyat/performans düşünüldüğünde ister istemez Çin vs. motorlara kayıyor elimiz (Mondial/RR/Um gibi), Japon/Kore motorları içinse ikinci eller gerçekten çok eski (Genelde 2005 civarı motorlar, ne kadar bakım gerektirirler, çoğunda ABS yok ne kadar sıkıntı yaratır)
    4. Bu kulüp kültürüyle nasıl tanışabiliriz, nasıl kulüplere girebiliriz :) ?

• Crosline kullanıcısına yanıt

Dostum kusura bakma , konuma yazdığın mesajın bildirimi gelmemiş , şimdi görüyorum . Buralardaysan hala cevaplamamı ister misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.