Şimdi Ara

Chopper Hakkında Yorumlarınız.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
16.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xe1nt

Yamaha V star 250 2010 model hakkında düşünceleriniz nelerdir tavsiye edermisiniz ..
    Yaklaşık 4bin dolar ..
    http://www.starmotorcycles.com/star/products/modelhome/589/1/home.aspx

manevra kabiliyeti fazla yoktur, fakat konforludur ve sürüşü çok zevklidir. sürmeye doyamazsın

• 1100cc'lik makinelere şimdilik bakma derim.
    O aletler ortalama 300kg ve 60-70HP gücünde.

Yeni başlayan biri için fazla ciddi makinelerdir. Hatta cruiser sevdasının en son noktasıdır diyebiliriz.

Şimdilik 250cc'lik, alım - satımda fazla birşey kaybettirmeyecek bir makine bakmanı öneririm.

Yamaha V Star 250, Türkiye'ye gelmedi. Gelecek gibide görünmüyor. cool111 arkadaşımız muhtemelen yurtdışında denedi motoru. Türkiye'ye 2004 yılına kadar Yamaha Dragstar XVS 250 modeli geldi. Onlara bakabilirsin. 7000 civarı temiz bir makine bulman mümkün. Bir diğer alternatif olarakta Suzuki Intruder 250 düşünebilirsin. Bu ikiside 250cc'de çok başarılı makinelerdir. Uzun yıllar kullanabilirsin.

Hyosung GV250'nin parça sıkıntısı ST-Kanuni oluşumundan dolayı şimdilik yok. Hyosung değilde, ST-Kanuni olarak her parçasını bulabilirsin. Bu modelin kronik CDI Beyni sorunu vardı. Ama bildiğim kadarıyla 2007 model ve üstünde bu problem ortadan kalktı. Makine 5000-5500rpm'de hafif bir boğulmaz, gaz kesme reaksyonuna giriyordu ama CDI beyinleri garantiden değişti pekçok makinenin. Bunun dışında herhangi bir sıkıntısı yok GV250'lerin. V motor, 28HP.. İyi bakarsan o da seni uzun süre sırtında mutlu mesut taşır.

Kymco Venox 250 ise bu sınıfın en yakışıklı makinesi bana göre.. Sıvı soğutmalı, V motor 27HP güç üretiyor.
    Kymco motor aksamı olarak en az Japon markaları kadar sağlamdır. Bu konuda şüphen olmasın. Kymco'yu bilen alır. Araştır, hak vereceksin... 2. elde 6-7.000 aralığında bulabilirsin.

Ilk motorun olacaksa sıfır alma derim! En azından zararın az olur. Ve anladığım kadarıyla en azından üniversite süreci boyunca değiştirmeyi düşünmüyorsun... 4 yıl kullanacaksın minimum! İşte bu yüzden Çin malına bulaşma. Regal de olsa boşver!

• novarix arkadaşım haklı ingilterede binmiştim v star 250 ye. bir alternatif olarak bende honda rebel 250 yi tavsiye edebilirim.
  • İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim..
    Novarix 0 almayı düşünüyorum tanıdıgım motorcu ve motordan anlayan olmadığı için buna mecburum heralde..
    Son bi toparlama yapmak gerekirse sadece hangisini tavsiye edersin en iyi ve bana uygun olucak bakımından..
    4yıl boyunca değiştirmeyi düşünmüyorum hatta bu 5-6yılda olabilir..
    Ayrıca her ay şehir dışına çıkıcam buna en uygun rahat kaliteli ve maliyetli olan chopper olarak hangi markayı tavsiye edersin ?
  • O zaman şu makineyi al, kafan rahat - cebin rahat uzun yıllar kullan!
    Hyosung (ST-Kanuni) GV250

http://www.sahibinden.com/sahibinden_2009model_sifir_km_demotor-74WQQaXQQ16618088WQQpXQQdisplayitem

Bakımlarını zamanında yapar, limitlerini bilerek kullanırsan 100.000km civarı sıkıntısız binersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

O zaman şu makineyi al, kafan rahat - cebin rahat uzun yıllar kullan!
    Hyosung (ST-Kanuni) GV250

http://www.sahibinden.com/sahibinden_2009model_sifir_km_demotor-74WQQaXQQ16618088WQQpXQQdisplayitem

Bakımlarını zamanında yapar, limitlerini bilerek kullanırsan 100.000km civarı sıkıntısız binersin..

Çok teşekkürler burak kardeş..
    Bu motor kafama yattı fiyatı da çok sayılmaz..
    Çok da ufak bi sorun olsa koltuğunun şekli pek hoş durmuyor ama bu motorla ilgilenicem..
    Sağol tekrar..

• o zaman hayırlı olsun diyelim mi :) bekliyoruz güzel haberlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: jet0n

o zaman hayırlı olsun diyelim mi :) bekliyoruz güzel haberlerini

Çok teşekkür ederim
    Bu motoru araştırıyorum herkez çok memnun..
    Ufak tefek arızaları oluyormus onlarda pek fazla rahatsızlık vermiyormuş fakat cdi diye motorun beyninde sorun oluşmuş bi cok kullanıcının vites zor atıyormuş ve gaz yemiyormuş tabi sürekli değil arasıra bunlarda düzeltilmiş sanırım artık böle bi arıza söz konusu değil ..
    Kafama yattı İnş bi aksilik çıkmaz biran önce alırım
    Yorum yazan herkeze çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe1nt -- 14 Eylül 2009; 3:30:43 >

• Çoğu cruiseri fazla düşünmeden alabilirsin için rahat olsun 2 silindir V motor ve çok devirli makinalar değiller tamiri bakımı kolay motosikletler diğerlerine göre ama alırken kalite almaya bak çin ve japon araçlar arasında bayağı kalite farkı var sıfır çinli yerine 2.el 7 8 yaşında yamaha dragstar 650 tercih edilmeli örnek olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

Çoğu cruiseri fazla düşünmeden alabilirsin için rahat olsun 2 silindir V motor ve çok devirli makinalar değiller tamiri bakımı kolay motosikletler diğerlerine göre ama alırken kalite almaya bak çin ve japon araçlar arasında bayağı kalite farkı var sıfır çinli yerine 2.el 7 8 yaşında yamaha dragstar 650 tercih edilmeli örnek olursa.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim..
    Şuan Hyosung GV250 düşünüyorum ..
    Bence 7-8yaşında yamaha dragstar almaktansa 0 hyosung gv250 daha iyi olucak..
    Yamaha dragstar da çok kaliteli bi motor fakat 0 almam benim için daha iyi olur 2.el almak için ustayla gitmem gerekir..
    Adamlar öyle uyanıklar ki , deposu göçmüş motorun dışından macunlayıp boyayıp aynı eski haline getiryorlar ve bunu içine fenerle bakıp elinle yoklamadan anlama imkanın yokmuş..
    Daha bisürü önemli şeyler var..
    Ve almışkende 0 olsun istiyorum çünkü öyle değiştirmeyi pek düşünmüyorum şuan belki ilerde değişebilir düşüncelerim ama en azından 4yıl boyunca aynı motoru kullanıcam..
    Şuan Hyosung GV250 ön planda ..

• güzel hakikaten
  • 250likler arasında paranın hakkını vericek tek motor şuanda..
    Gücüde diğierlerine göre daha fazla..
    Bencede güzel
  • Niyeti bozarsam birlikte GV'lenicez galiba Akif kardeşimle..
  • quote:

Niyeti bozarsam birlikte GV'lenicez galiba Akif kardeşimle..

İnşallah kardeşim ..
  • Burak, kardeşim ben 2.el gv almaya karar verdim..
    Sıfır alırsam yaklaşık 3milyar kadar zarar etmiş olucam .. Satmaya kalktığımda..
    Ehliyet işini hallettiğim gibi almayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe1nt -- 16 Eylül 2009; 6:58:33 >
  • quote:

Burak, kardeşim ben 2.el gv almaya karar verdim..
    Sıfır alırsam yaklaşık 3milyar kadar zarar etmiş olucam .. Satmaya kalktığımda..

Sana başından beri söylüyorum 2. el al diye.. Hadi bakalım, hayırlısı olsun şimdiden!
  • quote:

quote:

Burak, kardeşim ben 2.el gv almaya karar verdim..

Sana başından beri söylüyorum 2. el al diye.. Hadi bakalım, hayırlısı olsun şimdiden!

Aynen En mantıklısı öyle olucak Sağol kardeşim sen bozmadın mı niyeti

• 2. el alacaksan Hyosung markası sıkıntı çıkarabilir sana. S&T Kanuni Hyosung markalı araçlara yedek parça vermiyor bildiğim kadarıyla. Bu etkeni de araştırmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minik_cooper

2. el alacaksan Hyosung markası sıkıntı çıkarabilir sana. S&T Kanuni Hyosung markalı araçlara yedek parça vermiyor bildiğim kadarıyla. Bu etkeni de araştırmanı tavsiye ederim

Veriyor..

S&T Kanuniyi arıyorsunuz; X parçası lazım. Havale yapsam adresime yollarmısınız diyorsunuz; yolluyorlar.
  • quote:

Aynen En mantıklısı öyle olucak Sağol kardeşim sen bozmadın mı niyeti

Ben hala muallaktayım! Bir yandan Enduro sevdası var.. Öte yandan şehiriçinde kullanmak için ufak birşeylermi alsam diyorum şimdilik, idareten! Öte yandan cruiserlara da bayılıyorum!

Bilmiyorum ya; kararsızım!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.