Şimdi Ara

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özel: Mansur bey partinin alacağı karara saygı duymalı.) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
2
Favori
7.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özel: Mansur bey partinin alacağı karara saygı duymalı.)

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2024)
Giriş
  • - Muhalif gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP'nin adaylık konusundaki Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş birlikte anlaşacağı formülü örnek gösterdi:

“İki isim anlaşır Yavaş aday olursa, Yavaş parlamenter sistemi vaat ediyor. Sembolik bir Cumhurbaşkanı Yavaş, icracı bir Başbakan İmamoğlu. Başarırlarsa aday %65 alır. Nasıl formül?”

• - İBB başkanı İmamoğlu Almanya-Berlin'e ziyarette bulundu. Türklerin yoğun yaşadığı Kreuzberg’de Türk esnafları ziyaret eden ve vatandaşlara CHP'deki değişim siyasetini anlatan İmamoğlu ardından Berlin Belediye Başkanı Kai Wegner'i ziyaret etti ve görüşmelerde bulundu. Daha sonrasında Berlin Parlamentosu’ndaki oturuma katılan İmamoğlu mecliste alkışlarla karşılandı. İmamoğlu'nun Almanya ziyareti 2 gün daha süreceği öğrenildi.

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özel: Mansur bey partinin alacağı karara saygı duymalı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 21 Kasım 2024; 19:55:49 >

• - İBB başkanı İmamoğlu:

“Dünyada sosyal medyada en çok izlenen belediye başkanı olabilirim. Tüm sosyal medya hesaplarımın toplam takipçisi 23 milyon. Bu başarılı olduğumuzu gösteriyor..”

• - Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun davası bugün görüldü.

Ankara adliyesinde görülen ve büyük izdihama yol açan davaya CHP'nin çeşitli il teşkilatları ile genel başkan Özgür Özel ve ABB başkanı Mansur Yavaş'da katıldı. Özel ve Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun mahkemeye görütüldüğü konvoyda beraber eşlik etti. Kılıçdaroğlu yoğun izdihamdan ötürü mahkeme salonuna zorlukla gelebildi. Özgür Özel ve Mansur Yavaş adliyeye girerken ve ayrılırken mahkemeyi dışardan takip eden yoğun kalabalıktan "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları atılması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'na destek vermek için ayrıca DEM partiden bazı milletvekilleri, Memleket partisi lideri Muharrem İnce ile Zafer partisi lideri Ümit Özdağ'da mahkemede misafir izleyici olarak katıldı.

Kılıçdaroğlu ise yaptığı savunmada gündem yaratacak açıklamalarda bulundu;

"Erdoğan'a ‘Başçalan, Hırsız ve Başhırsız’ dedim. Gerçekleri dile getirdiğim için pişman değilim.."

"Ben buraya işlediğim bir suçtan ötürü kendimi savunmak için değil, işlenen suçları kayıtlara geçirmek, hesabını sormak ve tarihe not düşmek için geldim.."

"Ne mutlu ki bana, mahkeme karşısına “rüşvet suçundan” çıkmadım. Ne mutlu ki bana, “yetim hakkı yiyen zimmet suçlusu bir hırsız” olarak karşınıza çıkmadım. Ve yine ne mutlu ki bana, Sayın Yargıç, karşınıza “vatana ihanetten” de çıkmadım. Karşınıza hırsıza “hırsız” dediğim için çıktım.."

" 'Kılıçdaroğlu'nu aileme emanet ediyorum' diyen milliyetçi ve vatansever diye bildiklerimiz (Akşener) iş birlikçi çıktı Onlara inandım, hata ettim..Bu kadar kötü olabileceklerini tahmin edemedim, pişmanım."

"Bu ülkenin içinde bulunduğu tehlikenin farkındayım ve milleti ikna edemedim, üzgünüm. Tarih kadar uzun bir yolculuktan geldim; Denizlere, Mahirlere, Hüseyinlere yoldaşlık ettim."

"Erdoğan; ülkemiz, devletimiz, birliğimiz ve geleceğimiz için bir tehdit ve tehlikedir."

"İspatlarla sabit olan bu gerçekleri dile getirdiğim için hiçbir pişmanlığım yok.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Kasım 2024; 19:16:50 >

• - CHP lideri Özgür Özel, Cumhuriyet gazetesine seçim ve adaylık sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu:

"Ben tek başına aday olacak kişiye karar vermeyeceğim. Ben CHP grubunun adayı oylaması yerine bütün CHP’lilerin oylamasını isterim. Bir adaydada ortaklaşacaksak bütün muhalefet ortaklaşacağız."

"Gerekirse 1.5 milyon üyeye sorarız, onun seçtiği kişi aday olur, herkes ona saygı duyar, 1.5 milyon üyeye rağmen de gidip başka yerden kimse aday olamaz, olursa da karşılık bulamaz.."

"Önümdeki kendim de dahil bütün engelleri kaldıracağım. Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım. Olursam denklem karışıyor. Bu hedef doğrultusunda üstüne sorumluluk düşen sorumluluk fedakarlık düşen fedakarlık yapacak."

"Mansur bey de Ekrem bey de bu testten geçtiler. Gelin aday olun denildi ikisi de parti vurgusu yaptı. İkisi de zor soruya vaktiyle yanıt verdi. Mansur bey de CHP’nin yüzde 25’lik ama dimdik tabanı bilir o tabanı karşısına almaması gerektiğini de bilir. Onlar en zor sorulara doğru yanıtı verdiler. Atatürk’ün partisini birinci yapmak. Daha ne kadar makam mevki olacak. Benim yeni talebim olmayacak. İki aday olacaksa parti en doğru kararı verir. Parlamenter sisteme geçildiğinde işler daha kolay olur. Benim bütün motivasyonum partiyi birinci yapmak."

"Bizim aday sorunumuz yok..Aday belirleme gündemimiz var.."

"AKP'den "Parlamenter sisteme dönelim" şeklinde bir Anayasa teklifi gelse dahi bunun için masaya oturmayacağız.."

“AKP'de Aday Erdoğan olsun, başkası olsun ama seçim hemen olsun. Derhal seçim istiyoruz. Ne kadar erken, o kadar iyi."

• - İBB başkanı İmamoğlu, Almanya'da katıldığı panelde yaptığı ingilizce konuşmada Kılıçdaroğlu davası ve kayyum konularındaki gelişmeleri avrupa medyası ve siyasetine şikayet etti;

"Kılıçdaroğlu mahkeme karşısına çıkacak, kötü bir şaka olmalı.."

"160 belediye başkanı hükümet tarafından kayyum atanarak değiştirildi. Halkın iradesi görmezden gelindi. Seçilmiş başkanların görevden alınması Türkiye demokrasisine bir ihanettir."

"Hükümet devlet kaynaklarını kullanarak muhalifleri susturdu. Muhalifleri korkutmak için yargıyı kullandı..AKP 20 yılda uyguladığı politikalarla demokrasiyi aşındırdı."

"İBB sürekli hükümet tarafından tacize uğruyor, davalar açılıyor. Bende böylesi bir davaya karıştım. Bana siyasi yasak istiyorlar.."

• K.K'nin duruşmada söylediklerine bakınca

K.K'nin siyasi yasağı hayırlı olsun 🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özel: Mansur bey partinin alacağı karara saygı duymalı.) 

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Kılıçdaroğlu'na yasak gelmesini en çok Özel istiyordur şuan. Son dönemde çok köşeye sıkıştırdı Kılıçdaroğlu onu kendi politikalarının dışına çıktığı için. Özel ilk genel başkanlık döneminde Kılıçdaroğlu çizgisinde hareket ediyordu ancak 31 mart seçimlerini kazanınca Özel politika değiştirdi.

Ancak CHP'de de çok ciddi Kılıçdaroğlu taraftarı olan bir kesimde var. Özel tam anlamıyla parti içindeki Kılıçdaroğlu taraftarlarını bertaraf edemedi. Kılıçdaroğlu'na yasak gelirse 1-2 gün gündem yapar Özel sonra yoluna bakar. Maksat parti içindeki Kılıçdaroğlu taraftarına "yanındaydık,destek olduk" görüntüsü vermek için bu süreci yakında takip ediyor Özel.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Ekrem İmamoğlu'nun karar günü K.K Almanyadaydı.

K.K'nin duruşma günü de İmamson Almanyadaydı.

rövanş alınmış...

• - CHP lideri Özgür Özel:

“Mansur Bey'in, bütün CHP’nin içinde olduğu bir karar alma sürecinin sonuçlarına saygılı olacağına inanıyorum.”

• - Asal araştırmanın yaptığı son anket çalışmasına göre Kararsız seçmen kitlesinin halen Cumhuriyet tarihinin en büyük oranlarında olduğunu tekrar ortaya çıkardı.

Neden CHP içersindeki HERKES alınan kararlara ve sonuçlarına saygılı olmalı demiyorda :D Mansur Yavaş'ın adını özellikle söylüyor.

Bu resmen kapı orada demek gibi bir şey biz kararımızı verdik sende orada uslu uslu oturmalısın diyorlar.

Özetle şu K.K herşeye köstek olmaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu tablo hala daha AKP nin çökmediğini gösteriyor. Kararsiz kitleden adam gibi oy alınmak istiyorsa Mansur Yavaş aday olmalı. Bu iş artık şakaya gelmez. Özgür Özel aday olursa 2. K.K. vakası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - ABB başkanı Mansur Yavaş:

"Benim artık makamda şunda bunda gözüm yok. Türkiye'yi normalleştirmek için bana bir sorumluluk düşerse bunu bir askerlik vazifesi gibi kabul ederim."

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Mansur Yavaş'da Özel'in açıklamalarının ardından yaptığı açıklamada beyaz bayrağı çekmiş görünüyor..

• - Suriye'de yaşanan gelişmelerin ortasında CHP ve DEM Parti liderleri CHP genel merkezinde bir araya geldi ve açıklamalarda bulundu:

Tuncer Bakırhan: "CHP, Kürt meselesinin çözümünde önemli rol oynayabilir."

Özgür Özel: "Bu ülkede yaşayan herkesin kendini eşit hissettiği, eşit gördüğü ve bu eşitlik için de eşitçe yaşadığı bir ülke istiyoruz. Bunun için de üzerimize düşen bütün adımları atmaya hazırız."

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Yemin ederek söylüyorum Kk yı mumla arıyorum, en azıdan Kılıçtaoğlu, pkklı terörist sempatizanları ile bu kadar sarmaş dolaş olmadı.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.