Şimdi Ara

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özel: Erdoğan bize savaş ilan etti,bizde kabul ediyoruz) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
3
Favori
8.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özel: Erdoğan bize savaş ilan etti,bizde kabul ediyoruz)

(En Son Oy Tarihi: 16.1.2025)
Giriş
  • - Asal araştırmanın yaptığı son ankete göre Suriye gelişmeleri ve Özgür Özel'in açıklamaları sonrasında AKP'nin 9 ay sonra ilk kez 1.parti konumuna yükseldiği görüldü. Diğer partilerdede oy dağılımları değişti.

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(İmamoğlu Beşiktaş mitingde gövde gösterisi yaptı.)

Kasım ayı anket sonuçlarında CHP 1. parti konumunu korumuştu.

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(İmamoğlu Beşiktaş mitingde gövde gösterisi yaptı.)

• - CHP lideri Özgür Özel:

"Avrupa Birliği'ni uyarıyoruz. Bu ülkede Erdoğan ile el sıkışıp işinizi göremezsiniz."

"Türkiye'de eksikde olsa demokrasi var, AKP-MHP harici mecliste 11 parti var. Son seçimde Türkiye'nin 1.partisi olmuş CHP'si var..Sadece hükümetle görüşüp işinizi göremessiniz.."

"6 milyar euro vererek mültecileri Türkiye'de açık hava hapisanesinde tutamassınız..Bu paralar verildide ne oldu? Biz karaya vuran Aylan bebekleri gördük. Ege'de 3000 kişinin botlarda öldüğünü, 30 bin kişininde Akdeniz'de öldüğünü gördük."

• - Tele1 genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP'ye çağrıda bulunarak İmamoğlu'nun aday gösterilmesini istedi:

"CHP, Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını en geç Ocak ayında açıklamalı ve erken seçim kampanyasını başlatmalıdır. En doğru aday İmamoğlu’dur."

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Zaten Merdan gibilerin derdi hemen İmamoğlu

Mansur Yavaş olursa o adam chpye hakaret bile eder.

Ah ah chp ne hale geldi içi komple malumlar doldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • - Muhalif gazeteci Fatih Altaylı:

“CHP'nin başına 1 yıl içerisinde Ekrem İmamoğlu geçmelidir.”

• - 2023 seçimlerini %1.5 puanlık farkla doğru tahmin eden Asal araştırma, Suriye rejiminin yıkılması sürecinde yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçimi anketinde son 1 yılın en büyük oy değişimini ortaya çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin olası 2 büyük aday ismi olan Yavaş ve İmamoğlu'nu ilk defa anketlerde geride bıraktı.

• temmuz 2023 anketi

chp: %32,3

akp: %33,7

iyip: %8,1

31 mar 2024 seçim sonuçları

seçim sonucu:

chp: %60,5

akp: %31,7

iyip: %0.9

Asal'ın sonuçları gerçek olsa yarın anayasa için referandum ister rte, 3 aya da yeni seçime gireriz. 

• fluox kullanıcısına yanıt

Asal araştırmanın 2023 anketi bu şekildeydi.

:)) bu haber güzeldi.

Özgür Özer bir şeyi bilmiyor olmalı,

AB, ülkenin Cumhurbaşkanı ile görüşür, gidip de muhalefet liderleri ile de görüşecek değil ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 24 Aralık 2024; 7:7:56 >
  • - CHP lideri Özgür Özel:

“Biz meydana inelim, bir milyon kişi meydana iner, rejim değişir.”

"2025 yılında bütün Türkiye’de erken seçim mitingleri yapacağız."

• - İBB başkanı İmamoğlu:

"İktidar artık muhalefet durumuna düşmüştür. Kendileri Ana muhalefet meselesini sindiremedikleri için demokrasiye gölge düşürüyorlar."

• - Metropoll araştırma yılın son anket çalışmasındada CHP'nin oy kaybını gözler önüne serdi.

Aralık ayı öncesinde CHP'nin birinci parti konumu Aralık anketlerinde 2.parti konumuna gerilediği ve AKP'nin %33 ortalama oy puanına terkar çıktığı gözlemlendi.

CHP'deki düşüşün ise Suriye'deki gelişmeler ve Özgür Özel'in pasif muhalefet yapması olarak gösteriliyor. Öte tarafdan CHP'deki adaylık tartışmalarıda muhalif seçmende olumsuz etki yaratması CHP'de başka bir oy düşüş sebebi olarak görülüyor. Metropoll anketin kasım ayındaki "CHP adayı kim olmalı?" anketinde Mansur Yavaş açık ara birinci tercih olarak çıkmıştı.

• Mesele biraz da Recepin yerine kimin aday olacağında....

Ancak, CHP aday olarak Mansuru gösterirse bir şansı olur ve kazanmak istediğini belli eder. Ben bile CHP ye oy verebilirim.

Ha, Mansur ne kadar masum?..... Orası da biraz alengirli..... Ama artık çalmayan ve çırpmayan birisinin gelmesini istiyorum. Bu kadar bıktım diğerlerinden. Mansur, dürüst görünüyor, sırf bu yüzden oy vereceğim.

Ama CHP sürpriz yapıp, başkasını aday gösterirse, iktidar olmak istemediğini açıkça belli eder. Çünkü Ekrem'e hiç güvenmiyorum.

Bu arada AKp de karşımıza aday diye Binali veya Abdullah Gül'ü çıkarırsa, vay halimize..... Ülkeyi terk etme zamanı gelmiştir.....

• - Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, CHP'nin genel seçimlerde İmamoğlu'nun aday gösterilmesi gerektiğini açıkladı:

"Mansur Bey de, Ekrem Bey de cumhurbaşkanlığı seçimini kazanır. Ben öteden beri CHP'li olan Ekrem Bey'i tercih ederim. Mansur Bey, ilk başta daha çok oy alıyor gibi görünür ama fark azalabilir. Ekrem Bey ise farkı açar."

• - CHP lideri Özgür Özel, parti grup toplantısında yaşanan son gelişmelere ilişkin CHP'nin tavrının ne olacağını açıkladı;

"CHP olarak Kürtlerin yaşadığı sorunların demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini geçmişten beri savunan bir partiyiz."

"Kürtlerin de , Alevilerin de ve ayrımcılığa uğrayan tüm toplum kesimlerinin de bu devletin gerçek sahibi olarak kendilerini hissetmelerini sağlayacak düzenlemeler konusunda biz CHP olarak hazırlıklarınızı yaptık. Biz milletimizin yanındayız ve herkesin haklarını savunacağız."

"Eğer bundan sonraki süreç bu hazırlıkların kıymetlendirileceği, sorunların çözülmesi için demokratik adımların atılacağı bir sürece evrilirse en hazır parti biziz."

"Bizim kriterlerimiz nettir, şeffaflık, samimiyet, toplumsal mutabakat isteriz. Ne yapılacaksa Meclis çatısı altında yapılmasını savunuyoruz. Demokrasinin önünün açılmasının bütün vatandaşlar için gerekli olduğunun altını bir kez daha çiziyoruz."

Chp gönüllüleri nereye kayboldu?

CHP sürece en hazır partiyız diyor

Atatürk'ün partisi herşeye hazır ve nazırmış

Apo/pkk kayıgında yılların DEMLENMİŞ CHP si olmazsa olmazdı zaten

Bir iki gün mhp söyle yaptıydı

Akp söyle diyen malum CHP tayfası gelsinde

ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ DERSİ VERSİN millete

Bekleniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Memleket için çalışıyorum. Böyle çalışırsak memleketin yoksulluk sorununuda, hak-hukuk-adalet sorununuda ve Suriye'deki derinleşen sorununu da biz çözeceğiz..."

"Ben Türkiye'nin geleceğinde düşünceleri olan bir insanım ve bunun için yoğun çalışmalar yapıyorum. Elbette ülkemin insanları bu konularda benim düşüncemi merak eder..Etmelidirlerde.."

"Devlet terörü bitirmek için el uzatır, konuşur. Binlerce yıllık bir akıldır devletimiz.Devletin eli şefkatlidir ancak Selahattin Demirtaş neden tutuklu? Gezi mağdurları niye hapisde? Bunları halletmeden çözüm diye bir sürece sokamassınız..Ben son yaşanan sürecin ne olduğunu anlamadım..Kimse anlamıyor zaten..Bu şekilde çözüm bulunamaz.."

"CHP'nin her bireyi amasız fakatsız, kol kola, milletin beklediği, partizanlık yapmayan iktidar olma yolculuğuna 'tam yol ileri' diyerek hizmet edecek. Ben bir adım geri durayım, geriden izleyeyim Ekrem tökezlesin de onun yerine ben geçerim diyenlere 'pışık' derim ona ben..Öyle yağma yok..Bu sözlerimede kim alınırsa alınsın..."

"Ben kolay kolay silkelenmem. Kaldı ki benim silkelenmem için 16 milyonu silkelemesi lazım. Gücün yetmez.."

"Trump'ın ne dediğinin bir önemi yok..Bizim için halkımızın söyledikleri daha önemli.."

"Dış politikada güçlü ve barışçıl ilişkilerde olmalıyız. Bu bize tarihin ve coğrafyanın verdiği bir sorumluluk. Biz çevremizle iyi ilişkilerde olursak ne Rusya'da yada Suriye'de savaş olur. Biz bu seviyelere ulaşmalıyız.."

"CHP'de aday seçme süreci kendi içimizde konuşarak çözeceğiz. Bilerek bu konuda maraz çıkartanlar başarılı olamayacak."

• - CHP lideri Özgür Özel, "Size çok büyük süprizim var" dediği halk mitingde hükümete karşı cebinden "Kırmızı Kart" çıkararak cevap verdi;

“Türkiye'deki emeklileri, asgari ücretlileri, ezilenleri bu iktidara kırmızı kart göstermeye davet ediyorum.”

• - CHP lideri Özgür Özel, bir kez daha seçim maratonu süreci içerisinde "Kırmızı kart" eylemlerini her yaptıkları mitinglerde bir sembol olarak kullanacaklarını açıkladı;

“Bundan sonra elimizde kırmızı kartlar, meydan meydan gezeceğiz. Milleti hafife alanlara bu milletin gücünü göstereceğiz, kırmızı kartı göstereceğiz.”

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.