Şimdi Ara

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
2
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)

(En Son Oy Tarihi: 7.11.2024)
Giriş
  • Adam gereksiz diye Anka Park'ı kapatıyor ama gidiyor konsere 69 milyon TL - 2 milyon dolar - para ödüyor .

• Mansur Yavaş, Ebru Gündeş skandalından yırtmak için haberim yoktu diyor.

69 milyon TL= 2 milyon dolar yapar.

Ankaralı'nın cebinden belediye kasasından 2 milyon dolar çıkıyor ama Mansur Yavaş'ın haberi olmuyor öyle mi?

Ankaralı'nın cebinden 2 milyon dolar çıkarken haberin olmuyorsa sen nasıl başkansın?

Ha haberin varsa o halde;

2 milyon dolar nerede Mansur Yavaş???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Kasım 2024; 20:14:56 >
  • - Muhalif gazeteci İsmail Saymaz:

"Mansur Yavaş’a Ebru Gündeş’e 69 milyon TL ödeneceği iddiasını sordum. Yavaş, şunları söyledi: 'Şu an ödeme yapılmayacak, talimat verdim. Tek tek tüm kalemler için faturalandırılan miktarları inceletip ona göre ödeme yapılacak veya yapılmayacak. Sonucu detayı ile paylaşacağım.' dedi."

• - 2 gün önce Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapan Eski CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bugün yaptığı açıklamalarla Özgür Özel'e karşı parti içi muhalefet başlattı;

"Bugünün CHP’si DEM’lenmekle meşgul. Ya partimize yakışanı yapacağız ya da yok olacağız. Bunun için ben Lütfü Savaş olarak bu mücadeleyi başlatıyorum. CHP’nin kuruluş ayarlarına dönmesi için tüm CHP’lileri birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. CHP’nin sözüm ona değişim adı altında kuruluş felsefesinden sapmasına ve nihayetinde tarih olmasına izin vermeyeceğiz…"

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)

• - Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, Kendisinin CHP üyelinin alınması için parti içinde önerge sunacağını söyleyen CHP PM üyesi Ali Haydar Fırat'a sert sözler söyledi;

"Ben kayyuma karşı olduğumu öteden beri söyledim. Ben hiçbir zaman kayyuma sıcak bakıyorum demedim."

"Ali Haydar Fırat bunu nereden çıkarıyor? Sen bir PM üyesi olarak partiyi temsil etmiyorsun hangi hakla Afyon Belediye Başkanı ile beni tehdit ediyorsun?"

"CHP PM üyesinin bir CHP'linin üyeliğini alması diye bir durum söz konusu değil."

"Ben bu durumdan korku içerisinde değilim. Madem bizim için Fırat bunları söylüyorda neden Mansur Yavaş için bunları söylemiyor? Samimiyse Yavaş içinde aynı şeyleri söylesin. Ben ne diyorsam Mansur beyde aynısını söylüyor."

"Ali Haydar Fırat partimizde PM üyesidir, saygı duyuyorum ama böyle hakaret eder gibi, tehtid eder gibi açıklamalar yapmasını hoş görmüyorum. Hakkıda değil haddide değil..."

"Gerektiği takdirde bu ülkeye gerçekten yönetemeyecek ve beni tereddütle karşılayacağım birilerini aday gösterirse muhalefet bende bunu tarihi vazife sayar 100 bin imza toplayıp aday olmaktan çekinmem ama inşallah gerekmez.."

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)x (formerly twitter)
    TV100 (@tv100) on X
    https://x.com/i/status/1853124038224482490

🔥Anket-CHP'de CB Adaylığı Yarışı Başladı..(Özgür Özel: Oynanan büyük bir oyun var.)x (formerly twitter)
    TV100 (@tv100) on X
    https://x.com/i/status/1853136269406064740

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 3 Kasım 2024; 21:39:6 >

• - CHP yönetimi aldığı son kararla Eski CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yaptığı son açıklamalardan sonra kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı..

• CHP tam bir çorba.

Mansur'un dağıttığı ne idüğü belli olmayan mercümek çorbasından da beter.
    Karmakarışık, herkes birbirinin kuyusunu kazıyor bunlar iktidar olursa ülkenin hali... Allah korusun..bırak Ak Parti'den RTE'den devam boşversene.
  • - CHP lideri Özgür Özel:

"Mevcut anayasaya uymayanla anayasa yapılmaz anayasa konuşulmaz dedik..Erdoğan'ın "kürk" sorunu var..Kürt sorunu yok..Bir kez daha seçilmesi için Öcalan'ı mecliste konuşturmak istiyorlar."

"Bülent Ecevit’in mezarında söz vermiştim. Bir sonraki gelişimde seçimlerde sizin yaptığınız gibi CHP’yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini birinci parti yapacağız. Bu sözü tutmanın gururunu yaşıyorum."

"Anketlerde bizi geriye düştüğümüzü göstermeye çalışıyorlar. Halkın gündeminde CHP önde biz gerideyiz dediler. Altı büyük hiçbir partiye ait olmayan bir firmanın anketini inceledik, biz %34 ile hala 1. partiyiz."

"FETÖ'nün tatikleriyle kayyumlar atıyorlar. Yatağında uykudayken belediye başkanımıza operasyon yapıyorlar."

"Ahmet Özer 10 yıldır CHP'li bir siyasetçi, DEM partili değil. Kendisinin terör örgütü elemanlarıyla konuştuğu gerçek dışıdır, hepsi birer iddiadır ama bunları gerçekmiş gibi gösteriyorlar. AKP'liler teröristlerle konuştu. Mardin'e atanan kayyum belediye başkanıda Süleyman Soylu'ya yakın bir isim."

"Esenyurt belediyesine yapılan kayyuma üzülüyorsak Mardin'e yapılan kayyumada üzülüyoruz. Kayyuma her demokrat karşı çıkmalıdır."

"Türkiye'de bir Kürt sorunu vardır ancak hiçbir grubu dışlamadan şehit ailelerimizin, gazilerimizin evlatlarımızın yüzüne bakmadan bu sorunu çözeceğiz. Tabii bu sürecin, tuzaklarla dolu bir süreç olduğunu bilelim. Konuşulması gereken ülke konularına girmemelerine karşı mücadele etmeye and içtik..Herkeside bu mücadeleye davet ediyorum."

"Partimize oy veren herkese sesleniyorum; Oynanan büyük bir oyun var. Erdoğan'ın tekrar seçilmesi için yapılıyor. Algı ve santaj yönetimi ile karşı karşıyayız. Milletin aklını küçümseyen bir yaklaşım var. CHP'nin alacağı pozisyon ne olursa olsun Kürtleri ve demokrasiyi savunarak Türkiye'nin refahını sağlamak mümkündür ve bunuda CHP sağlayacaktır. Biz ne yaptığını bilen ve 31 mart seçimlerini kazanan bir partiyiz. Özgüvenimizi kaybetmessek ilk seçimi kazanacağız."

Etkili Haber (@etkilihaber) on X
    https://x.com/i/status/1853758229626650968

NOT: Özgür Özel bu grup toplantısında yaptığı konuşmada bu kez erken seçim söyleminde bulunmadı.

• - İyi parti lideri Dervişoğlu'nun Mardin mitinginde CHP lideri Özgür Özel'i eleştirmesinin ardından Özel, Mardin'de DEM parti ile yaptıkları mitingde DEM parti eş başkanı Tuncer Bakırhan'ın şeyh said söylemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu ve ilk kez DEM partinin tavrına katılmadıklarını açıkladı;

“Muhalefetle kavga edecek değilim. Tuncer Bakırhan’ın söyledikleriyle bir mutabakatımız yok! Asla ve asla söylediklerine katılmıyorum..Onun söylediklerinin barışa da katkısı yok. Ancak bu sözlerini duysaydımda karışmazdım ama benim Tuncer Bakırhan’nın ne söylediğinden haberim yoktu! Ben uçaktan inip direk otobüse bindim, Ahmet Türk ve Eşbaşkanlara destek olmak için gittim."

"Müsavvat Bey ile özel hukukumuz var ama abdestimmizden şüphemiz yokki namazımızdan şüphemiz olsun. Musavvat Dervişoğlu eğer trollerden duyup CHP Genel Başkanı’nı eleştiriyorsa ayıp etmiş. CHP'nin çizdiği çerçeve en doğru çerçevedir.”

🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/i/status/1854101905506451679

• Bu secimde gercekten ana muhalefetin adayina oy vermeyecegimi kendime ilanen duyuruyorum. Her secim salak yerine konulduk, kk yi aday yapmayin dedik yaptilar. Kendileri güllük gülistanlik hayatlar sürerken halk olarak ezildik. Boykot etmek sacmalik geliyor o yüzden 3. bir muhalefet adayina oy verecegim. Umrumda degil. Muhalefet cezalandirilmadikta ders almiyor, simdide biz birinci partiyiz havasindalar. bilmiyorlar ki sadece akp karsitligindan oy aliyorlar.

• - CHP lideri Özgür Özel, daha önce bir youtube kanalında AKP'li seçmenleri hedef alan konuşma yapan ve gözaltına alındıktan sonra CHP tarafından protokolde ağırlanan Dilruba Kayserilioğlu konusunda "Onunla protokelde olmam süprizdi, daha önce haberim yoktu. Hoş bir durum olmadı. Siyasi acemiliğimize geldi" açıklamasından sonra Dilruba Kayserilioğlu yaptığı açıklamada Özel'i yalanladı ve protokol ziyaretinin daha önce konuşularak planlandığını söyledi.

• - CHP lideri Özgür Özel:

"Hatay adayı için çok titizlendik, çok uğraştık ama kaybedildi, doğru aday belirlenemedi."

"İnsanlar CHP'den kurultay, delege, seçim, ön seçim, vırt, zırt duymak istemiyor. Gerçek sorunları duymak istiyor."

“Belediye başkanımıza terörist diyorlar, yetmiyor belediye meclis üyelerimize siz de teröristsiniz diyorlar. Ahmet Özer hakkındaki üç iddiada geçersizdir.”

"Belediyelerimizin ilk 6 ayını ölçtürüyoruz. 6 büyükşehir ölçtürdük hepsi oyunu arttırmış."

"Erdoğan eğer İmamoğlu'nu aday yapmak istiyorsa ahmak davasının üstüne gider. Valla kendi bile anlamaz İmamoğlu'na artan çığ gibi desteği. Unutmasınki o da bir şiir okuduğu için hapse girdiğinde aynısı olmuştu."

"Ekrem İmamoğlu çok iyi bir milliyetçi ve cumhuriyetçi. Kardeşten ileri bir diyaloğumuz var."

"Erdoğan ve Bahçeli'nin bu özgüveni nedir ya? Neyinize güveniyorsunuz siz? Aday olsanız sanki seçileceksiniz? İlk seçimde Erdoğan diye bir şey olmayacak..”

"Ekrem beyde Mansur beyde iyi birer CHP'li. Partinin vereceği karar hepimizi bağlayacak ve bu kararı en doğru şekilde vereceğiz. Bİzi seven herkesten ricam, adaylık tartımalarına girmesinler ve ülkenin gerçek sorunlarına odaklansınlar. Biz Atatürk'ün partisini iktidar yapmak için yola çıktık."

"En büyük isteğim, Atatürk'ün huzurunda Anıtkabir defterine, 'Genel Başkanım, partiniz 100 yıl sonra iktidarda; size verdiğimiz sözü tuttuk. Hedefimiz, muasır medeniyetler seviyesine çıkıp aşmaktır.' yazmak."

"Bahçeli'nin özalan çağrısı samimi değil. Bu konuların konuşulacağı yer meclis olmalı, bütün partilerin katılımına açık, samimi ve toplumsal mutabakatla olmalı. Kırmızı çizgimiz toplumsal mutabakattır."

"Bebek katili İsrail'in savunulacak tarafı mı kalmış? Filistin konusunda Trump'ın, Kamala Harris'e göre daha tutarlı olduğunu düşünüyorum."

Özgür Özel Ne Diyor? (@OzelNeDiyor) on X
    https://x.com/i/status/1854236164456423686

İLK SEN DUYDUN🚨 (@ilksenduydun) on X
    https://x.com/i/status/1854249720232948183

Ambargo TV (@ambargo_tv) on X
    https://x.com/i/status/1854249402170302818

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.