Nasıl iyi cevap vermiş miyim? Ama mesaj gitmedi, cevap alma kapalı. Yiyecekleri küfürleri hesaba katıp böyle bir yola başvurmuş olabilirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 19 Ekim 2023; 19:28:4 > |
CHP'den gelen boş mesaj
-
-
engelle geç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Bu salakça mesaj bana da gelmişti sabah. Senin yazdığının daha okkalısını yazacaktım da mesaj gönderilemiyordu. Sen nasıl yazıp gönderebildin anlamadım.
Gönderememişim. Bir süre sonra gitmedi diye bildirim geldi. :|
-
Bende direkt olarak gönderilemiyor. Baştan mesaj yaz butonu yok yani. Yanıt verebileceğin mesaj oldu mu bu buton var değilse bu buton yok zaten orada uyarıyor mesaj gönderemezsiniz diye. Çok güzel giydirecektim de işte teknolojik önlemlere takıldık.
Bu saçma sapan mesajı alan var mı diye etrafta sordum tek Anneme atmışlar.
Numarasını nerden bulmuşlarsa.
Yanlış yaptıklarını onlarda bildiği için savunma modunda takılıyorlar.
Not: Bu arada doğru söyleseler veya söylediklerinin bir mantığı olsa içim yanmayacak. Neyin ne olduğunu bilip insanları saf aptal yerine koyup kendilerini çok akıllı sanmaları rahatsız ediyor insanı işte. Daha önce aynı madde varken 7-8 kere evet verip. HDP'ye selam çakacan şirin görünecen diye yaptıklarını görmüyor halk sanıyorlar.
onedioCHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Vatandaşların Telefonuna 'Tezkere' Mesajı! 'Kabul Etmiyorum'https://onedio.com/haber/chp-lideri-kilicdaroglu-ndan-vatandaslarin-telefonuna-tezkere-mesaji-kabul-etmiyorum-1179655
-
Kemal dede bu mesajı seçimden önce gönderecekti. Parti bitmiş, herkes gitmiş, dava düşmüş, konu kapanmışken bu mesajda yazılanların hiçbir halet-i ruhiyesi kalmamıştır.
-
O daha iyiymiş, bana boşuna zaman kaybettirdi. Zaten yarısını okuyarak zaman kaybetmişim, bir de cevap yazcam diye kaybettim.
-
Seçim dönemi yapaydın ya. Geçti borun pazarı. Neden böyle bir şey yaptı anlamadım gerçi. Yaptığı eylemi izah etme gereği duymuş.
Aslında madde sakıncalı ama gel elli ikiye anlat.
AK Parti değil AKP yazdığına göre CHPli yöneticiler (KK bile buna dahil) CHP'yi ele geçirmiş bir gruhun esiri....
Bana mesaj gelmediğine sevindim ilk defa :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X