Şimdi Ara

CHP kazanmadı AKP kaybetti ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
6.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhalefet simarmamali yine bir kk faciasi yasanirsa cb seciminde akp yine kazanir sandiga gitmeyen cok fazla küskün akp secmeni olmus

|Burak Bekiroğlu (@burakbekiroglu) on Xtwitter
    -Ak parti 2019 oy sayısı: 20.584.029 -Ak parti 2024 oy sayısı: 12.502.115 -Chp 2019 oy sayısı: 12.868.815 -Chp 2024 oy sayısı: 13.983.928 Güncel rakamlara göre sandığa gitmeyen %40 civarı bir kitle var ve bunun neredeyse tamamı akparti seçmeni.
    https://twitter.com/burakbekiroglu/status/1774551009605394491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Nisan 2024; 1:47:59 >
  • Hicbir galibiyet kucumsenmemeli. Ozgur Ozeli yakindan tanimam ama kisa sure icinde iyi calismis ve stratejik adaylarla bu denli bir secim kazanmis. CHP yillardir gormedigi basariyi goruyor. Artik tek adam donemi bitip yerine kollektif mantigin calistigi ortak aklin calistigi doneme girebiliriz.

Kilicdaroglu gidince AKP de bitmis, daha once gitse suan bambaska biri Cumhurbaskaniymis.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı düşünsekte kazanmadı diyemem ne olursa olsun rakibin güçten düşmesiyle bile olsa kazandılar. Bundan sonraki süreci düzgün yönetemezlerse AKP yerine bir çeyrek asırda YRP ile uğraşırız  İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunu şimdiden parti içinde çözmeleri gerektiğini düşünüyorum.

• Akp bu ortamda çok iyi oy almış. Ben bu kadar çok oy almasına da şaşırdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendinizi nasil avutursaniz avutun

KAY BET TI NIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp döke saça kazandı.
    Sebebleri ayrı analiz elbette.

• Hocam demezler mi e yapsaydı . Ne engelledi Sayın Rte yi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akp lilerinde aglamasi ayri oluyor canim.. Akp zaten kaybetti, kazananida belli..

Madem oyle, akp halki dinlese, acliga, sefalete suruklemeseydi ve kazansaydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • De facto bir durum aynen CHP kazanmadı AKP kaybetti CHP oluşan boşluktan kaymalar oldu ...

CHP ne sunuyor ne yaptı ortada hayal kırıklığı bol .

Meziyet AKP güçlü iken CHP in kazanması idi ... CHP hep 2. parti oldu ... CHP siyaseten savaşarak kazanmadı . Arenaya AKP hasta çıkamadı CHP hükmen kazandı ! Teknik kazanma diyelim ...

CHP kayda değer ne yaptı ?! SIFIR ...

CHP Erken Genel Seçim e bile hazır değildir! AKP in kalmasını istiyorlar! Anlaştılar bile seçim öncesi ...

• İYİ Parti ve DEM Parti seçmeni AKP'nin kazanmaması için oylarını CHP'de birleştirdi bu kadar basit. Ayrıca AKP seçmeninden önemli bir kesim sandığa gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 1 Nisan 2024; 8:32:9 >
  • McCarty kullanıcısına yanıt

oy kullanan seçmen sayısına baktın mı? sensin boş

konu sahibi haklı

• Akp kaybetmedi Erdoğan kaybetti çünkü AKP'de liyakat sahibi kimse yok zaten

Cumhurbaşkanı seçimlerinde Kılıçdaroğlu yerine İmamoğlu yada Mansur başkan olsaydı net kazanırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

• Felurian kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. eski parlamenter sistemde birçok parti vardı herkes ülkenin durumuna göre kendi halk menfaatine göre bi partiye oy verirdi.

yeni dönemde ABD gibi çift kutuplu bi siyaset sistemi getirdiler. halk artık sadece ideolojiye göre oy veriyor. genç nesil eski dönemi hatırlamıyor bile. bu çok kötü. bu demek oluyor ki artık hiç haketmeyen partiler sürekli oy alıp duracaklar.

sistem gereği ben bile böyle oldum. şahsi menfaatim gereği Zafer partisine oy atmam icap ederken, son anda RTE nefretim baskın geldi ve İmamoğlu'na bastım. buna demokrasi denemez. aynı şekilde Kurum denen insan %1 oy alamayacak olan, önündeki prompter'da yazan yazıyı bile tersten okutup gaf yapan birisi, ve bu adam bile ideoloji gereği oy kullanan %40'ın oyunu alabiliyosa burada: "halkın kendi kendini yönetmesi" diye birşey den bahsedilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Bugünler daha AKP'nin iyi günleri

1 nisandan itibaren ekonomi daha iyi olmayacak daha da kötüye gidecek

her AKP'li bir gün öyle ya da böyle eğer karnını doyurmak istiyor ise CHP'li olmak zorunda kalacaktır...

• Evet doğru CHP kazanmadı Akp de kendi kaybetmedi.1 Yılda ekonimide ne değiştiki.Dün birşeyler oldu bence olmuş ama tabi bunu sorgulamak için akıl gerek.Ben Devlet bahçelinin yüzü morluk kolu sakat bir şekilde kameraların karşısında hiçbir açıklama yapmadan oy kullanıp gitmesini çok sorguladım mesela.1 senede ne oldu ne değiştide insanlar bukadar tepki gösterdi.He benimkisi biraz komploculuğa karışıyor ama gerçekten kafamı kurcalıyor benim bilmiyorum.Dünkü seçim gerçekten çok şaşırtıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 1 Nisan 2024; 9:31:19 >
  • Ak Parti kaybetti ama CHP kazanamadı. Aslında doğru . Seçmen sayısı ve katılım oranına bakan, partilerin oy miktarlarını inceleyen zekalar bunu hemen fark eder. Zaten Özgür Özel'in konuşması gayet yumuşaktı, o da göüyor gerçek tabloyu.

İktidar'a Genel Seçim'de kesmeyip ertelelediği faturayı, Yerel Seçim'de kesti!.. CHP'ye ülke emanet etmedi ama belediyeleri verdi. Sağ seçmen geleneği böyledir. Cezayı keser . Sanıldığı gibi biat etmez. İzmir kelle kessen değişmez ama Adıyaman tavrını koyar ve daha bir çok il.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.