Şimdi Ara

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz 'AKP'den yeni müjde!' diyerek duyurdu: Bu zamdan 10 milyon yurttaş etkilene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, yaptığı paylaşımda apartman aidatlarına da zam geleceğini tespit ettiklerini duyurdu. Yavuzyılmaz “AK Parti’nin elektrik zammı en az 10 milyon vatandaşı daha çarpacak!” dedi.

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz 'AKP'den yeni müjde!' diyerek duyurdu: Bu zamdan 10 milyon yurttaş etkilene
    x (formerly twitter)
    Deniz Yavuzyılmaz (@yavuzyilmazd) on X
    https://x.com/yavuzyilmazd/status/1861859575101890588

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Kasım 2024; 1:35:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• akape zamdan başka ne biliyor ki zaten..

• Ya yazıda bir kere bile elektrik kelimesi geçmiyor, nereden uyduruyonuz bunları?

Biraz kaliteli muhalefet yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtazagil kullanıcısına yanıt
    Sığıntı ar*p afg*n s*riyeli beslemeye devam seni beni çarptığı paralarla haram zehir zıkkım olsun inşallah.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

hiç de olmuyor valla. adamlar bu dünyada cenneti yaşıyorlar. bize de cehennemi yaşatıyorlar..

• Colda kullanıcısına yanıt
    Kes lan ak merkez trolü ben sana benim konularıma yorum yapma bozarım demedim mi? önüne bir şey bekleme atmam sen kimsin bana Muhalefet öğretiyorsun Hadsiz AKP'li seni yerini bil.

• murtazagil kullanıcısına yanıt
    %52 oldukça daha çok elektrik alırız AKP'den mabadımıza kadar elektrik vereceklerini düşünüyorum yılbaşına kadar verecekleri zam maksimum %20 IMF ne kadar müsade ederse o kadar verilecek ama "ZAM" konusuna IMF karışmaz keyfi geçirirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.