Sökülen trafolar zaten kaçak trafolar, adamlar dünyanın parasını verip trafo almış, yüksek gerilimde oltalama ile hat vermiş çatır çatır kullanıyor. Yukarıda bazı arkadaşların ya parasını ödeyen varsa tezide zaten baştan çürüyor. kaçak trafonun yasal abonesi mi olur. chp halkın umutsuzluğundan oyunu 3-5 arttırdı ama böyle böyle fazlasıyla kaybedecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 26 Temmuz 2024; 8:2:26 > |
CHP'li Vekil Sezgin Tanrıkulu kaçak elektrik yüzünden trafoların sökülmesine karşı çıktı. (3. sayfa)
-
-
Sezgin Tanrıkulu çok yakışıyor Chp ye
Chp nin vazgeçilmezi ne yapsa ne etse olay adam konuştukça chp gönüllülerin mi diyelim partizanlarının mı bu adamın arkasını toparlamak için göstermiş oldukları gayret takdire şayan insan onlara acıyor
Chp yi Sezgin'den kurtarmadıkca bu komedi devam eder gider
Ama demlenip demlenip hdp tabanlı siyaset yapınca ve devam ettirdikçe de chp de sezginler ve bu komediler bitmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trafonun kendisi kaçak dedaş takmıyor onu adamlar kendileri alıp oraya taktırıyorlar kaçak olarak :)
-
Ya öyleymiş ben de şaşırdım, tabii ki o zaman kaldırılmalı, kaçak trafoya izin vermek olur mu
-
Adamlar profesyonel moda geçmiş işleri bir adım ileri taşımışlar eskiden sayaçla filan oynarlardı en fazla :)
-
Treth İstanbul gitti işler bitti . ☺️☺️☺️☺️☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 26 Temmuz 2024; 12:14:6 >
2013 2016 arası Diyarbakır da çalıştım. Açılım mevzusuna ses edilmedi. Kamyon kamyon trafo getirip sattılar, tarlaların başına koydular.
Evde insani ihtiyaçları için kullanılsa ha neyse dersinde, adam 500 binlik kaçak elektrik kullanıp 300 bin liralık pamuk mısır kaldırıyor tarladan. Küllü zarar 😁
Kimisi de ahıra klima falan kurmuş. Aklıma Gülnar lılar geliyordu, evlerinde klima yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trafoyu takmak ana akım elektirği kesmek lazım onu nasıl kesip takılıyor eskisi gibi şalteri kaldır indir yok herşey bilgisayar destekli.
-
Bilmiyorum ki para veriyorlardir yapacak birine herşeyin bir yolu var bu ülkede aman ya kuralsizlik bu kurali olmuş halkin yapısı böylequote:
Orijinalden alıntı: babus0606trafoyu takmak ana akım elektirği kesmek lazım onu nasıl kesip takılıyor eskisi gibi şalteri kaldır indir yok herşey bilgisayar destekli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onu yapanlar demciler anadoluda o tip insanlar muhtarlar vekiller yok.
-
Balkan.... kendince dalga geçecekti sanırım kendi dalga konusu olmuş garip
Hoşgeldin bu arada
Birşeyler demeye çalışmış ama anlamıyorum. Ben zaten yurt dışına ürün ihraç ediyorum İstanbul da ne olduğu beni niye ilgilendirsin ki Türkiye de hatrini kiramadigimiz 3 toptancı dışında kim urun isterse istesin satmıyorum. Dolar ile satmak varken TL ile niye ürün satayim heleki belediyeye hayatta mal vermem kimbilir para mi kaç ay sonra verirler belediye ile iş yapmak çok dertli aklı olan iş yapmaz zaten.quote:
Orijinalden alıntı: KAUANKABalkan.... kendince dalga geçecekti sanırım kendi dalga konusu olmuş garip
Hoşgeldin bu arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçenlerde eczane poşetini ucuza almak için araştırma yapıyordum. Sonra bunu satsam diye düşündüm. Satıcı dedi ki:
Abi hiçbir şekilde onlardan ucuz satamazsınız çünkü doguda elektriği kaçak kullanıyorlar. Ki poşet imalatında en büyük gider elektrikmis. Sadece olay kaçak elektrik kullanmakta değil. Adamlar imalat yapıp bu işten tonlarca para kazanıyorlar. Ve bu para acaba nereye gidiyor?
Poşet benim sarf malzemelerim içinde en cok para harcadigim şeylerden biri aski da plastik ama toplamda bakinca poşet daha pahaliya geliyor. Gerçi ben cok çeşitli poset kullaniyorum birde 500 kg dan aşağı siparişte kabul etmiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X