köpek verin bana köpeğe tapmak istiyorum, kurbanlar vermek istiyorum, köpekler tarafından sevilmek istiyorum. not: chpspor |
Vekiller köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğun babasına tepki göstererek üzerine yürüdü. (3. sayfa)
-
-
Öncelikle 1-2 yanlışı düzeltelim, pitbull zaten yasaklı bir ırk, pitbulldan fazla çene basıncı olan bir çok köpek mevcut ki onların başında bizim kangal köpeklerimiz geliyor(https://www.michaelgopin.com/blog/top-10-dogs-with-the-strongest-bite-force/), sadece pitbull değil her türlü ırk için yasadışı üretim ve satış var malesef ve sadece pitbull benzeri değil büyük(alman çoban, rottweiler, doberman gibi) ve agresif orta ırkların tamamı tasma ve ağızlıkla gezmeli.
Genel olarak dediğin doğru, kimse sallamıyor bu kuralları ve uygulayan yok. Ancak insanların neden CHP'ye salladıklarını düşünmeden AKP'li iması yapmak çok büyük bir basitlik. İnsanlar zaten AKP'den bıkmış durumda, karşısında da sadece CHP var, haliyle CHP'nin bu umursamaz ve halktan kopuk tavırları insanların "ne fark var" demesini sağlıyor. O yüzden tanımadığınız insanlara boş boş troll iması yapıştırmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
isterse 1 günde kanun çıkarılır bunu oya devşirme çabaları yıllrdır konuşulan bir konu.
ayrıca yırtıcı pitbul neden yasaklanmıyor satış var ve sokalrda dolu kimse birşey demiyor.
muhalafet görünümlü akpartili bir sürü arkadaş var burada.
ayrıca köpeklere gelene kadar katiller çeteler var onlar ne zaman uyutulacak var mı bir haber
-
Muhalefet görünümlü AK partili diye bir sey yok.. Muhalefet sadece CHP'den de olusmuyor üstelik. Fakat gercegi öğrenmek istersen, CHP'ye oy vermektense, AK parti dedigin partiye oy vermeyi tercih ederdim.. Ben ikisine de oy vermiyorum fakat CHP ve AKP bu ikisinden birine mecbur kalsaydım CHP'ye yine oy vermezdim.. Bu düsüncelerim özellikle köpek olayından sonra daha da arttı bunların ne oldugunu zaten aylar öncesinden burada söylemistim hele ki son olayda olayı iyice camur davranıslara getirmeleri beni haklı cıkarttı..
Sana bu konuda tavsiyem, toplumun huzur ve refahını önemsemeyen, milletin güvenli ve huzurlu yasamasına karsı olan partilere sırf laik ve seküler ayaklarında diye oy ve destek vermemen yönünde olacaktır.. P*K, D*KP-C ve T*kko da laik, onların da dinle imanla alakası yok, üstelik malum parti gibi kandil sms'i de atmıyorlar fakat gidip bunları destekliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 12:10:40 >
-
tamam işte ak partilisin
-
Değilim fakat CHP'ye oy vermem mecbur kalırsam AK Partiye oy veririm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 12:11:17 > -
ak partiye oy verdiğine göre ak partilisin işte
-
Vermiyorum fakat CHP mi AK parti mi deseler baska da bir secenek bırakmasalar AK partiye oy veririm..
-
bu anlattığın tarzda olanlara ak partili deniyor.
-
Senin AK partili anlayısın yanlıs o zaman.. Sırf seküler ve laik diye oy verilmez o zaman git T*kko militanı ol herifler dinsiz ve Allah var dersen seni ense kursunuyla infaz ederler.. Sırf dinci değil diye birilerinin yandası olunmaz.. Bundan cok daha önemli seyler var cünkü.. Adam gidecek sekülerizmi savunacak sonra milletin colugu cocugu sokakta parcalansın diye cemkirecek oy verir miyim? Alsınlar veririm..
Sadece iki parti var ve birinden birine oy vermek mecbur olsun CHP'ye değil AKP'ye oy veririm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 12:19:9 > -
sığınmacılar ipini koparanın ne olduğu belirrsizler ve ekonomi hakkındaki düşüncelerin nelerdir.ayrıca ak partilisin zaten oy veririm diyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 18 Temmuz 2024; 12:21:35 > -
sığınmacılar kayseride çoçuğa tecevüz ederken nerdeydin.ve daha sayamadığım bir sürü olaylar varken nerdeydin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 18 Temmuz 2024; 12:23:41 > -
Sokak köpekleri tam bir ülke sorunu artık. Bunu reddeten partiler oy kaybedecektir.
Herkesin evladı var ve herkes bu işten müzdarip. Bu sorununun Avrupa'daki örnekleri gibi çözülmesi şart.
Mama lobisi yada bir köpek lobisi var, bundan şüphem yok. Bunlara rağmen bu sorun çözülmeli artık.
-
Söyleyecek söz, yazacak takat kalmadı. O cırtlak karı umarım aynı şekilde sınanır sevdikleri itler tarafından parçalanır.
İt altına yatan bunun gibi aptallar yüzünden bu iş çığrından çıktı.
Geri zekalı "tüm çocuklar servise biniyor" diyor bu kadar halktan kopuklar. "Adam sinir krizi geçirdi" Ben Allah'ıma yalvardım çocuğumu alsın diye" diyor bu kadar vicdansızlar işte
Adminden ricam bu konuda küfürü serbest bıraksın zira bu itin altından çıkmayan şerefsizlere küfür etmeden yazmak, küfürsüzlük çok zor.
Bok alır CHP benden oy bok. AKP'nin tek alternatifi CHP değil sayın davarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 18 Temmuz 2024; 12:52:21 > -
Hem soru sormus hem de korkup engel atmıs..
Sokak köpegi diyor, sonra da mülteci diyor.. Sanki CHP iktidara gelse tüm mültecileri geri gönderecek..
Daha sokaktaki itlere cözüm bulamayan üstelik cözümsüzlük savunan adamlar milyonlarca arabı gönderecekler öyle mi?
CHP'den bu millete hayır gelmez bunlara oy verecegime AKP'ye oy veririm.. En azından günde 2 defa dogruyu gösteriyorlar bu CHP'nin dogruyu gösterdigini daha görmedim..
Iste böyle cevap veremeyip topuklarsın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 13:5:4 > -
Memleketin onlarca sorunu var hiçbir sorunu böylesine tartışmadılar,gündeme getirmediler,mücadele etmediler...
Gerçekten de bu ülkede muhalefet yok...Şu muhalefeti malumlar memleketi yol geçen hanına çevirirken yapmayıp bunda yapıyorlarsa bunun anlamı budur.Adamlar tüm Cumhuriyet değerlerini yok etti,memleketi tarikatlara teslim etti,liyakati yok etti ama hiçbirinde bu kadar zorlanmadılar.
Hala daha CHP'ye oy verenlere ne denir bilemiyorum...
Atatürk'ün yönettiği CHP 1932'de şu genelgeyi çıkartıyordu;
2024'te Atatürk'ün CHP'si olduğunu iddia edenler ise sokak hayvanlarının saldırısı yüzünden yaralanan ve vefat eden çocukların ailelerine saldırıyor.
CHP'ye Atatürk'ün partisi diyerek oy veren arkadaşlar hala daha mı uyanmıyorsunuz?
-
Cocuklar okula servisle gidiyormus o yüzden itlaf etmeye gerek yokmus..
Ben ne diyecegimi biliyorum fakat forum hesabımın silinmesini istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 13:19:52 > -
bloklayın geçin hocam, tipik cexaplı işte. vaktinde kk pirom heeüüüüğ diye ağlayanlardan biridir büyük ihtimalle
-
Forumun ikinci captan'ı bu eleman
-
Birde algı kasıyor Kayseri'de bla bla... Dedim ya ikince captain :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X